daily formula na UNIVERSAL

Темата е заключена.
/P

19.09.05
15:00

Здравейте! Искам да попитам дали някой е пил от тези витамини?То е ясно,че дозировката е по една таблетка дневно,та въпроса ми е в каква продължителност се пият,спират ли се на някакъв период прави ли се някакъв цикал и т.н.Опаковката е от 100 таблетки.

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:15.

19.09.05
21:23

не мога да ти помогна :cry: поне ще кажеш ли колко пари струват 100броя?

MI

20.09.05
09:16

[quote author=”///M Power”]Здравейте! Искам да попитам дали някой е пил от тези витамини?То е ясно,че дозировката е по една таблетка дневно,та въпроса ми е в каква продължителност се пият,спират ли се на някакъв период прави ли се някакъв цикал и т.н.Опаковката е от 100 таблетки.

Благодаря предварително!

Аз лични го пия и правя така ,пия ги за 100 дена , след това взимам витамини и минерали за 1 месец с по-висока концентрация и после пак ги пия дейли формулата.
Относно цената 20 лева - 100 хапа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1