Мазнини в долната част на корема

21.03.13
11:22

Здравейте, не съм сигурен дали темата ми е за този раздел и се извинявам предварително ако не е, но съм нов тук. На 15 години съм, висок съм 1,87, тежа около 73кг. и ходя на фитнес вече 5 месец, като до сега основната ми цел беше покачване на мускулна маса. От скоро обаче започнах много да се дразня от долната част на корема и по-точно около пъпа. Като цяло не съм пълен и нямам телесни мазнини с изключение на въпросната област. Тренирам 5 дни в седмицата (2х Гърди,Бицепс // 2х Гръб,Рамо,Трапец // 1х Крака,Трицепс), като правя всеки ден по 150/200 коремни преси + т.нар. совалка - 3х20. Та въпросът ми е дали трябва да се ориентирам към някоя отслабваща диета (и ако е възможно вие да ме насочите към такава) или да вдигна повторенията и упражненията за корем и да добавя колело към тях. В момента не спазвам хранителен режим, обаче гледам да ям “правилни храни” и не в голямо количество.

Вкарай малко кардио преди да започнеш със тежестите.А и е нормално щом качваш мускули,да качиш и  мазнини.

21.03.13
19:20

150/200 коремни на ден... не е нужно да правиш толкова много коремни и то всеки ден. Колкото й коремни преси да правиш, имаш ли мазнинки, то плочките няма да излязат на преден план. Коремчето ще го стопиш с кардио- бягане, каране на колело/велоаргометър и тн. Но също така вдигай краката от вис, това упражнение сподпомага за долната част на корема.
Може и да минеш на НВД ако искаш, тази диета допълнително ще помогне за решаване на проблема ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1