17.03.13
20:48
Здравейте на всички!!!
От скоро реших да почна да тренирам за издръжливост - кофички и набирания.Засега само това после евентуално ще включа и други упражнения и някоя програма във фитнеса, но сега темата е друга затова карам направо.
Та по програмата за издръжливост правя макс брой кофички с 60сек почивка между сериите, което е горе долу към 300 с 66 серии някъде и набиранията пак така само че там бройката е някъде към 200 макс.Проблема е че по този метод на трениране след всяка тренировка имам муск треска на другия ден, което малко ме възпрепяства от следващата тренировка.
Някой ако има съвети какво може да направя в случая за да избегна това.
17.03.13
22:05
След такава тренировка е нормално да имаш мускулна треска, трябва да тренираш доста време така, за да се адаптираш чак до толкова, че да нямаш, по колко пъти седмично тренираш така
От скоро почнах.Преди това пак съм тренирал все на лостове около година и половина, но не по такава схема.
Иначе тренировките ги усещам много добре.
То какво толкова може да ти се каже .. освен да подобриш възстановяването след тренировка.Храната мисля,че ти е ясна.Откъм добавки мога да ти препоръчам да земаш БЦАА.Откакто ги приемам нямам мускулни трески , ако евентуално има ще се усеща много леко при стречинг.
18.03.13
01:59
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/67152
Адаптация.