Разпад на мускулите?

Здравейте , моля да отговорят хора само , които са преминали през това .
Значи имам доста сериозен проблем от година насам с разпад на мускулите или поне аз така си мисля.
Та , проблема ми е ... примерно тренирам 2 - 3 месеца системно качвам 6 - 7 кила всичко е ОК и един слънчев ден се събуждам 2 пъти по - малък от преди .... имам предвид мускулна маса , ръцете гърдите раменете все едно ми се изпаряват .Не вярвам да е от претрениране .. храня се доста добре .... почивам добре,вече ми се случва за втори път това ... Моля дайте някакви идей ?

Ето и няколко снимчици....

Темата беше редактирана от Дерчооо Филипов на 17.03.13 06:07.

Мисля, че си самовнушаваш - мускулна маса се губи много по-трудно, отколкото вероятно си мислиш.

Това няма как да се случи...
...не и по начина, който описваш. :)

17.03.13
11:57

Не може да станеш един ден и да си загубил много маса.Ако не си се поглеждал от няколко месеца в огледало може и да се размишлява тогава.

17.03.13
13:55

Да нямаш някой роднина,скрит канибал?Чака да се поугоиш и някоя прекрасна вечер да идва да те пооръфва?

Хахах ... нямам роднини канибали поне до , колкото знам ... Но не мисля , че бих се обърнал към вас ако наистина не ми се случваше това вече за 2 ри път ... Най - вероятно е претрениране от това възможно ли е ? такъв голям спад ...

Мнението беше редактирано от Дерчооо Филипов на 17.03.13 19:25.

17.03.13
19:27

За 1 ден каквото и да правиш не можеш да имаш такъв голям спад какъвто описваш! Дай снимки от преди и след , нещо просто ти е в главата .

17.03.13
20:45

ако постоянно се гледаш напомпен след тренировка и снимаш (без да се поглеждаш в огелдалото през останалото време на деня, което не ми се вярва) и след това случайно си се погледнал сутрин на гладо - да може да има неква разлика.

17.03.13
20:45

Разлика в килограмите? Ползвал ли си забранени вещества и имаш ли други оплаквания?

17.03.13
23:00

казано от Миsh0 на 17.03.13, 20:45:

ако постоянно се гледаш напомпен след тренировка и снимаш (без да се поглеждаш в огелдалото през останалото време на деня, което не ми се вярва) и след това случайно си се погледнал сутрин на гладо - да може да има неква разлика.

Ако добавим към това разлика във водна задръжка и липса на мускулен тонус, то е напълно възможно да има видими разлики.
Нищо фатално, разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1