Да си доизпивам ли Синефрина

18.03.13
21:35

Здрасти, преди няколко месеца ми се налагаше да повиша издръжливостта си за покриване на норматив, при което бях говорил с спортния ми доктор ,които ми препоръча какво да си купя и въпросния Синефрин беше в списъка . Та пих го във времето до теста и след това ми остана почти цяла опаковка . Понеже четох ,че дава сила чрез повишаване на телесната температура и топене на мазнините , а като цяло тренирам в насока покачване на кг. дали би помогнало в насоката ми или само би ме нацепило и може би да смъкна 1-2 кг. ? Синефрина е на Нутренд :)

18.03.13
22:39

казано от straks на 18.03.13, 21:35:

Здрасти, преди няколко месеца ми се налагаше да повиша издръжливостта си за покриване на норматив, при което бях говорил с спортния ми доктор ,които ми препоръча какво да си купя и въпросния Синефрин беше в списъка . Та пих го във времето до теста и след това ми остана почти цяла опаковка . Понеже четох ,че дава сила чрез повишаване на телесната температура и топене на мазнините , а като цяло тренирам в насока покачване на кг. дали би помогнало в насоката ми или само би ме нацепило и може би да смъкна 1-2 кг. ? Синефрина е на Нутренд :)

Ясно що за спортен доктор е значи,освен ако не е имало някаква специфична причина да не ти препоръча Йохимбин.Синефрина не дава сила чрез повишаване на телесна темп. и топене на мазнини,а чрез стимулиране на ЦНС и сърдечната дейност,и се използва като заместител на ефедрина,но на мен почти не ми действаше.Това за горенето на мазнините е по-скоро рекламен трик,тъй като е нормално вследствие на по-високия интензитет на тренировка да изгаряш повече мазнини.С 2 думи от него няма да смъкнеш нищо.

18.03.13
23:19

Това ,че дава сила чрез повишаване на температура и топене на мазнини е това което аз съм чел , а доктора повярвай ми е доктор все пак е клубен доктор на 3 много големи клуба в Бг не споделям имена .Добре като няма да сваля кг. какво ще се случи тогава ?

EP

19.03.13
10:48

Без кофеин е пълен ташак. Вземи си комбинацията на PrimaForce Caffeine, Synephrine, Green tea, Alcar и ще имаш доста сила.

19.03.13
16:45

казано от straks на 18.03.13, 23:19:

Това ,че дава сила чрез повишаване на температура и топене на мазнини е това което аз съм чел , а доктора повярвай ми е доктор все пак е клубен доктор на 3 много големи клуба в Бг не споделям имена .Добре като няма да сваля кг. какво ще се случи тогава ?

Еми нищо няма да стане.Най-много да усетиш лек прилив на енергия за тренировката,ама надали.Пий си го в тренировъчните дни преди трен. и това е.

19.03.13
19:48

Ок мерси :)

БО

24.03.13
13:36

Пий го с кофеин и ще бъде чук!

24.03.13
20:10

Пия си го от няколко дни и не знам случайност ли е или друго ама така зверски съм се разял ,че направо не спирам :D Чат пат вечер усещам леко претупкване на сърцето ама няма нещо сериозно за сега ....

Мнението беше редактирано от straks на 24.03.13 20:11.

24.03.13
21:42

Мани не думай.По колко го пиеш? На коя марка е? Че аз го пиех 4х33мг. преди тренировка,а тренирах вечер,и честно казано не ми се спеше много по време на тренировка.Имам чувството че само кафе ми влияеше по-силно от синефрина.Май си внушаваш само,но не знам де,може и организъм да е.

24.03.13
22:16

На Нутренд по 1 хап пия толкоз е дозата ,ама за това ,че съм се разял със сигурност е така ама кой е виновника не знам. Има логика да е синефрина понеже той също засилва метаболизма ,а аз по принцип съм с бърз .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1