16.03.13
22:31
така да си кажа, скоро си купих АзотеБустер, скоро демек днес :Д, след тренировка ме изкара от кожата ми чувствам, че мога да направя “всичко” немога да мисля както трябва все едно съм пиян, това от притеснения ли е или е страничен ефект,
Гореща кръв(hot blood) e азота.
Бих бил благодарен на всеки отделил врене да ми даде съвет или де ми се изсмее... ;)
Темата беше редактирана от Димитър . на 16.03.13 23:03.
Добре, може ли да ми кажеш какви ще са страничните ефекти
Мнението беше редактирано от Димитър . на 16.03.13 22:42.
казано от Worried TheMachine на 16.03.13, 22:31:
след тренировка ме изкара от кожата ми чувствам, че мога да направя “всичко” немога да мисля както трябва все едно съм пиян, това от притеснения ли е или е страничен ефект,
Значи смятай ако беше взел някъв качествен бустер....
16.03.13
23:08
Ще те разочаровам-няма да пукнеш.Най-много да не спиш тая вечер.
Въпроса който ме вълнува е ако си изпия 20те дози ще ми стане ли нещо което е опасно за здравето ;?
16.03.13
23:44
Какво според теб трябва да стане ? Добавка,като добавка...няма страшно,не се умира от азотен буустер.Не ти трябват съвети,пий си го,тренирай си и така.Храни се,че ако не се храниш,ако ще по 3 дози да удряш,няма да станеш нацепен батка.Тъй де със или без азот,ако не се храниш - 0.А и буустера не гарантира 100% нацепване.Другия път си вземи един креатин или пък аминокиселини.По-добра инвестиция ми се струва на мен,но все сам си решава.
правилно хранене =>добри тренировки(не само за ръце и гърди,ами за цялото тяло)=> добро възстановяване ( 8-9 часа сън,което значи,че ако искаш да направиш нещо,,трябва да пропускаш F1)и чак тогава,когато другите неща са добре,идват ред на добавките(ако има нужда от тях).Айде успех!