15.03.13
19:49
Здравейте, досега ядох доволно и качих кила, но стигнах една граница и не мога да я мина. Увеличавам калориите с килограмите, но не мога да кача повече да му се не види :@ Сега съм 186 см, 81-2 кг сутрин на гладно се меря. Ектоморф съм и гледам да ям повече от 4000 калории на ден. Ето го режима ми:
7:00 - Гейнър Мутант масс 3 лъжици - 750 калории, около 35-40 гр. протеин и доволно въглехидрати от тук
7:30-8:00 - Омлет 4 яйца, 150 гр. овес, 100 гр. извара, 250 мл. прясно мляко
10:00 - 2 филии с фъстъчено масло и половин литър мляко
12:00 - 250 гр. кюфтета, 200 гр. ориз, 150 гр. сирене
15:30 - Гейнър Мутант масс 3 лъжици с мляко/ или скара - тройка кебабчета, 2 кюфтета и хлебче, ако съм така, гейнъра го вкарвам към 19:30
19:30 - 250 гр. кюфтета, 200 гр. ориз, 150 гр. сирене / или гейнъра с млякото, а вечерята я оттеглям с 1 час по-късно
23:00 - 300 гр. извара олимпус и 250 мл. прясно мляко
Как ви се вижда режима ми, колко калории си набавям така горе-долу и достатъчни ли са да качвам. една МАЛКА подробност - в момента вкарвам метан и тест. и трябва да приемам близо 4 гр. протеин на тегло, стига ли ми този режим за целта? Така ям от близо седмица и още не мога да изразя мнение, просто си качих калориите, но достатъчни ли са?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.03.13 17:06.
15.03.13
21:27
Отговорът е много прост!!!
Тренировъчният ти стаж не съответства на тренировките, храненето и избора на суплементация.
Мнението беше редактирано от megabolic x на 15.03.13 21:29.
15.03.13
21:35
Тренирам от година и половина едва ли е от това :) Качих килограми от 65 на 82 и стигнах една бариера, която не мога да мина и реших да премина към по-твърдо, но и храненето ми да променя. И пак по въпроса - как е то?
Мнението беше редактирано от Fundamental Guy на 15.03.13 21:36.
Във форума е забранено да се говори за стероидни препарати! Това, че си срещнал трудност в покачването, не е бариера която може да се преодолее само със забранени субстанций, след година и полвина е нормално да започнеш да покачваш все по бавно и по бавно килограми както на сила така и на тегло, най добрата съставка която ти трябва е Воля и търпение. Не ти препоръчвам да използваш забранени медикаменти, ако искаш да имаш здраво дете което да ти благодари след години освен ако не си решил да ставаш професионалист и го правиш под лекарски контрол ;) Не знам дали знаеш, но резултати който се постигат бързо с помоща на някой вълшебни МАЛКИ неща се губят мноого бързо след спирането на вълшебните прахчета и инжекций след което се изпада в депресия, която не всеки преодолява много лесно. Имай предвид, че веднъж влезеш ли в колелото няма да ти се иска да излезеш. Дано знаеш какво правиш :)
Мнението беше редактирано от LOSER_X на 15.03.13 22:17.
15.03.13
23:14
Добре, какво сте ми зачели конско за стажа и медикаментите, които ползвам, първо НИКЪДЕ не съм питал НИЩО за тях, просто споменах, че ги използвам и трябва да ям по 4 гр. белтък на килограм, а това е НАПЪЛНО съобразено с правилника на форума, второ с правилните дозировки и излизане, от един цикъл последици за поколението не трябва да има, но това няма да го обсъждам тука. Абе българска му работа, питаш за едно, те ти разгъват локуми за друго (headbang) Искам да получа отговор на въпроса си в крайна сметка.
Мнението беше редактирано от Fundamental Guy на 15.03.13 23:15.
казано от Fundamental Guy на 15.03.13, 23:14:
Добре, какво сте ми зачели конско за стажа и медикаментите, които ползвам, първо НИКЪДЕ не съм питал НИЩО за тях, просто споменах, че ги използвам и трябва да ям по 4 гр. белтък на килограм, а това е НАПЪЛНО съобразено с правилника на форума, второ с правилните дозировки и излизане, от един цикъл последици за поколението не трябва да има, но това няма да го обсъждам тука. Абе българска му работа, питаш за едно, те ти разгъват локуми за друго (headbang) Искам да получа отговор на въпроса си в крайна сметка.
Пич и аз съм в същото положение като тебе, темата ми е под твоята, но не получих и аз отговор...
казано от Fundamental Guy на 15.03.13, 19:49:
Ето го режима ми:
Забравил си пилето с ориз,което е класика в жанра. Ако не ти се готви върви в “Рощок”. Там ще си оближеш пръстите. :)
Добре е режима ти с едно изключение - ако тия кебабчета дето ядеш ако не са с кайма която вие сте смлели то има голяма вероятност да няма месо в тях и това да те подвежда.Само още нещо , ако не можеш да качиш с препаратите които си посочил сам прецени колко са читави те...
17.03.13
00:34
Вместо да се наказваш със тези 150 грама сирене,които си сложил направи порциите по-малки хапвай по-често.
А да,и там,където във 10 пиеш много мляко,.вкарай някакво месо и не толкова мляко.Или щом си почнал със фъстъчено масло,вкарай повече мазнини,но месото е по-добър вариант.Успех от мен и дано постигнеш желаните резултати.
FundamentalGuy: Всяко плато означава че си достигнал точката на насищане и равновесие. Обикновено за да прецениш дали трябва да правиш и други корекции освен храненето е добре да вкараш в сегашния си график 1-2 допълнителни почивни дни между тренировките(които не видях тук). Така ще минеш в плюсови калории и ако пак не качваш ще ти трябват допълнителни корекции - тренировки, сън, стимулация и т.н.
18.03.13
17:06
Подобни режими - извън BB-Team.
Case closed.