12.03.13
10:31
Моля , ако някой е ползвал този продукт да ме насочи към оптималния вариант,защото до колкото разбрах в аптечната ( и не само) мрежа има доста различни продукти. Целта ми е да си повиша малко общия тонус и енергията на организма. Пия и мултивитамини , но особен ефект не виждам.
12.03.13
10:51
От производител до производител може да има разлика. Приемал съм само този продукт и не мога да го сравня с други подобни. Цената е фактор, така е... но не бива да се забравя съпоставката й с качеството. С добри впечатления останах и от мака.
За съжаление наистина е фактор и затова се бях насочил по-скоро към продуктите от аптеката , където ако не ме лъже паметта има 10 шишенца за около 7-8лв. Мака не е ли главно за повишаване на либидото?
12.03.13
11:09
Въпросът е какъв ефект получаваш за 7-8 лева от аптеката. Това е билка, не енергийна напитка. Ако очакваш да изпиеш една ампула и това да те разсъни, освежи и зареди с енергия - няма да го бъде. Нужен е системен прием за някакъв период. Мака определено не действа в посока подобряване на либидото (дори не съм се замислял над това). На сайта има статия за мака, погледни я. Мака е общ тоник, не типичен стимулатор на либидото. Във всички случаи е добра идея да помислиш в посока оптимизация на храната и времето за почивка. Не знам какви витамини приемаш, но масово продаваните в аптечната мрежа не са особено добър избор.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.13 11:11.
До скоро ползвах опти мен , но както казах от тях в тази насока не съм видял ефект. Да разбирам ли , че от жен-шена на НАУ сте останал доволен и е имал точно този ефект-тонизиращ , подобряващ енергията ?
12.03.13
11:20
Като цяло не мога да кажа лоша дума за жен-шена на Now, но може би аз очаквах прекалено много от него. Да, имаше подобрение на тонуса, но чувствително по-добри резултати съм постигал чрез комбинацията мака + родиола. Opti-Men е добър продукт, търси причините за лошия тонус там, където споменах в предишното си мнение.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.13 11:22.
Благодаря ти за отговорите , ако някой друг може да сподели още наблюдения да заповяда :)
Вземи си някое хубаво трибулусче, не женшен! Мисля, че ще го усетиш далеч по-добре!
14.03.13
23:37
Не очаквай чудеса от жен-шена. Най-добре го комбинирай с други адаптогени, например родиола и левзея. Аз лично съм изключително доволен от родиолата, като при мен върши чудеса. От друга страна Мака и Елеутеро ме разочароваха, но при билките всичко е много индивидуално.