18.03.13
14:53
Въпроса ми е дали този бустер (AMOK) има някви странични ефекти , не сам зимал до сега и не ми са ясни много тея бустери .
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.03.13 22:49.
18.03.13
18:48
Спецялно за този - не съм го пил и не мога да ти кажа как е . Пил съм и пия НО експлоуд и съм доволен от него . Като цяло бустерите са основно от аргинин и кофеин - дават ти енергия преди тренировка . От предозиране с аргинин може да се пообринеш :)
19.03.13
12:32
Това е бърнър. Няма ги класическите активни съставки за предтренировъчните азтотни продукти : Аргинин, Цитрулин,Агматин, Креатини и Бета аланин.
Мнението беше редактирано от Nikolai Stankov на 19.03.13 12:32.
19.03.13
12:44
казано от Nikolai Stankov на 19.03.13, 12:32:
Това е бърнър. Няма ги класическите активни съставки за предтренировъчните азтотни продукти : Аргинин, Цитрулин,Агматин, Креатини и Бета аланин.
Olymp Amok.
Таурин, тирозин, бета аланин, кофеин и жен-шен.
Аз пък не виждам термогенетици и/или липотропни агенти.
Вероятност от странични ефекти виждам само във връзка с кофеина.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.03.13 12:52.
19.03.13
15:04
А кофеина какво е ? Да не би да вазодилататор :D Грешката за бета аланина е моя, ала продукта сигурно е толкова азотен, колкото и напитка монстър с женшен(основните и активни съставки са именно таурин и кофеин)!
19.03.13
15:09
казано от Nikolai Stankov на 19.03.13, 15:04:
А кофеина какво е ? Да не би да вазодилататор :D Грешката за бета аланина е моя, ала продукта сигурно е толкова азотен, колкото и напитка монстър с женшен (основните и активни съставки са именно таурин и кофеин)!
Кофеинът е стимулант на нервната система и е неизменно присъстващ в състава на повечето азотни предтренировъчни продукти. Поправи ме, ако греша. До колко Amok е работещ продукт и до колко е оправдана инвестицията в него - това е съвсем друг разговор. Припомням, че в темата говорим за възможни странични ефекти от Amok.