Проблем ли е да се разтварят предварително бцаа ?

10.03.13
01:04

Проблем ли е вечер да си разтварям БЦАА-то което е на прах и да го пия на сутринта ? За протеин, знам че  не е подходящо и му се губят качествата, но как седят нещата с БЦАА ?

БО

10.03.13
17:34

Защо ще правиш това нещо?

10.03.13
21:10

За да не се занимавам сутрин с пасатори и глупости.БЦАА-тата са на Bulkpowders и без пасатор няма разтваряне.Та идеята ми е да не буда цялата къща с пасатора сутрин.

Ето какво намерих тук но не съм много добър с английския та ако може някой да помогне ето темата:
http://www.muscletalk.co.uk/How-long-can-you-leave-BCAA-in-water-m3904900.aspx

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 10.03.13 22:42.

12.03.13
13:07

казано от MARTO_CSKA на 10.03.13, 01:04:

Проблем ли е вечер да си разтварям БЦАА-то което е на прах и да го пия на сутринта ?

Ще се развали и вкисне според мен. Не съм опитвал,но протеините издържат в разтворено състояние до 4-5 часа най-много. Едва ли има причина за БЦАА да бъде нещо по-различно.

12.03.13
14:23

Виж мнение номер 8 от линка, който е постнал горе - http://www.muscletalk.co.uk/How-long-can-you-leave-BCAA-in-water-m3904900.aspx

Човека е много навътре с материята и аз му се доверявам ! Ако си беше направил труда да погледнеш, нямаше да изказваш грешно предположение !

12.03.13
18:50

Значи вчера пих БЦАА-та разбъркани в сок от миналата вечер.На вкус си беше същата отврат като попринцип, но питането ми е основно дали ефективността се променя.
А иначе и аз точно в това мнение 8 се загледах, но ви давам линка на вас тъй като не съм много добре с английския.Значи извода е че няма проблем така ли ?

12.03.13
19:31

Няма проблем, а за преводач винаги можеш да ползваш - google chrome браузер, http://translate.google.com/ , както и да постваш линка в гугъл търсачката и после го отваряш с опция - “превод на страницата”.

Сега в събота получих кашон и аз, като тоя път си взех машинка за капсулиране и 2000 желатин капсули 00 размер. Но ще видя тия BCCA толкова ли са гадни, щото въобще не ми се ядът по 10 капсули на веднъж. Между временно са питам в тази тема ако някой я прочете, който пазарува от Булка, дали е получавал купон за 10% отстъпка за следваща поръчка, тъй като такава ми дадоха на мен и то тъкмо преди да пазарувам така или иначе, малко късмет извадих :)

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 12.03.13 19:32.

13.03.13
13:31

На мен ми дадоха след като поръчах заради успешната първа поръчка.А иначе повярвай отвратителни са сам ще се убедиш.При положение че изобщо не съм капризен към вкуса и ме интересува само качеството това просто беше нещо ...
Пил съм неувкусени аминокиселини на Scitec и не са хубави, но нямат нищо общо с тая отврат на бълк... дано поне са ефикасни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1