20.09.05
09:22
Решил съм да си взема протеин с който ще заместя едно хранене в дните без тренировка,спрял съм се на СУПЕР МАСС ГЕЙН и ДЖУНИОР на НУТРИМ.Какво мислите за тях,за джуниор съм чувал по добри мнения..какво предалгате?
20.09.05
09:25
Това са гейнъри , не протеини , не мисля че е адекватно да заменяш хранене с гейнър , затова си вземи високо процентен протеин;)
по-здрави 8)
20.09.05
09:27
знам че са гейнери,но съм в период на мускулна маса кажи някой високопроцентен протеин защотото те обикновено са суроватъчни и точно 40 мин след като го изпиия тялото остава без протеин
20.09.05
09:29
е какво като са суроватъчни , 30 гр суроватъчен с едно кисело мялко е мн добра комбинация , защотоот млечния протеин от млякотот забавя абсорбацията на Суроватката , така че високопроцентен протеин и кисело мляко е перфектен заместител ;)
по-здрави
20.09.05
09:33
Значи суроватка+кисело мляко е по добре от гейнер и вода така лИ?
Ако е така сега отивам да си взема..Да ама искам в протеина да има и въглехидрати щото все пак се опитвам да качвам,затова се бях спрял на гейнер...
20.09.05
09:38
[quote author=“Sparki70”]Значи суроватка+кисело мляко е по добре от гейнер и вода така лИ?
А аз защо си губя времето според тебе да ти отговарям?!?!
[quote author=“Sparki70”]
.Да ама искам в протеина да има и въглехидрати щото все пак се опитвам да качвам,затова се бях спрял на гейнер...
Един протеин не може да има въглехидратиу , то е същотоо да поискаш мазнините да имат протеин , имаш предвид предполагам гейнър заради въглехидратите , които са добавени към протеина !
Ами като мислишче няма да ти стигнат 24 гр въглехидрати от млякото , прибави 1,2 банана по избор и така.
20.09.05
09:41
Благодаря ти:)