Баскетбол и натрупване на ММ

20.09.05
01:15

Здравейте! В процес на натрупване на ММ съм, но паралелно с това започнах и интензивни тренировки - баскетбол. Искам вашите мнения как да компенсирам загубите причинени от тренировките. Суплементи и храна, то е ясно. Но по-скоро ми е интересно някой от вас реално имал ли е такава ситуация и как е процедирал. Очаквам всякакви мнения! Благодаря ви предварително.

QK

20.09.05
01:34

Представяте ли си Майкъл Джордан да спечели Олимпията  :D :D :D
Пич зарежи едното,защото така се губи смисъла и на двете.

20.09.05
01:37

Пропуснах да отбележя. Аз не искам размери. Нямам каквито и да е амбиции в ББ. Но каквото направя е добре дошло. Затова се и старая все пак. А и все пак баскетболистите не са хилави клечки. Явно е постижимо. Не визирам NBA щото там работата според информацията е дебела от гледна точка медикаменти.

QK

20.09.05
01:45

ако качиш нещо.ще станеш по-бавен в баскетбола,незнам как тренираш,но незнам то си зависи,но няма смисъл и от двете наведнъж,тия които ги дават по клиповете кадето играят баскетбол,некви здрави такива,тия баскетбол са играли бая одавна,а тва си е само за клипа.такива баскетблисти няма.

SP

20.09.05
02:19

[quote author=“qk_bik”]ако качиш нещо.ще станеш по-бавен в баскетбола,незнам как тренираш,но незнам то си зависи,но няма смисъл и от двете наведнъж,тия които ги дават по клиповете кадето играят баскетбол,некви здрави такива,тия баскетбол са играли бая одавна,а тва си е само за клипа.такива баскетблисти няма.

Бате тея от NBA ще ударят 2/3 от форума в земята(особено по ниските <2метра  :lol: )

QK

20.09.05
09:27

е може тия,които сега са започнали.Но можеш ли да ми покажеш един,които е вдигал 200 от лег или е клякал с 250 да речем.за издръжливост имат,но спортовете са много различни+това тия от NBA тренират от 5 годишни,нормално е да са малко по-напред от тези,които сега се захващат с ББ,но за по-напредналите-няма шанс.Освен ако не бъркаш баскетбола с ръгбито.

Зависи и на каква позиция играеш разбира се :) Аз съм играл 6 години басетбол като център (макар и да съм малко нисък за тая работа 1.89 някъде съм , ама това беше в “младежките” години ;) ) И мога да ти кажа ,че по-голямата ми маса ми виршеше доста добра работа срещу висчки останали центрове които по правиело бяха мн високи и мн слаби ;)

20.09.05
16:56

Ами приеми баскета като кардио тренировките дето трябва да правиш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1