Пролетен стак за 600лв

14.03.13
13:52

Здравейте,
от 3 месеца съм на Xtend, Syntrax Whey Shake и креатин монохидрат. Последният не ми действа добре и го спрях (случваше ми се да ми тече кръв от носа сутрин и/или вечер).
Пия също така стандартните рибело масло и мултивитамини. На РБД съм с дребни изключения (правих опити за НВД, но това ми спираше растежа в залата; в момента правя опити с IF).

Днес ще поръчвам следния стак и бих се радвал на вашето мнение. Целите са:
- покачване на сила и издръжливост;
- чистене на мазнини (предимно са на корема) и орелефяване;

Целенасочено няма да дам повече детайли за тренировъчната програма и хранителния режим, защото бих желал да се фокусираме само върху хранителните добавки.
По-конкретно ме интересува дали виждате конфликт/несъвместимост между тях?

Моят профил:
- 25 годишен,
- 180 см;
- 96кг;
- 17% мазнини, 41% ММ (според кантара ми, който обаче за измерване на човешката конструкция ползва несъвършения Bioelectrical impedance метод);

Основни добавки
- 100-whey-gold-standard-5lbs , 112лв (принципно взимам по-евтин протеин, ама реших да пробвам митологичния ON)
- Scivation-xtend-new-formula-big , 96лв (много съм доволен от тези аминокиселини, дават ми енергия и желание за тренировки)
- Opti-men-180-tablets (мултивитамини) , 54лв
- natrol-omega-3-fish-oil , 26лв
- on-flaxseed-oil , 16лв
(последните две съставки ги пия в различни дни - веднъж рибено, веднъж ленено)

За сила (нови добавки за мен)
- craze , 72лв
- prolab-glutamine-powder-400gr , 44лв
- i-force-beta-alanine , 49лв

За чистене
- Atro-phex , 99лв (най-скъпият, но и най-хвален продукт на пазара; от любопитство го купувам)
- Dymatize-acetyl-l-carntine , 32лв

Имам останало от предния цикъл близо кило креатин монохидрат. Може да опитам отново да го почна.

Общо: 600лв - 6% отстъпка = 565лв  (малии, баси стака)
Би трябвало да ми стигнат за около 2-3 месеца.

Темата беше редактирана от shaolin на 14.03.13 13:56.

14.03.13
16:28

Покачване на сила в период за чистене не се връзва въобще ! Преосмисли пак приоритетите си.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/66018/P40#p-893286

14.03.13
17:04

Христо, стартирам 3-месечен цикъл, в който ще имам различни подпериоди:
  1-а до 4-а седмица => в 5 дни силови тренировки/калориен неутралитет + 2 дена двуразово кардио/лек калориен дефицит;
  5-а до 8-а седмица => в 4 дни силови тренировки/калориен неутралитет + 3 дена двуразово кардио/лек калориен дефицит;
  9-а до 12-а седмица => в 3 дни силови тренировки/лек калориен дефицит + 4 дена двуразово кардио/агресивен калориен дефицит;

В момента съм 96кг (17% мазнини), целя на края на периода да съм 90-92кг (10% мазнини). Силата да е повишена с 10-15% на всички упражнения (предимно благодарение на първите 8 седмици от програмата).

Мнението беше редактирано от shaolin на 14.03.13 17:06.

14.03.13
19:47

казано от shaolin на 14.03.13, 17:04:

.. Силата да е повишена с 10-15% на всички упражнения (предимно благодарение на първите 8 седмици от програмата).

Ти силата я качваш с по 10% на тренировка, или максимум през една (справка дневника ти), за какво ти е тоя стак, така като гледам, ще те дръпне назад.

14.03.13
22:35

Напоследък съм в плато. Много бавно качвам сила. На някои упражнения дори не повишавам грам (гребане, бицепс). Затова и искам да вкарам в програмата азотния бустер и бета аланина.

EP

23.03.13
10:38

Нещата, които може да промениш са:
Natrol Omega 3 Fish Oil с тези на ON (имат и голяма разфасовка).
Dymatize Acetyl L-Carnitine с този на PrimaForce Alcar - излиза доста по-изгодно и е 250гр. !!!
Atro-Phex щом си решил да го пробваш няма да ти предлагам други варианти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1