19.09.05
18:12
искам да попитам нещо. Та значи взех си ултра уей протеин и се чудя пречи ли нещо на протеина ако го разтворя примерно 2 часа преди да го изпия? В смисал преди да отида в залата си разтварям протеина и го вземам с мен за да мога веднага след тренировката да го попия. е? как мислите?
Ще пречи да.Не е хубаво да стои 1 час разтворен и слет това да го испиеш(губи си ефекта) :wink:
[quote author=“bolkers”]Ще пречи да.Не е хубаво да стои 1 час разтворе и слет това да го испиеш(губи си ефекта) :wink:
:shock: :shock: :shock:
^MAD^ згрешил ли съм нещо или.Аз така си мисля.Ако нещо съм се объркал поправете ме просто така мисля аз. :wink:
ами незнам, лично според мен не се губи ефекта, даже по-добре се разтваря, но нищо незнам! затова и питам :)
19.09.05
19:23
абе не знам дали си губи ефекта но има голяма вероятност да се вкисне :wink:
май никои неможе да помогне или поне не е отговорил никой който наистина разбира :)
mladen,bolkers е прав.Абсолютно се разваля протеина.Аз съм чел на повечето кутии пише да се пие веднага след разтваряне.Аз като го разтворя не го оставям и 5 минути така.Веднага го пия.
Но за това съм 100% сигурен.На бас се хващам!
ок! щом си го прочел черно на бяло написано няма да споря! благодаря за инфото!
мерси за подкрепата BabaVanga бях сигорен че съм прав просто ^MAD^ нещо се объркал :wink:
19.09.05
19:48
Тц. Разтваряй го само когато ще го пиеш. Ако ти е такъв проблем - изсипи праха в шишенце, след 1 час го напълни вода, shake, drink, gain :wink:
просто,лесно и ефективно :) а иначе и аз знам че се прецаква протеина като стои повече време във вода
20.09.05
09:20
момчета , нека така ви отговоря , ако не пречеше ,защо не го продават протеина направо разтворен , примерно в една 10литра туба разворен?
Причината е че ще се прецака протеина , така че не мога да ви разбера , за какво ще го разтваряте 5 дена , 2 часа и ли там както си гомислите преди да го пиете, системата е много проста , разтворете го и веднага го пиите :wink: 8)
по-здрави