За растежа на тялото

11.03.13
18:06

Здравейте! Днес ходих на ендокринолог, поради здравословни причини, та реших да попитам дали мога да дръпна с поне още 3-4см на височина, понеже съм много нисичка(само 148, на 20 съм) А ендокриноложката ми каза, че мога да дръпна само с 1-2см и то само в гръбначния стълб до 1-2 години, защото спирам да раста.. Това ме озадачи...а защо в краката да не може? Цикъла ми дойде в края на 4ти клас и от тогава мисля, че не съм дръпнала...най-много да съм пораснала с 1см. Знам, че, когато на момичетата им идва рано, остават ниски.
Въпроса ми е, защо в краката да не мога да порасна дори и с 1см, а в гръбначния стълб може? И със стречинг упражнения може ли да се дръпне поне с 1-2см или това за упражненията и спортовете за издължаване е мит? От няколко месеца ме болят коленете постоянно, и си мислих, че раста, ама явно не е от това. Е, много ще се радвам, ако някой компетентен по темата потребител ми отговори на въпросите :)

11.03.13
21:35

Има ли някой в този форум, който не харесва джобни гаджета ? Съмнявам се! Разбери, че ръста, особено ако говорим за девойче не трябва да поражда никакъв комплекс в теб! Не е нещо, което ти пречи да изглеждаш атлетично и секси...точно обратното!
Поздрави!

15.03.13
15:11

Прав е човека, виждал съм ниски момичета с високи токчета (искат да изглеждат по-високи), но излгеждат смешно, а иситната е че дори и да са ниски пак ще ги хаесваме, всичко зависи до характера, не до ръста ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1