17.03.13
16:14
Здравейте, купих си блендер преди месец, от скоро ям и кафяв ориз, обаче е истинско мъчение да го ям 30 минути, може ли да ми предложите как да го консумирам по-бързо? Мисля си да го смеля, но от там нататък си нямам идея какво да го правя този прах...
17.03.13
16:29
#1
Смесвай го с малко бял ориз като го готвиш, става по хубаво за ядене.
казано от megabolic x на 17.03.13, 16:29:
Смесвай го с малко бял ориз като го готвиш, става по хубаво за ядене.
Въпроса ми е друг, а не как да го сготвя по-вкусен.
17.03.13
18:36
#3
А да, сега прочетох отново и виждам, че питаш как да консумираш кафявия ориз по-бързо.
Ами следващия път преди да си купуваш нов блендер, първо питай, защото ти трябва по голяма лъжица, а не блендер.
Мнението беше редактирано от megabolic x на 17.03.13 18:39.
19.03.13
10:42
#4
Преди да се смели оризът трябва да се поизпече във фурна. После се мели и от това може да се прави оризова каша.
Но ми много любопитно, защо ядеш по 30 минути? Не се сещам за друга причина освен препоръка от лекар, но и тя ми се струва безумна...