Motivation

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.03.13
13:47

Разбрахме се Боби.
Споделям ти една случка(почнах като Хорхе Букай дееба).
Гледах “Самотния вълк”, на втората минута след напускане на салона, майка вече ме беше завела в залата за карате и не можеш да си представиш с какъв ентусиазъм всеки ден си обличах кимоното. Взех там седмо кю и реших, че вече съм готов да се бия с батковците по улицата, дето само ме бъзикаха и подиграваха. Естествено изпитах жестоко разочарование, разбирай разбити носове, преждевременно паднали зъби, спукани фаланги и т.н.(моите де)...:)))
Та на теория, и в залата е супер...но практиката понякога леко така...не се припокриват.

Разбира се, не говоря за истинските лекари, които учат с години, специализират и чак тогава пркатикуват, но там вече отговорността и задължението на професията се жестоки!!!

21.03.13
13:48

Мила.
Хубаво си го решила бе, ти ходи там, ръкопляскай им, слушай ги със зяпнала уста и си всеми кетапа.
После, се опитай с практиката да налагаш твоите убеждения, не вярвам да навредиш на някого...

21.03.13
16:11

казано от Mihaela на 20.03.13, 15:03:

казано от James Hinks на 19.03.13, 23:14:

казано от Mihaela на 19.03.13, 23:08:

Единствения ми проблем е с месото - просто мн ми е трудно да го приемам.Разбира се без него няма как и от време на време го приемам,но основният ми източник на протеин е от млечните продукти,яйцата(само белтъка,мразя жълтъци)  и от някои зеленчуци .

Знаех си, че се храниш перфектно...според Космополитън :D

ОМГ......(dull) Спирам да ти обяснявам защото е явно че си решил че ти си най-големия специалист и ти знаеш абсолютно всичко за правилното хранене и тренировки....И не ми е ясно как пък точно от Cosmopolitan измисли ,че съм разбрала за правилното хранене. Айде ако обичаш да престанеш със заядливите коментари.Ако можеш да ми дадеш добър съвет ми го даваш ,а това дали аз ще те послушам,си е моя работа :)

Абсолютно всичко, което ми е необходимо на мен и което ми е необходимо за да мога да помогна на друг, го знам.
Съвет ти дадох, дали ще го послушаш или не, не ме е грижа :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.03.13 16:11.

21.03.13
17:47

Уф, че неблагодарни хора! На мен само 1-2 от разбиращите тук ми следят дневнка и всеки съвет го препрочитам и проучвам и изчоплям до дъно... защото това е труда и опита на хората, който БЛАГОВОЛЯВАТ да споделят с по-неопитните!!

Защо питаш като “си решаваш сама” - само да флудиш И-нет пространството. (dull)

21.03.13
21:05

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/66992

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/67103

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1