17.09.05
23:01
Искам да се посаветвам с вас за новата ми програма тъй като до ся сам тренирал 4 пъти седми3но (Лятната ваканция), а ся с тва дасцало трябва да мина на 3 пъти седмично.
Ето програмата с която сам тренирал до ся:
Понеделник:Рамо и предмишница
1.Повдигане на щанга пред гърди
2.Повдигане на ръцете в страни
3.Повдигане на ръцете напред / или / Хиликоптер
4.Свиване на лактите от надхват
5.Свиване на китките
Вторник:Бицепс и Трицепс
1.Бицепсово сгъване с щанга
2.Концентрично сгъване
3.Бицепсово сгъване с дъмбел
4.Лежанка с тесен хват
5.Разгъване на дъмбел с една ръка
6.Разгъване на дъмбел с 2-те ръце
Четвъртак:Гърди
1.Лежанка
2.Флайс
3.Пулоувър
Петък:Гръб и корем
1.Набирания на лост с широк хват зад врата
2.Чукчета
3.”Мърдане” на ръцете нагоре и на долу без да се свиват лактите (нз как се казваше това упр. за Делтовидния мускул е)
5.Коремни преси
6.Повдигане на краката от лег.
Постигнах доста добри резултати с тая програма в продължение на 2,5 месеца. Ся обаче трябва да мина на 3 пъти седмично може ли да ми помогнете да комбинирам упражненията и ако се налага да махна, прибавя или сменя някое.Иначе сстажа ми е малко повече от Година.
Ами благодаря предварително!!! :lol:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 18:59.
Невиждам никъде да правиш крака, хубаво е да ги сместиш някъде, примерно при гърди да отиде бицепса, при гръб трицепса, и с рамо и предмишница да правиш и крака.
19.09.05
15:18
Като гледам няма кои да ми помогне :( ..... ще трябва сам да го мисля.
Защо да няма кой да ти помогне??? Azazel ти е казал какво да направиш. :wink:
19.09.05
16:56
А може и да постъпиш по следния начин-тренираш си по старата схема/но добавяш задължително крака, така че или разместваш другите групи, или добавяш нов ден/, но не сместваш тренировките в рамките на седмицата, а просто ги правиш през ден или два и когато свършиш цикъла, почваш отначало-така за осем дена ще правиш 4 тренировки, вместо за една седмица.
Ами тридневен сплит пробвай
1- Гърди, Трицепс
2-Гръб , Бицепс
3.Крака , Рамо
1-Понеделник
2-Сряда
3-Петък
19.09.05
18:08
Реших да ги групирам така ........ :
Понеделник : Бицепс - Предмишница
Сряда : Гърди - Рамо
Петък : Гръб - Предмишница
djgorgio-ASTOR
Мислех и за програмата дето ти ми написа но реших нея да я започна след 2 месеца.
(Докато неси взема уред за крака .... мисля да не ги тренирам мн. тъй като сам на 16 и ме е страх да не се набия ако започна да клякам с щанга)
Неможе да се набиеш от клека.Ти си на 16 и има още много да растеж(до 25 години)а за програмата ти не е хичхубаво нагласена.Тази дето ти е дал djgorgio-ASTOR е идеална :wink:
19.09.05
20:01
cRuSh, тренировката, която ти е дал АSTOR е много добра. В твоята програма си пропуснал и трицепса. Може би и той те набива! Колкото до това дали тежестите те набиват имахме наскоро такава дискусия и няма смисъл да предъвкваме пак същите неща!
Както каза nikolaBULL пропуснал си трицепса а и още една грешка ще направиш да пропускаш краката за клек не се изисква никакъв уред също така и напади може да правиш :wink:
20.09.05
17:38
Не несам изпуснал трицепса просто сам забравил да го пиша, него го правя с гръб и корем.
В нас идва един пич които е на 29 години и пренира вече повече от 10 години. направо е звяр ...... ся е около 80 кила и бицепса му е 47санта и ми казва “Искам да кача още някое и друго килце за да направя 50санта бицепс” ходил е 1 2 пъти на репобликанско .... самоче няма възможност да се занимава сериозно (в истинския смисал на думата с този спорт) !! та ... тои ми каза докато не навършиш 18 год. НИКАКВО клякане с щанга !