Моля за съвет

14.03.13
22:08

Здравейте!Аз съм на 15 години, 1,70см.висок и съм 63-64кг. Мисля да започна да ходя на фитнес,когато стана на 16(след 6 месеца и половина),а преди това да правя някакви упражнения за начинаещи при полежение,че разполагам с дъмбели по 15кг. всеки,щанга 40кг. и лежанка.Можете ли да ми препоръчате някакви упражнения като за мен(колкото да свикна,пък после ще ходя на фитнес)?И другото,за което искам да Ви питам е ще ми препоръчате ли някакви витамини като за тази възраст,защото мисля,че не си набавям достатъчно от храната и изоставам малко в развитието си? Благодаря Ви предварително!

П.С. Извинявам се,ако съм объркал раздела

14.03.13
22:25

Започвай да заучаваш правилното изпълнение на всички упражнения.
Витамини бол .. Отиваш в аптеката и избираш според съставки и цена.

14.03.13
23:09

Зарежи ги засега витамините от аптеката! Просто си яж нормално и ходи на лостове - прави набирания, кофички, лицеви, лицеви от стойка на ръце, почни да тренираш за силово, везна и планк и ще имаш най-добрата основа!

15.03.13
15:47

Здравейте! Аз съм на 16 години и тренирам от месец и половина. Искам да питам ще избързам ли ако взема протеинови добавки?

15.03.13
16:21

Да, хубаво е първо да си изградиш хубави хранителни навици, което според мен за месец и половина няма да стане.Иначе ще си купиш протеин, но без компанията на адекватен режим просто ще си дадеш парите и няма да видиш резултат от него...

Най-важното  е да се изградят правилни хранителни навици, след това идва ред на добавките, няма значение колко тренираш и какви добавки вземаш, ако нямаш добър хранителен режим, няма да постигнеш желаните резултати.Без добавки става, но само с тях НЕ

Правилен(подходящ) хранителен  режим + добри тренировки + достатъчно възстановяване + повече усмивки и желание = успех. И евентуално можеш да си закупиш добавки. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1