Ограничаваща болка в китката

13.03.13
23:02

Добър вечер.
От една седмица усещам доста досадна болка в китката на дясната ръка. Нарочно я наричам “ограничаваща”, защото продължава по време на упражненията ми за бицепс, трицепс, гърди, и предмишница ( лицеви, кофички, DBell bicep curl, hammer curl, wrist curl, overhead triceps extensions ) и просто след време те кара да се откажеш да тренираш. Не е нетърпима, само досадна. Мисля, че е нужно да се спомене, че много често играя канадска борба. Може би над 6 пъти дневно с опоненти на и над моето ниво. Също помня, че преди десетина дни тренирах доста интинзивно за бицепс, и наскоро четох, че съм хващал дъмббелите на прекалено голямо разстояние от китката ( повече към пръстите, отколкото дланта ). Идеи?

14.03.13
15:11

Здравей,и аз имам подобен проблем като твоя.
Точно както и при теб китката ме боли и особено се усеща като правя кофички и избутване на щанга с тесен хват.
От скоро обаче я стягам с лента и бинтове когато тренирам,така че може и да го направиш това.
Не знам колко те боли,но ако е много най-добре да си вземеш почивка за 1-2 седмици поне,няма да загубиш нищо за толкова кратко време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1