p90x и да видим какво ще стане :)

Темата е заключена.

20.03.13
23:47

Здравейте!(wave)
Така реална цел : стягане и отслабване :)
Височина : 161
Килограми :52
Хранителен режим - нямам
Проблем : Не мога да го спазвам диети и хранителни режими
{Но въпреки това от инат ще пробвам :D }
Мисля да започна с p90x програмата “Lean” за жени като един експеримент тъй като четох че много хора  са я пробвали.Надявам се да помогне.Ако не поне ще знам дали експеримента е успешен или не ;)
Но въпреки това ако някои е минал по този път или може да даде съвет ще съм много благодарна :)

Темата беше редактирана от Raia Stancheva на 22.03.13 01:14.

21.03.13
01:03

Ден 1
Час : 23:50ч(Малко късно за тренировка но карай,сега намерих свободно време :) )
2 часа след вечеря
Изпих 1 доза Л-карнитин и БЦАА аминокисели и почнах :)
Core Synergistics беше първата ми тренировка.
Оказа се не толкова трудна,макар на места с лицевите опори да се измъчих,тъй като не ги умея.
Като за първа тренировка съм доволна.
Ще изям един плод(банан или ябълка не съм решила още) и лягам :D

21.03.13
02:54

Колко по-слаба искаш да станеш? На снимката изглеждаш добре за ръста си.Не се вманиачвай с килограмите.
И все пак ако решиш,без правилно хранене ще срещнеш известна трудност в постигането на целта и задържането на резултата.

казано от Raia Stancheva на 20.03.13, 23:47:

Хранителен режим - нямам

Изгради си. Ползата е несравнимо по-голяма от загубата на няколкото нежелани килограма.

казано от Raia Stancheva на 20.03.13, 23:47:

Проблем : Не мога да го спазвам диети и хранителни режими

Можеш, но нямаш достатъчно желание. :)
Хайде да бъдем честни. :)

21.03.13
13:04

Да знам че ще има повече резултат с правилно хранене но си имам редици причини да не го правя.

В същност храненето ми не е толкова не здравословно,просто не е изчислено.
Според мен се храня добре и не ям в големи количества,
но има много захар в яденето ми.И не мога да се откажа от нея -било то един кроасан за деня или един черен шоколад не мога без тях.
Нямам и нагласата,тъй като нито пия нито пуша и от греховете само това поне да ми е позволено :D

Колкото до слаба не съм само ръцете са ми слаби :)

казано от Raia Stancheva на 21.03.13, 13:04:

Според мен се храня добре... но има много захар в яденето ми.

Тези две неща си противоречат категорично.
Няма как едно хранене да е добро, ако съдържа много захар.

казано от Raia Stancheva на 21.03.13, 13:04:

И не мога да се откажа от нея...

Затова ти казах, че нямаш желание.
Не е наложително да забравиш за захарта, но... решението е твое.

Опитай това, което си решила.
Това е начинът да се убедиш, че ако искаш нещо различно, ще трябва да правиш промени.

21.03.13
13:51

Пробвай със сушени стафиди и фурми вместо сладко. Записвай си храненето и малко по малко, при желание, ще започнеш да си изграждаш правилни хранителни навици. :)

И аз разсъждавах като теб доскоро, така че много добре те разбирам. Разбира се, обяснявах си го със слаба воля, а не с някакви независещи от мен обстоятелства. Мислех, че не мога без сладко, но ето вече месец-два успявам що годе. В неделя, по изключение, изядох две вафли и така ме сви корем от тях... (puke)

А най-хубавата част от спирането на вафлите и шоколадчетата е, че гладът ми за въглехидрати като цяло драстично намаля!

Така че, всичко е възможно, просто трябва мотивация и постоянство.

Мнението беше редактирано от Дани на 21.03.13 13:51.

21.03.13
15:27

Хм харесва ми логиката ти Дани може би ще почна да си записвам каква храна приемам все пак за 90 дни
мисленето ми може да се промени драстично,кои знае :)

Така Ден 2
Изядох един кроасан преди 2 час и изпих 1 чаша мляко.Мисля че е време за тренировка :)
Изпих 1 доза Л-карнитин и БЦАА преди това и почнах.
Cardio X е тренировката :)
След тренировката хапнах 1 консерва риба тон + 2 филии пълнозърнест хляб + 1 ябълка
(за сега изглеждам примерна :Д )

Така към 18ч ми се обадиха по телефона с една приятна новина.
След като я чух така ми дойде енергията,та чак отидох и на фитнес  за 1 час :)
20ч. като се прибрах хапнах пилешка сума без застройка + зелена салата с рукула и царевица
И за десерт печена тиква с мед и орехи ^^

1 час след това огладнях пак и хапнах малко сирене и един домат с 1 филия пълнозърнест хляб :D
Това е за сега лягам за спя утре пак :)

Мнението беше редактирано от Raia Stancheva на 22.03.13 00:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1