Хранене с месо всеки ден

18.03.13
20:27

Здравейте ,
Сигурен съм , че има други теми като моята , но предпочитам да питам тук . :)
Аз съм на 15 години и започнах да ходя на фитнес преди 1 месец . Още съм нов и се опитвам да разбера основните неща , които трябва да правя . Най - важно е според мен храненето и затова искам първо него да оправя , а след това и другите неща . Въпроса ми е хубаво ли е да ям месо всеки ден , защото прочетох няколко статии и разбрах , че постоянното хранене с месо е вредно . Аз бих искал да постигна повече мускулна маса и изчистване на мазнините .

18.03.13
20:42

Чак пък вредно...
Хубаво е да се придържаш към разнообразна, полезна, но и вкусна за теб храна, която И съответства на целите ти.
Месото не е незаменимо, но е доста добър източник на хранителни вещества. Разбира се, с месото не се изчерпва всичко.

18.03.13
21:33

Не ,не е вредно да ядеш месо всеки ден,даже напротив.Месото е източник на протеин и е много важно за покачването на мускулната маса ,която искаш.
Е разбира се ако прекалиш може да има лош ефект,но със всяко нещо е така,не само с месото. :D

казано от Георги К на 18.03.13, 20:27:

Въпроса ми е хубаво ли е да ям месо всеки ден , защото прочетох няколко статии и разбрах , че постоянното хранене с месо е вредно .

Посочи ни тези материали, моля. :)

18.03.13
22:23

Аз си ям месо почти всеки ден и нищо ми няма. То си е полезно, спор няма. Е зависи, ако ядеш кремвирши за по 50ст. килото, едвали ще ти се отразят добре :D

18.03.13
22:29

http://www.livetolift.com/2010/09/21/месо-всеки-ден/

19.03.13
15:34

казано от avitohol avitohol на 18.03.13, 22:23:

Аз си ям месо почти всеки ден и нищо ми няма. То си е полезно, спор няма. Е зависи, ако ядеш кремвирши за по 50ст. килото, едвали ще ти се отразят добре :D

Те и на 5 лева килото да са едва ли ще има разлика, при положение, че мат’ряла и при двете е един и същ - отпадъци..

19.03.13
16:40

Здравейте ,
Аз се опитвам да включа във всяко ядене месо .  От прочетените статии от мен разбирам ,че е хубаво да се яде месо заради протеина в него , поне аз така разбирам . Но тези статии , в които пише , че постоянното ядене на месо вреди на здравето ме объркват :)

19.03.13
17:00

Ами, недей да ги четеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1