Не забелязвам напредък в развитието на гръдната мускулатура

07.03.13
07:44

Здравеите на всичи.Напрово към въпроса.Как да стимулирам гърдите към растеж ?Защото от доста време не забелязвам никакъв прогрес,смених и начини на трениране (повече серии,по-малко серии) , добавих още храна(в това число и протеини , защото си мислех , че са ми малко , но уви), почивам си достатъчно но пак не растат както трябва.Даите някакви предложения.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.03.13 07:45.

И сега ние трябва да отгатнем как всъщност натоварваш тази мускулна група...

07.03.13
13:46

Правя попринцип малко серии , 4 серии хоризонтален лег и 2 серии наклонен.Попринцип имам мускулна треска на следващия ден и на втория вече я няма.

11.03.13
18:58

Попринцип може да вкараш още едно упражнение.

Маса се прави на маса.В този смисъл - как се храниш?

12.03.13
00:15

казано от Tsvyatkoff на 11.03.13, 18:58:

Попринцип може да вкараш още едно упражнение.

По принцип-айде нема нужда.
А по принцип може да започне да яде.
И по принцип да смени едната лежанка с кофи.

12.03.13
14:12

Според мен 2 упражнения за голяма мускулна група са малко.Т’ва, че има мускулна след тренировката не е фактор.И аз като не влизам 2 седмици в залата имам мускулни трески, но това не говори за прогрес.Относно храненето не знам как е положението, щото не ни е споделил.

12.03.13
22:42

Гърдите щото са бати огромната мускулна група....

Carbohydrate

13.03.13
09:31

Може да вкараш и разтваряне с дъмбели на права и наклонена лежанка. Не бутане, а разтваряне( внимателно подбирай кг, може да се контузиш).

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 13.03.13 09:39.

13.03.13
14:19

Около 350 гр въглехидрат (понякога и 400 стигам) , 100-110 гр белтък ,70 гр мазнини.Тва са груби сметки , но горе доло в тези граници се държа.Всяка сутрин ям сандвич със сирене,салам или сладко и половин буркан кисело мляко (300-400 мл) , след това в училище или си нося някои сандвич и си копувам купешко кисело мляко , или принцеса с каима и кашкавал . Понякога правя още едно ядене в училище с още една кофичка кисело мляко.След това към 2-2.30ч вкъщи ям каквото е сготвено , но гледам задължително да има добро количество протеин и въглен .Тренировките ми започват по различно време(винаги час и половина след ядене) тъй като съм зает , продължават не повече от 50 мин (както казах вече гърди с малък брои серии) и обикновено 30 мин след тренировката 2-3 яйца със сирене или кашкавал + някакъв въглехидрат , било то шоколад , хляб или плод.Вечеята също каквото се сготви вкъщи , и преди лягане отново към 300 мл кисело мляко.76 кг , 181 см , като качих около 8 кг ММ (не чисто на 100 % ,  има растеж в другите МГ, но в гърдите много малко).

П.п Много обичам мляко , и прясно и кисело и съм като мандра :D .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1