18.03.13
23:57
Здравейте на 20 години сам висока сам 157 и тежа 62 кг.От една седмица ходя на фитнес по 3 часа всеки ден направиха ми измервания (52% тялото ми съдържа вода 30% мазнини и сам в добро здравно състояние) Бих искала някои съвет от вас или някоя фитнес програма с хранителен режим,искам да сваля в рамките на 1 месец от 6 до 8 дори и повече кг ако е възможно разбира се но неискам след това да има йо йо ефект.ще бъда много благодарна ако някои ми даде някои съвет.Мерси предварително :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.03.13 06:35.
19.03.13
01:11
Бързо отслабване във фитнеса не е възможно !И то точно за месец да свалиш 8 и повече килограма е непосилна задача.
Има един начин да ги свалиш тези килограми ,но аз не бих посъветвал никой да го прави, а и нали не искаш йо-йо ?
Не бързай обаче да се разочароваш веднага,а продължавай да тренираш и се храниш правилно до колкото ти е възможно.
Мога да ти препоръчам и програма и диета,но като за начало опиши тренировката и храненето си.
Също може да поразгледаш женските дневници в сайта и от там почерпиш информация.
Успех.
‘по 3 часа всеки ден ‘-това е безсмислено много.Повече от час и нещо е просто губене на време.За един месец можеш да свалиш и повече от 10кг в зависимост от това какъв тип метаболизъм имаш,но е крайно непрепоръчително.При толкова бързото сваляне организмът се изтощава много.Реално и безопасно е да свалиш 10 кг за 2-3 месеца.
19.03.13
15:37
Който бърза, бавно стига - лично проверено твърдение.
Бързото качване или сваляне е голям стрес за организма и като такъв носи със себе си здравословни проблеми и много неприятни усещания.
Не се фиксирай върху срокове или конкретни мерки, а върху доброто изпълнение на тренировките и рационалното хранене. А резултатите ще дойдат постепенно и спокойно, без излишен стрес.
Тренирай по час в залата, иначе рискуваш да претренираш, а това пречи на отслабването.
Не тренирай силово всеки ден - мускулите нямат възможност да се възстановят. Три пъти силово на седмица е ок, между тях може 2-3 пъти кардио на открито.
Хапвай повече белтъчини, сложни въглехидрати, растителни мазнини (не маргарин), свежи зеленчуци и плодове. Пий зелен чай. Наспивай се.
пОздрави