20.09.05
15:43
Здр. имам голямото желание да започна да зимам някакви хранителни добавки . Не сам никак наясно с тях и затова се обръщам към вас да ми помогнете . Тренирам от 2 1/2 години 183 см. 85 кг 38 ръка 119 гръдна обиколка.Спрял съм се на система която представлява следното:
6 дена по 30г. Креатин(10гр. сутрин,10гр.обед,10гр.вечер) + 15гр.глутамин (30 мин след тренировка)
ТОВА МИ Е ЗАРЕЖДАШАТА ДОЗА
след това започвам с по 10гр.Креатин(30 мин преди тренировка)+15гр.Глутамин (30 мин след тренировка).
Това си го изготвих сам като го констатирах в сайта на ББ-Теам.ОРГ
Оттам се консултирах с 4 човека (между който големи разбирачи ,фитнес инструктори,хора с Медицинско образование занимаващи се с Боди Билдинг)и чух 4 работи които противоположат на това в сайта .
Моля ви да ги обсъдите и да ми кажете съвет как найстина се взима креатина
1-Било грешно да се зима с плодов сок.
2-Зимал се 20 дена после 20 дена почивка после пак 20 се взима.
3-Ако съм зимал доза от 10гр. преди тренировка било грешно трябвало на дози по 5 гр. (30 мин преди тренировка) и 5гр. преди лягане.
4-30гр. на ден било много за зареждаща доза.
Това е всичко .Благодаря ви предварително :roll:
[quote author=“Tito”]
1-Било грешно да се зима с плодов сок.
2-Зимал се 20 дена после 20 дена почивка после пак 20 се взима.
3-Ако съм зимал доза от 10гр. преди тренировка било грешно трябвало на дози по 5 гр. (30 мин преди тренировка) и 5гр. преди лягане.
4-30гр. на ден било много за зареждаща доза.
Това е всичко .Благодаря ви предварително :roll:
1. Напротив - много добре е с плодов сок, особено гроздов.
2. Донякъде вярно, донякъде греишно. Аз бих пил 6 седмици, 2 седмици почивка, още 2 седмици пия и после месец и половина почивка.
3. По-добре е наистина на 2 дози по 5 грама, но 30 мин . преди и след тренировка, а не преди лягане.
4. И аз мисля, че е много. На опаковката си пише, зависи от креатина, но по-скоро бих казал 20 грама.
20.09.05
18:35
Повече от 20гр. за зареждане няма смисъл.