Смятат ли ви за луди

Прескочи до:
RO

18.09.05
08:22

Повечето хора около мен маи не ме имат за нормале. Понеже , вече имам волята да не ям “боклуци” като тях , да не се наливам с алкохол и да не пуша. Прекарвам и доста време с железата. Викат , че било безсмислено. Според вас дали завиждат , че фигурата ми става по атлетична и спортна от тяхните или просто са прави.

JI

18.09.05
09:36

бе и в даскало при мене е така ама който каквото иска да казва не ме интересува :)

RE

18.09.05
09:56

как ша са прави бе,не са прави,естествено,че завиждат гадовете им мръсни!
Ако много те изнервят поступай някой,крайно време е да разбере българина и да се образова в тея теми.

SO

18.09.05
09:57

за луд не ме смятат,но вички се ми викат че съм много слаб защо съм тренирал изобщо като нямало ефект  :(  а аз виждам кантара и сантиметъра.И много ме дразнят от класа кат земат да ми се обясняват че тряало да напълнея а има по 4 човека по слаби от мен

18.09.05
09:59

абе на мен един приател се ми вика “ми ти си си същия като преди”, а аз съм качил 12 кила и 5-6 сантима на ръката. някои хора си мислият, че като се напиват като животни, ядат боклуци и пушат са големи мъже. самои че ако заиграят шамарите ше се види кой какъв е и за какво се бори  :D

18.09.05
11:14

мен пък мн ме хвалят всички :)

18.09.05
11:46

[quote author=“Rock_acdc”]Повечето хора около мен маи не ме имат за нормале. Понеже , вече имам волята да не ям “боклуци” като тях , да не се наливам с алкохол и да не пуша. Прекарвам и доста време с железата. Викат , че било безсмислено. Според вас дали завиждат , че фигурата ми става по атлетична и спортна от тяхните или просто са прави.

Приемат те за различен, това е! А може и вече да си им “неудобен”
Когато живееш сред стадо, трябва да си като тях, черната овца винаги се отличава! Мина времето на моите притеснения като тебе, и затова се оказах заобиколен само от хора които истински ме уважават! Приеми го като тест за приятелство, което е важно! И така прецени от кои хора имаш полза, на кои можеш да споделяш и т.н. Та това са ти бъдещите приятели, нали?
Заеби в буквалния смисъл какво мислят или говорят за теб - клюкарите и тъпаците винаги живеят с клюките, умрат ли те, умрират и те самите! Затова споко, мачкай напред, набивай и не се притеснявай! ;)

Модовете да ме извинят за някои директни думички, ама бяха с цел да стана ясен :) Благодаря

Офтопик:
Айде, дайте инфо и от републиканското, и Емо, недей вика много :)

18.09.05
12:55

^MaD^ написа: мен пък мн ме хвалят всички :wink:
и аз така :wink:

LA

18.09.05
12:56

Оф и аз тая година се чувствам все едно съм убивал малки котета цяло лято...Всички ме гледат странно,не говорят много,шушукат си за химия...Ама да,и на мене ми е през патерицата!

И аз като Питона мисля. Даже някои ми се възхищават как не пуша и не пия. Лошо няма, давайте им добър пример .. те като искат ще го забележат  :wink:

18.09.05
14:05

Истинските приятели ме подкрепят, другите  - шушукат ....... крив им път.Питона го е казал най-точно.

18.09.05
14:47

При мене почти няма разлика в отношението и съм много доволен... отслабнах с 9 кг (не че ся изглеждам слаб ама 1време да ме бяхте видели  :wink: ) и повечето хора го приемат добре разпитват ме какво съм бил ял и тн :)

18.09.05
15:31

Като ме видят не ме смятат за луд виждат резултата

18.09.05
16:38

Преди като им казвах, че тренирам в домашни условия ми се смееха и казваха, че си губя времето...а сега като дръпнах и се чудят, от къде съм заякнал така :?:  :idea: Всички си мислят, че за месец и айде с магическата пръчка вече сме “гардероби” - винаги им казвам, че резултата, който виждат е едногодишен як труд и упорство. Наистина болката може да е твой приятел... :evil:

[quote author=“Chushko”]Те мен незнам дали ме смятат за луд обаче аз тях да  :twisted:

хахахахаааааааааа евала, братле! Само така  :twisted:

18.09.05
17:24

И мен ме гледат странно, че не пия, пуша и не ям лайна, но не ме интересува. Все пак винаги е имало воини и аграри :)

HE

18.09.05
18:17

от сичкото тва наи се дразня от някви лешпери дето си нямат и понятие от дигане и само спорят и са мислят за голяма работа ,като един дето вика че като спреш да тренираш и ставаш торба..... хахахах смехххххх при положение като тои е метар на метар и ми приказва за торби ...

Просто не им обраштаите внимание със времето сичко си идва на мястото.. аз преди като бях 87кг и ся като вкарах релефа на 70 кг и да вииш че друга песен запяват!

18.09.05
19:29

Винаги ще има дразнещи типове, които се кефят на яките типове, а ги е страх да променят нещо по себе си...Ако знаете колко време трябваше да им обеснявам на всички , че това което пия е хранителни добавки, а не анаболи  8)

18.09.05
19:33

аз сигурно утре ще потегля с кутиите към даскало и ще видя каква ще бъде реакцията, в интерес на истината няма много хора, които ще седнат да ми търсят сметка, защото непозволявам на сулю и пулю да ми казва какво да правя, а ако не ме разберат от първия път може и шамарите да заиграят  :twisted:

LA

18.09.05
20:02

Между другото определено аз ще съм единствения който си носи ядене на училище утре :P

18.09.05
20:09

Определено ме мислят за луд . Допреди 7-8 месеца пиех като за световно и от както спрях .... с алкохолната ми компания или с по-голямата част от нея не се виждам много много по обясними причини . Поне знам защо го правя и не мисля да спирам .
Малко странно ме гледат и мене като посред лекциите извадя някое кисело мляко или нещо от сорта . А за да добавките да не коментирам . За “разбирачите” и витамините са анаболи .....

18.09.05
20:21

докато ям 4тото кисело мляко в училище често чувам “неее сее лиии нааааяядеее бееееее” ама иначе нямам никви проблеми :)

18.09.05
21:05

[quote author=”^MaD^”]докато ям 4тото кисело мляко в училище често чувам “неее сее лиии нааааяядеее бееееее” ама иначе нямам никви проблеми :)

нормално е да си стигнал до 4-то, много трудно се наяждам с кисело мляко  :roll:

RO

18.09.05
22:51

Смят ми са , че сам ял черен хляб и кисело мляко сам пиел. Вече краи с тия. В следваштото междучасие ако някои лайняр са изсмее ши му сритам задника. Нека да се научат на култура на тялото

18.09.05
23:37

[quote author=”^MaD^”]докато ям 4тото кисело мляко в училище често чувам “неее сее лиии нааааяядеее бееееее” ама иначе нямам никви проблеми :)

E това ми е писнало и на мен

PR

19.09.05
01:20

Не не ме смятат за луд :)
За човека обикновено се съди по други критерии, а не по тяло и външен вид ;)

btw - Аз млякото си го пия вместо вода ,като съм жаден ...... ,а да се наям с него - UPSURT !

19.09.05
03:09

Кво ве дреме ко мислят другите за вас.
Аз си имам едно мото:
Не ме харесваш ??? - яж ми х*я !
Много се обесняваш ??? - яж ми х*я !
Ти си умник ??? - яж ми х*я !
А ако си пичка, пак яж ми х*я МА  :wink:

Мене пък най ме дразни като се почне темата за анаболите. На мен примерно ми вървят ръцете доста добре и в период на маса изглеждат мн голями и масивни, и като се почне “ооо ама ти май си си пийнал нещто”, “спри ги тия чудеса бе ,че ще ти стане ръката по голяма от крака” и някакви такива. Значи чупил си си главата 2-3 години да блъскаш, да пазиш диети и какво ли не и накрая все едно минава някой и ти казва “еее ти си се назобил, затова си такъв, то така и аз мога”... е това просто ме кара да избия кочината  :evil:

LA

19.09.05
11:39

[quote author=“L_Clan_Frodo”]

Също и “Я да вървиш при МаЙкЯ си!”!

19.09.05
16:49

[quote author=“L_Clan_Frodo”]Кво ве дреме ко мислят другите за вас.
Аз си имам едно мото:

Малко се повтаря яж ми х*я ! не мислиш ли  :lol:

19.09.05
17:03

[quote author=“L_Clan_Frodo”]Кво ве дреме ко мислят другите за вас.
Аз си имам едно мото:

готино  :lol:

PR

19.09.05
17:53

То от толко често ядене - може последния да остане гладен :)
освен ,ако не е като опашка на гущер!

LA

19.09.05
19:28

Майка ми днеска вика: “видях ги децата си носят хамбургери,ти книги не носиш,а сандвичи си ми понесъл!” :P :P :P :P

RO

19.09.05
21:51

меска замерих един с празното си кисело мляко xaxaxaxa мно му знаеше устата :)

20.09.05
02:50

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“L_Clan_Frodo”]Кво ве дреме ко мислят другите за вас.
Аз си имам едно мото:

Малко се повтаря яж ми х*я ! не мислиш ли  :lol:

ДА  :lol:

MI

20.09.05
09:35

абе дали някой ще ме мисли за луд...това си е негова работа , важното е да се чувстваш добре , да растеш , а ако имаш истински приатели , то не би следвало да имат лошо мнение за тебе!
по-здрави 8)

SO

20.09.05
11:37

[quote author=“mihail.kolev”]абе дали някой ще ме мисли за луд...това си е негова работа , важното е да се чувстваш добре , да растеш , а ако имаш истински приатели *, то не би следвало да имат лошо мнение за тебе!
по-здрави 8)

*истинският приятел е доста рядко срещано явление  :wink:
Лошото е че ако преди си бил слаб и после си станал голям ще има много хора който ще започнат да те обвинят че си използвал стероиди или ще започнат да твърдят че не било хубаво да си чак толкова як и т.н.

20.09.05
12:02

Е и? Какво значение има, че някой завижда? Дори бих се чувствал още по-горд, с това което съм постигнал щом ми завиждат!

MI

20.09.05
13:05

[quote author=“Sourcemag”]
*истинският приятел е доста рядко срещано явление  :wink:

при тебе може и да е така , но не и при мене;)

20.09.05
15:11

аз пък квото и да праа се сам си пич :) мн ме уважават сички
а доста често като отивам на фитнес ми казват познати от квартала “стига си тренирал така си екстра то мн мускули изглеждат грозно” мн им разбира главата аз сам още малък :)

20.09.05
16:52

В някои случаи важи Големи мускули- респект

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1