Въпрос свързан с кръвното налягане.?

РК

12.03.13
23:07

На 17 години съм, 180см, 72кг, без мазнини по тялото (по-скоро тежки кокали).
Преди съответно 3 и 5 години ми се случиха две изключително тежки случки в семейството и поради това изпаднах постепенно в депресия и стрес. С времето депресията (психически) започва да избледнява, но стресът (физически) оказва влияние върху здравето ми и по-точно върху кръвното ми и сърцето. Постоянно ми е понижено вниманието, концентрацията, както и усещам как кръвното ми налягане е увеличено. Искам да попитам за сериозни съвети как да преодолея тези проблеми, а именно тези които споменах -  понижената концентрация и кръвното . Например хранене, пиене или нови идеи? Благодаря предварително за отговорите.

Тук има много хора, които биха могли да ти дадат добри съвети, но имай предвид, че въпроси от такава важност не се задават във форумите, консултирай се със специалист, направи си пълни изследвания, за да разбереш какво наистина ти има, много е важно да си обърнеш внимание по най-добрия за теб начин, няма по-важно нещо от здравето. Успех и горе главата !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1