Малки топчета по тялото!

17.03.13
18:40

Здравейте има някакви топчета по тялото ръцете, гърдите, корема.
Това почна да ми се получава след като почнах да ходя на фитнес. Първо имах само на ръцете сега гърди. Не се виждат, аз ги напипвам. Четох че са мазни но нещо ме съмнява. В момента съм 63-64 кг 173 висок, преди бях 77 кг а ги нямах.
Как мога да ги махна ? Някой има ли подобен проблем и има ли решение.
Благодаря предварително ;]

17.03.13
20:29

И аз имам едно такова топче на предмишницата. Според мен няма какво друго да е, освен подкожна мазнина.

17.03.13
20:32

Аз имах такова “топче” (което би трявало да е подкожна мазнина насъбрана на едно място просто, нищо особено) и по едно време просто изчезна.Може би с тренировките или не знам и аз какво повлия но просто се махна ... така че продължавай да тренираш и може и да се махне само

Аз имам на бицепсите почти на едно и също място. За сега са само 2. Ако се появят повече е добре да се преслуша лекар, защото четох, че има някакво заболяване при появата на повече топчета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1