12.1.2013
Спагети +сирене;
Свиснки стек + лютеница;
Бананов шейк (най-накрая);
Риба хек;
100гр израва;
Банановия шейк стана супер вкусен,за пръв път си правя,но определено не за последен!Сложих към 600-700гр банан,половин литър прясно мляко (домашно си намерих в квартала) и лъжица мед.Другия път медът сигурно ще е свършил и най-вероятно ще сложа само захар.
Това е за днес,понеделник май ще почвам тренировки,пооправих се от настинки и тн.
Cya soon!
14.1.2013
яйца+сирене+филия хляб;
риба тон+ салата от картофи;
боб+лютеница;
ориз+фъстъци;
пилешки стек+кашкавал;
извара :S ;
пс:Забравих някой продукти ,но после явно ще тичам до магазина.
Отивам за карта,за фитнеса.
Мисля да правя бицепс+трицепс днес.Упражненията ще са малко по вдъхновение ,защото все пак ми е първи ден от ,почти 2 месеца насам да тренирам.
Тук една седмица имах доста излишък на енергия и се надявам сега всичко да си дойде в границите.Бях паднал до 72кг, от 85.Доста релеф но и загубих ММ.Сега ще се претегля да видя за какво става дума.
Сия суун. :)
82кг , може би към 8-10% мазнина така видимо.Доволен съм,добре се получи тренировката.Следващата ще е в четвъртък.Гръб гърди и малко крака , за сега толкова. :)
пс:Скоро мисля да включе лененото семе я в извара ,я в нещо друг което ми хрумне.
И нещо доста ми се овкусяват салатите напоследък,като ям свинско просто се размазвам. :)
15.1.2013
Овсени ядки + кисело мляко;
Саздърма + филия хляб+салата (ако успея да намеря зеленчуци ,малко ме мързи да ходя до пазара);
ориз+2 яйца (по отделно са...);
салата от фасул + лютеница;
риба хек+картофена салата;
100гр извара;
по сметки 3222kcal | 191 белтък
пс:Ще се радвам ако някой даде мнение за това suplement-4е
http://shop.bb-team.org/biotech-usa-hyper-mass-5000?sku=1847
16.1.2013
Спагети +сирене;
Пилешки стек+кашкавал;
яйца+ кисело мляко;
фъстъци;
извара;
пс:Вчера малко нанагорнище ми дойдоха 6 яденета,и не успях да хапна мн от изварата.
Но пък утре имам тренировка и ще ми трябва енергия , та утре ще сложа 1 хранене в повече а не както е по график :Д
Cya :)
17.1.2013
овесени ядки +кисело мляко;
фасул+лютеница;
риба тон+картофи;
риба хек+фасул,3 банана,солети :D ;
100гр извара;
18.1.2013
прясно мляко+бисквити с мюсли;
пилешко+2 яйца;
саздърма;
свиснки стек+салата;
извара
Тренировка гърди гръб крака... ужасно изморително,ама нямах време и трябваше да се сметя набързо в останалия график.Мн доволен останах от кг-ите...
Лег преса 90-100 на серии
Сгъване и разгъване 60кг ++
Гърди 20кг дъмбел на ръка;
Флайса беше малко слаб към 12кг дъмбелче;
Крос-оувър 10-15-20кг (по серии)
гърба 20-25кг дъмбел за гребане,скрипеца 50кг (при него малко се изложих ама бях изморен);
и така за днес толкова. :)
14.3.2013
Вече 2-ра седмица ставам рано,около 7 часа ,до толкова свикнах ,че сам се бъдя.Чувствам се доста по-отпочинал и доста по-свеж.
Храната ми от януари почти не е мръднала ,тоест:
8 часа
12 часа
16 часа
19-20часа
21-22часа
Попрекалих малко със калориите ,на няколко пъти удрях 3500-4000ккал,а реално правех само 2 пъти в седмицата тренировка.
Чувствах се леко омазнен и някак като ,че ли мързелувам.От 11.3.2013 започнах нова програма,ECDY-steel , ленено семе,нова извара за вечер и по-често ядене.Премахнах някои неща от храната и сложих други.
За днес конкретно съм ял, и планувам да ям следното:
500мл прясно мляко + 110грама бисквити с овес и семена;
2 ампулки ECDY-steel
250гр саздърма+зелева салата,1-2 филии пълнозърнест хляб
Свински стек+1-2 филии пълнозърнест хляб
-Липсващо хранене в програмата е Фъстъчено масло,но не съм го доизмислил
2 ампулки ECDY- steel
Извара+препекани филии пълнозърнест хляб (1-2) + 10-ина грама ленено семе (като него го ям отделно за да мога да го “смеля” достатъчно добре механично)
около 3200kcal и 180 гр белтък
Изчаквам да мине 1ч след последното ядене за да ида на тренировка,която е бицепс трицепс и рамо.
Тренировъчната програма е доста смазваща , и се надявам до другия месец да се похваля с резултати!
Ако някой може да даде съвет за нещо друго (освен протеин и амино киселини) ще съм благодарен!
Мнението беше редактирано от Excess на 14.03.13 12:23.
15.04.2013
Няма тренировка днес,тотална почивка въпреки,че се чувствам пълен с енергия.
За храната основно исках да пиша за днес ми харесва как се получи/ава
1.Половин тава макарони на фурна (1400кцал + 50ина грама белтък)
2.Телешка саздърма
3.Телешка кайма (към 200грама) на скара
4.5 яйца + 50грама кашкавал на омлет без мазнина (на тефлон)
5.100грама извара ,10грама ленено семе,2 филии хляб
Май малко се изхвърлих със калориите : 4185
Мнението беше редактирано от Excess на 15.04.13 15:49.