17.03.13
18:53
Здравейте! Имам желание да започна да се храня по-здравословно, може би да започна НВД. Проблемът е, че живея в апартамент, в който няма фурна или скара, а разполага само със котлон, което означава, че начинът на приготвяне на храната се свежда до пържене и варене. Може ли да ми дадете някакви варянти за полезно приготвяне нахраната, в моята ситуация? Естествено пърженото не е вариант, може би предложения за варена храна? Благодаря!
17.03.13
20:05
Или малък парти грил - http://reno.bg/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/a/party_grill_600.jpg
17.03.13
20:15
казано от Konstantin Hadzhiev на 17.03.13, 18:53:
Здравейте! Имам желание да започна да се храня по-здравословно, може би да започна НВД. Проблемът е, че живея в апартамент, в който няма фурна или скара, а разполага само със котлон, което означава, че начинът на приготвяне на храната се свежда до пържене и варене. Може ли да ми дадете някакви варянти за полезно приготвяне нахраната, в моята ситуация? Естествено пърженото не е вариант, може би предложения за варена храна? Благодаря!
В метро има хубав грил тиган за 14,99 полски вземи си и на него.
18.03.13
00:55
Според мен пърженето също е вариант, само че вместо олио използвай чисти масло, а и на тефлоновия тиган почти не му трябва мазнина, намазваш го с малко масълце и нямаш грижи.