Приемане на хранителни добавки след тежка коремна операция

16.03.13
14:03

Благодаря предварително на всеки , който даде своето мнение по въпроса :) Преди 2 месеца претърпях сериозна операция и отслабнах от 70 кг до 57 кг и голяма част  от ефекта от тренировките ми изчезна ... Мисля лятото да започна стрийт фитнес ( 1 година не мога да ходя на фитнес )  и искам да разбера дали има продукт който да върне поне част от загубената ММ и да ми даде малко сила .

П.С.  питам за хран.доб. , защото никога не съм вземал нещо подобно и ме е страх да не си взема някой боклук ,който да влоши положението ми още повече !

16.03.13
15:37

Ядене ти трябва в момента, не добавки.

20.03.13
18:36

Прав си , замислих се наскоро и реших да се възстановя пълноценно дори и да е по–бавно ! :)

20.03.13
18:46

Не е ясно каква точно операция са ти правили, но ако е махнат част от стомаха, може да се наложи да пиеш ензими, заради проблем с усвояването на храната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1