14.03.13
13:58
Обиколих целия форум но не открих това, което търся или просто не съм търсил на правилното място.. Моля да бъда извинен ако съществува тема вече... Искам да попитам за няколко съвета от по-опитните съфорумци!
Аз съм момче на 20 години 1.75 / 65 кг. Общо взето съм спортна натура, тренирах футбол.. Но спрях и сега искам да влезна в форма! Та въпроса ми е искам да знам дали с бягане,коремни преси, набирания, и лицеви опори ще постигна нещо ?! Искам да изкарам пресата и да сваля мазнините, които ми пречат да се покаже ... Как и по колко трябва да бягам и колко коремни преси да правя за да има някакъв ефект, нещо като програма за домашни условия... ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН !!! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.03.13 22:39.
За да изкараш пресата ти трябват не коремни преси ами правилна диета - примерно ниско въглехидратна такава. Кормените преси е добре да са половинки редувани с повдигане на краката от вис. Да ще може да стопиш мазнините с тези упражнение + диета.
14.03.13
14:52
Ами започни да тренираш тогава на лостове така наречения street fitness. Освен тези набирания и лицеви може да правиш кофи, да се учиш на силови,везни,флагове и др. неща. Вкарай и клекове със собствено тегло.
Дай снимка да видим,защото като гледам ръста и кг ти,ми се струваш много слаб.Ако свалиш още мазнини,да не станеш скелет :)
14.03.13
15:06
За да я изкараш тази преса,първо трябва да я имаш на корема си.
Сега не знам на тези килограми колко я има,но първо я изгради с правилно хранене и тренировки,после ще я изчистиш лесно.
Има една статия тук,не помня как беше точно името “10те храни които не трябва да ядем”, прочети я.
А иначе за упражненията в домашни условия ,прави каквито знаеш,коремни,лицеви ти сам ги каза.
Ако имаш тежести слагай в/у корема и така повдигай,колкото можеш.
Още повече сега времето се пооправя,започвай да ходиш по лостове и се надграждай.
Щом си решил да включиш кардио няма лошо,но не прекалявай(само 65 кг си)
Успех!
С бягането (или някое друго кардио) ще свалиш подкожните мазнини, а с коремните преси, лицевите, набиранията и другите ще стегнеш мускулатурата.
Но си и трябва хранителен режим, който да е подходящ за теб.
14.03.13
15:48
Изключително благодарен съм за мненията ви, те са важни за мене понеже сега “навлизам” в материала.. За ръста ми наистина съм доста слаб, имам много лек корем с мазнини и именно тях искам да изчистя, за снимка нямам в момента по-късно ще кача а колкото за пресата искам просто да излезне смисъл да си я изкарам а сега я няма никаква! И затова се чудих колко е нормално за този момент да се бяга , примерно 20 мин нормално бягане с 1-2 обиколки ходене! Но все пак да всичко е в правилното хранене!
14.03.13
15:50
Намерих тука някаква снимка където ми се вижда тялото :Д
Мнението беше редактирано от Minibezdelnik Minibezdelnik на 14.03.13 16:43.
14.03.13
16:43
казано от JulsaVena на 14.03.13, 14:57:
Дай снимка да видим,защото като гледам ръста и кг ти,ми се струваш много слаб.Ако свалиш още мазнини,да не станеш скелет :)
Имаш хубава структура.Личния ми съвет е-първо качи малко мускул,после чисти.Ако сега свалиш още,
е станеш хърбав :).Имам си един у дома 180см-60кг .Е,да-релеф има,но е ужасно слаб.
14.03.13
17:42
казано от JulsaVena на 14.03.13, 17:37:
Имаш хубава структура.Личния ми съвет е-първо качи малко мускул,после чисти.Ако сега свалиш още,
е станеш хърбав :).Имам си един у дома 180см-60кг .Е,да-релеф има,но е ужасно слаб.
Благодаря ти! Така и ще направя , търся подходящата хранителна програма и се надявам колкото може по-скоро да я открия! Все пак ще ходя няколко пъти в седмицата да правя кардио, набирания и коремни преси! И ще се качвам през ден на кантарчето! БЛАГОДАРЯ на всички за мненията ще пиша резултати ! :)
14.03.13
21:15
Освен лицевите, коремните, набиранията и кардиото започни да правиш кофички с акцент в/у трицепса/гърдите, набирай се широко тясно(а бе направо всички възможни хватове, които можеш да правиш), храни се правилно, почивай и работата ще стане :))
Успех в начинанието :)
16.03.13
13:45
Момчета, позволете да намеся и своето мнение.
За чистене и изграждане на мускулатура предлагам интервалното тичане. Комбинацията интервално + силови упражнения за цялото тяло е просто уникална за целта.
http://www.bb-team.org/articles/1408_izgaryane-na-maznini-s-intervalni-trenirovki
Съгласна съм, че и диетата е важна - чисто месо, яйца, много свежи зеленчуци и не много плодове, мазнини - помагащи за изгарянето на телесните - сурови ядки и семена, зехтин, авокадо.
Зелен чай.
казано от Minibezdelnik Minibezdelnik на 14.03.13, 13:58:
Общо взето съм спортна натура, тренирах футбол..
Това са твоите разбирания за спортна натура. По моите критерии, в този форум има доста жени, които са по-спортни натури от теб. От там и формулировката на въпросите ти е свързана с представите ти за идеална спортна фигура - тип футболист. Респективно и отговорът е “да” - с тичане, лицеви и коремни + известна хранителна култура, ще постигнеш целите си и ще изкараш плочките.
Бахти времената дойдоха!”Мъжете” масово искат да свалят до ниво broomstick with abs,а пък жените искат да качват.Липсват ми старите времена когато не можеше да объркаш мъжко с женско в гръб.
казано от balabanov на 16.03.13, 21:15:
Бахти времената дойдоха!”Мъжете” масово искат да свалят до ниво broomstick with abs,а пък жените искат да качват.Липсват ми старите времена когато не можеше да объркаш мъжко с женско в гръб.
Лошото е, че в последно време и в лице трудно се различава....:D
казано от pesho vasilev на 17.03.13, 12:32:
казано от balabanov на 16.03.13, 21:15:
Лошото е, че в последно време и в лице трудно се различава....:D
Хахахахахахахахаха.
Та така де :D Ниско въглехидратната диета (НВД) ще ти дойде идеално.
Мнението беше редактирано от Damaged на 19.03.13 22:23.