IF you hate starting over, stop quitting!

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.03.13
22:16

Здравейте! От много време се колебаех да си направя дневника, но ето че най-сетне се престраших :) От 2 месеца съм на warrior diet и се чувствам много добре, въпреки че понякога се “подхлъзвам” малко с храната. Организма ми перфектно привикна към режима имайки в предвид,че съм студентка и времето ми за хранене и готвене е ограничено до минимум и с това динамично ежедневие в следобедните часове е най-удобно да си хапвам.Свалих 2 кг, като държа да отбележа, че целта ми не е кантара да показва възможно най-малката цифра. Резултатите , които искам да постигна са по-добро орелефяване, като в резултат от чистенето на мазнините не искам да заприличам на вейка :Д Също така покачване на ММ в горната част на тялото, защото таза ми е доста по-широк, и знам че повечето хора биха казали, че тази извивка е много женствена и тн, но по-нататък когато кача снимки, ще забележите, че гръдния ми кош е доста непропорционален спрямо долната част на тялото ми. Тренирам 4 пъти в седмицата, като 2/3 пъти е във фитнеса, а останалите в домашни условия (голям фен съм на Зузка, обожавам интензивното кардио  ). Давайте всякакви съвети по отношение и на храната и на тренировките.  И така днес тренировка нямаше, но ще опиша храната през деня :

undereating
-кафе
-ябълка

overeating
-салата от марули с 2 яйца(варени)
-пилешко филе с гъби и кромид на тефлонов тиган + 2/3 лъжици домашна лютеница (стана мнооого вкусно ) с 2 филийки пълнозърнест хляб
-шейк от прясно мляко и 1 банан
-1 купичка мляко с ориз (на това не можах да сметна калориите, но беше около 300г ,така че приемам приблизителни стойности)

От утре мога да добавям точен грамаж, часове на хранене, начина на изчисление на калориите и снимки на някой от храните, който правя :)

04.03.13
09:50

Ето я и експресната ми тренировка днес

като преди нея правих 15 минути скачане на въже. По принцип правя 20/25, но днес нямам особено време, а и след малко отивам на физическо и в това хубаво време 100% ще тичам на гребната (happy). Преди всяка тренировка приемам 25мл L-carnitine, като гледам да тренирам сутрин преди да ям каквото и да е било. След тренировка пия 3 таблетки green energy (комбинирани витамини на Aqua Source). След малко ще си приготвя и храната за следобед, но нея ще я опиша вечерта :)
За сега :
undereating
-кафе
-чай
-портокал (265гр)

Хубав и усмихнат ден на всички (sun)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 04.03.13 09:52.

04.03.13
12:53

По написаното досега си личи, че знаеш какво правиш и как да го правиш. Мога да те поздравя и да ти пожелая слънчева пролет (sun)

04.03.13
21:31

Мерси много Ани ! :)
Мноооого изтощителен ден ! Бях до 8 часа на упражнения и ми видяха сметката :( Хубавото в целия ден беше, че успях да потичам , като направих около 25-30 мин. Храната през overeating е:
-салата от зеле
-3 яйца на очи със сос от гъби
-200гр пилешко филе със зеленчуци и малко от соса с гъбите, защото направих повечко :)
-50гр млечен шоколад  с крисп  без захар (в тези 50гр има 238кал)
Много течности през деня, особено домашен чай... от него съм изпила сигурно 5 чаши :D

05.03.13
17:46

5.03

Днес тренировката беше гърди + трицепс :
30 мин. тичане
трицепсово разгъване 3 X 12
флайс 3 X 12
полукофички 3 X 8
повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 3 X 10
пулоувър 3 X 15

Храна:
undereating
- 2 кафета с мляко и 1 чисто 
- 2 ябълки (всяка по около 250гр. )

overeating- от 15:00 до към 18:30 ще продължи
- салата от зеле
- 100гр пилешки стек
- 50гр бадеми (печени)
- катма със сирене и кашкавал

06.03.13
10:05

6.03

Ето днес най-сетне дойде и за мен почивен ден :Д  Днес освен тренировката следобед и да си приготвя храната друго няма да правя :D
В тренировката ще бъдат включени 20 мин кардио, като днес ще тренирам крака и корем:
Клек с дъмбели 3 X 15
Разтваряне на крака с Абдуктор машина-3 X 30
Затваряне на крака с Абдуктор машина-3 X 30
1/2 гръбна екстензия с акцент върху седалището
Лег преса 3 X 10
Глутеус машина 3 X 10/12
Коремни преси 3 X 20
Вертикално повдигане на краката на стенд 3 X 20
Извивки встрани с дъмбели 3 X 20
т.нар. high knees 3 X 100

Храната:
undereating
-кафе
-1 портокал

overeating - 12:30-18:00
-салата от китайско зеле
-палачинки от пшеничени  трици (дано станат добре, защото ще ги правя за първи път), които ще напълня с пилешко месо(150гр) ,кисели краставички, маслини, домашна лютеница.
-50гр слънчоглед (голяма грешка... но седнах да гледам филм и ме хвана лудата :Д )
-1 шепа фъстъци 

Иначе за палачинките да кажа... като за сефте не можах да ги докарам много добре, но все пак станаха вкусни и си ги изядох :D като от сместа се получиха 4 палачинки (2 изядох към 12:30 и 2 към 17:00 след тренировката). А самата тренировка беше доста интензивна и бая се поизморих, но това се дължи и донякъде на факта че правих упражненията с по-голяма тежест, за да може малко повече да изпъкне мускулатурата на краката. Не съм сигурна дали да правя повече повторения с по-малко кг (както правех до сега) или точно обратното. Другото, което ме смути е че след тренировка се пребирам, отварям хладилника и какво да видя- 2 бурканчета с ШОКОЛАД.... баща ми дарявал кръв. Сега трябва да се преборя и с огромното си желание да ги изям :D

Мнението беше редактирано от mimzityy на 06.03.13 18:15.

07.03.13
14:49

07.03

Мммм да.... не успях да се сдържа и бая шоколад похапнах снощи. По-добре да не казвам колко даже... Но затова днес не само ще намаля много калориите, но и няма да почивам както беше по план, а ще има тренировка, която ще се състои в 30 мин скачане на въже + workout.

Храната:
undereating
-кафе

overeating
-салата от марули
-омлет от 3 яйца с 100гр сирене

Л-карнитина си го пия преди тренировка, но когато ми свърши опаковката ще направя почивка от 1 месец.

08.03.13
10:05

8.03

Честит 8-ми март на всички дами! Бъдете много здрави, щастливи и обичани !!!

Днес започнах деня си с тренировка и не съм сигурна дали се чувствам толкова добре от факта, че тренирах, от празника или от рождения ден на сестра ми (sun)
Тренировката я комбинирах  и стана така:
30 мин кардио (скачане на въже)
burpee 10
side hops 50
mountain climbers 50
lunge hops X 10 for each leg
lunge press X 10 for each leg
Като бонус към нея ще ида пеш до университета. Не знам точно колко км са, но с бързо ходене отивам за 35 мин.
Другото, с което исках да се похваля, е че на изпита за въглехидрати по биохимия имам от 60 точки 60 точки. Направо се развихрих :D

Храната не съм си я измислила все още, но като се прибера следобеда ще импровизирам.
undereating
-много домашен чай (от шипки, липа и други неща, който баба слага)
-1 ябълка

Останалото ще допиша после :) Хубав и усмихнат ден желая на всички (F)

08.03.13
21:27

Много много интензивен ден! Наред с описаното по-горе се качих и на Альоша, но въпреки всичко енергията ми не свършва :D
overeating
-салата от марули + 2 варени яйца
-200гр пилешки стек + 40гр кашкавал поръсено с микс семена
-йогурт 1 ябълка + 2/3 л кисело мляко и мноооооооооого канела

09.03.13
19:51

09.03
Днес като тренировка ще отбележа 5 км крос и толкова :) Утре повече (sun)

Храната
undereating
-кафе
-ябълка с мноооого канела

overeating
-огромна салата от марули и репички
-и един “бъркоч” , който стана много вкусен и се състоеше в :
100гр мариновано пилешко филе
160гр гъби
глава лук
70гр ориз
морков
Стана доста голямо количество и ме наяде супер много, а е едва +/- 500 кал.
-2 филийки пълнозърнест хляб “Вита” (60гр) + 60гр извара поръсени с 1 лъжица микс от семена .

10.03.13
20:58

10.03

Днес времето беше супер слънчево и топличко, точно за много разходки (sun) . Сутринта бях в фитнес залата, като тренировката ми беше за гръб :
-30 мин кардио
-бицепсово сгъване  3 X 10
-вертикален скрипец 3 X 10
-хоризонтален скрипец 3 X10
-едностранно гребане с дъмбел 3 X 8
-пек-дек машина 3 X 10
Следобеда реших, че ще карам колело на Гребна база, но маршрута се смени и карах колело на младежкия хълм, където ми излезна душичката  :D Там само пеш съм се качвала и очаквах, че с колело ще е още по-лесно и бързо, но съм се заблудила :D

Храната:
undereating
-кафе
-ябълка

overeating
-салата от марули
-150гр пилешко мариновано филе
-2 яйца на омлет с 150 гр извара + 10 маслинки
-60гр бадеми
-2/3 лъжички мед

11.03.13
12:59

11.03
Необичайно се събудих в 6:30 супер отпочинала, а по принцип се събуждам 7:10 (точна съм като часовник)
Тренировката почна към 7:10.
15мин скачане на въже + ZWOW- 40
3 Rounds
10 1-2 3 Burpees
20 Strict Mountain climbers
10 Push ups
40 Air squats 2x5 kg

Храната
undereating
-кафе
-варена тиква с мнооого канела
-3л (лъжичките са от най-малките, кафени ли се водят не знам)  мед през 30/40 мин (мн ме боли гърлото днес :( )

оvereating
Приготвих храната от сутринта, така че направо ще я опиша :
-салата от марули
-100гр пилешки стек с половин глава лук и 115гр гъби (задушени)
-бобена салата (150гр боб + 70гр домашна лютеница)
-100гр извара (която ще хапна преди да си легна) поръсена с микс от семена (ленено, маково и сусам)

Обмислям варианта да си взема протеин , тъй като установих че белтъка, който приемам не е особено достатъчен, да не кажа че е в доста занижени стойности и е абсурдно да кача ММ по този начин. Ако увелича храната, калориите ще се вдигнат много, а в никакъв случай не искам да качвам мазнини. Имам още какво да чистя... (mm)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 11.03.13 15:40.

11.03.13
13:22

Калориите ще са си ок, ако добавиш още белтък. :)

12.03.13
17:15

12.03
Тренировка днес няма, но пък за сметка на това имаше доста въглехидрати :S
undereating
-кафе
-кафе с мляко
-ябълка

overeating
-салата от марули
-100гр пълнозърнести макарони + 100гр пилешки стек и като сос към всичко нарязани на ситно печени чушки,патладжани,маслинки (отворих един от зимните буркани на баба, сложих 3 лъжици от това нещо, което мяса на хипер едросмляна лютеница)
- 200гр халва с какао (пълна размазвация :D , но умирах за халва )
По план трябваше да си хапна вечерта извара, но я оставям за утре и спирам с храната за днес, за да не направя още някоя пакост :D

12.03.13
22:40

И все пак тренировка имаше , макар и по-късно  :D е това е гузната съвест...
20мин кардио
+ 3 кръга:
-berpee to chair stand up 10 reps
-row and twist 10 reps
-prisoner jump squat 10 reps
-doggie leg swing push up 10 reps
Това е ZWOW 41.

Мнението беше редактирано от mimzityy на 12.03.13 22:42.

13.03.13
20:49

13.03
Тренировка гърди + трицепс:
30 мин кардио на пътека (тичане)
1.трицепсово разгъване 3 X 10
2.повдигане на ръце встрани с дъмбели 3 X 10
3.повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 3 X 10
4.полукофички 3 X 10
М/у 3. и 4. нямаше почивки- една серия 3. една серия 4.
5.флайс 3 X 10
6.пулоувър 3 10
М/у 5. и 6. също
7.хибридни арнолд преси 3 X 10
8.пек-дек машина 3 X 8

Храна:
undereating
-кафе
-огромна ябълка с канела

overeating
-салата от марули
-3 яйца на очи със сос от гъби ( гъби, доматен сок, подправки)
-100гр пил. стек
-250мл прясно мляко с канела
-4 бисквити белвита + 3 л домашно сладко от ягоди (след като ям месо и яйца винаги ми се яде сладко... просто е неизбежно )

14.03.13
15:52

14.03
Нетренировъчен ден. Искаше ми се да си направя днес тренировката за крака, но съм ужасно отпаднала и реших да я оставя за утре ...

Храна
undereating
-2 кафета

overeating
-сандвич(многозърнест хляб, 20гр кашкавал, 30гр извара, 1 яйце, маруля)
-100гр пилешко с ориз (170 гр варен)
-ябълка ( 170гр) с 200гр кисело мляко поръсени с много канела

Мнението беше редактирано от mimzityy на 14.03.13 15:53.

15.03.13
21:34

15.03
Супер натоварен ден ! Закъснях за тренировка, закъснях за упражнение по биохимия и всичко стана толкова пришпорено...  Тренировката сутринта се наложи да я посъкратя малко :
-20 мин кардио
-Клек с дъмбели 3 X 20
-Разтваряне на крака с Абдуктор машина-3 X 30
-Затваряне на крака с Абдуктор машина-3 X 35
-Лег преса 3 X 20
-Глутеус машина 3 X 10
Времето много ме притисна и корема остана за утре. Много ме хвана яд, че трябваше да бързам толкова... аз се натоварих повече психически отколкото физически :D

Храна:
undereating
-кафе

overeating
-салата от марули
- 2 яйца + 100гр сирене на омлет и като гарнитура кисели краставички, 3 печени чушки, 10 маслинки + 2 филии пълнозърнест хляб (60гр) - 442 + 100 + 150
-палачинка с кашкавал и сирене (но беше с много тънка, с много малко сирене и още по-малко кашкавал :D ) -250
-80гр фъстъци - 504
-грейпфрут (250гр) - 105
Толкова много храна, а всичко е около 1551 калории. Салатите почти никога не ги смятам, колкото и да излиза като стойност не мисля, че ще се лиша от нещо зеленичко в менюто си.

17.03.13
14:13

16.03
Този ден няма изобщо да го описвам, защото беше под всякаква критика. Тренировка нямаше. Храната през деня беше добре, но вечерта бях на РД  и там се поомазаха нещата (алкохол, мезета, сладки и тн ) и тази седмица ще си платя за това.
Като цяло последната седмица и половина някъде срещам големи трудности да си контролирам храната. Този огромен апетит ми се появява обикновено преди цикъл и се надявах и този път да е така, но уви не е. От няколко години пиех противозачатъчни, за да ми се регулира цикъла и сега реших да ги спра, защото ги пия от много време вече, а съм само на 20. Но ето толкова време мина и всичко се върна както преди 5 години. Консултирах се с лекар вчера (мой приятел ендокринолог)  и той ми каза да изчакам още малко и тогава да ида на гинеколог, като ми изброи възможните причини за липсата на цикъл. До края на тази седмица ще ида на преглед, защото не мога да се контролирам вече и имам чувството, че ако нещата продължат така ще съсипя всичко постигнато до тук. Опасявам се че нещата пак ще опрат до ползването на хапчета.... а именно това искам да спра :(

Мнението беше редактирано от mimzityy на 17.03.13 14:36.

17.03.13
21:08

17.03
Първото нещо, което направих сутринта е да ида във фитнеса :) Тренировка гръб+бицепс и корема от миналия ден :
-5км (36 мин) тичане
-вертикален скрипец 3 X 10
-хоризонтален скрипец 3 X10
-едностранно гребане с дъмбел 3 X 10
-коремни преси 3 X 20
-вертикално повдигане на краката на стенд 3 X 20
-извивки встрани с дъмбели 3 X 20

Храна:
undereating
-кафе
-2 ябълки; всяка с по 2 л кисело мляко и много канела

overeating - от 18:00 до 19:30
-салата от китайско зеле
-3 яйца + 100гр извара поръсено с микс от семена
-половин купичка мляко с ориз

18.03.13
15:58

18.03
Тренировка:
20 мин скачане на въже
ZWOW 42
*10 copetition berpees with jump tuck
*20 low jacks (При това упражнение нещо ми стана с коляното.... много силна остра болка и не знаех дали ще мога да довърша тренировката, но успях.Намазах коляното, сложих наколенките и дано до утре ми мине)
*10 strickt mount. climbers
*10 commando push ups
*20 knee hugs
По-късно имах физическо, в което правих  лек крос (няколко обиколки на стадиона) и още куп разгряващи упражнения и 20 мин крос тренажор.

Храната:
undereating
-кафе
-ябълка
- половин лимон
-чаша доматен сок

overeating
-салата от китайско зеле
-печено пилешко горно бутче (без кожа) много кисели краставички
Към 8 съм на гости и за това спирам с храната до тук. До колкото разбрах ще има пържоли, различни салати, вино и така... Ще дописвам по-късно :) Надявам се, че няма да има големи поразии пак :D

19.03.13
21:14

19.03
Снощи беше много забавно и си прекарахме чудесно! Изпих 3 чаши червено вино, а хапването беше умерено- имаше печено свинско месо и домашни мезета, които са рядкост тук в града и определено си струваше да ги опитам(въпреки, че не съм особено голяма почитателка на на какъвто и да е вид колбаси, луканки и тн ).Съня ми беше под всякаква критика. Легнах си в 4 и станах в 6, но пък бях много свежа и реших да ида до университета пеш. Много освежаващо ми се отрази (sun). Следобеда успях да поспя час, но като цяло тази вечер ще си наваксам стабилно.

Храната днес:
undereating
-кафе
-ябълка с канела
-много чай

overeating
-салата Айсберг (изключително вкусно, от много време се канех да опитам)
-150 гр мариновано пилешко филе,запечено с малко кашкавал и поръсено с микс от семена
-2 филийки многозърнест хляб с мед и масло
-100гр сушени кайсии

20.03.13
21:17

20.03
Сън - 8 часа. Много добре ми се отрази, тази вечер също ще легна по-рано, въпреки че ще се въртя до 11/12.
Другата седмица ми изтича картата за фитнеса и ще сменя и фитнеса и тренировъчната програма. Не съм решила каква точно да бъде и ще поразгледам по внимателно тези дни, но това върху което искам да се акцентира е горната част на тялото, като се включат повече базисни упражнения. Когато е готова ще я опиша подробно.
Тренировката днес:
-40 мин. тичане
-повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 3 X 10
-пулоувър 3 X 10
-флайс 3 X 10
-хибридни арнолд преси 3 X 10
-повдигане на ръце встрани с дъмбели 3 X 10

Храна:
undereating
-кафе

overeating
-салата от марули с 2л сладка царевица
-печено пилешко горно бутче с бобена салата (100гр боб-суров,домашна лютеница, кисела кратавичка, пресен кромид, магданоз)
-ябълка с много канела
-2 филийки многозърнест хляб “Вита” (бяха най-малките) с мед
-80гр кокос

21.03.13
14:48

21.03
Тренировка: от 12:00 до към 13:30
25мин. кардио
3 X 100 high knees
* 4 X 20 класически клек с щанга зад врат
* 4 X 30 разтваряне на крака с Абдуктор машина
Тези 2 упражнения ги редувах без почивка.
* 4 X 20 напади с дъмбели
* 4 X 30 затваряне на крака с Абдуктор машина
Тези 2 също.
3 X 20 лег преса
3 X 20 бедрено разгъване
3 X 20 бедрено сгъване
3 X 8 глутеус машина
За корема тренировката беше кръгова- 3 кръга всяко упражнение по 20 повторения:
*коремни преси
*вертикално повдигане на краката на стенд
*извивки встрани с дъмбели
3 X 10 вертикални коремно-тазобедрени повдигания

Знаех,че тренировката ще е дълга и доста изтощителна и затова хапнах 100гр фъстъци час преди нея. Плюс това увеличих кг на всички упражнения, които правя и това ме довърши.

Храната:
undereating
-кафе
-100гр фъстъци- 532ккал

overeating
Тук предстои:
-салата от марули с 50гр царевита(45,5 ккал)
-100гр пилешко филе (200) + бобена салата (100гр боб-333ккал; кисела краставичка; домашна лютеница; 50гр маслини- 95ккал)- цялата салата около 550ккал
- имам 2 варени яйца, но до тях не знам дали ще стигна, с тези фъстъци,които ядох сутринта ... ще хапна доста по-късно

21.03.13
19:45

с какви тежести работиш, ако не е тайна? правиш страшно много упражнения за крака :)

21.03.13
20:44

Да усетих :) По принцип не правя толкова много, днес просто имах енергия и се олях. Приятеля ми като видя какво съм правила днес и ми каза ” ти добре ли си ” :D Иначе структорирах уж новата програма, в която ще правя с повече кг и по-малко повторения (описах я във форума) не повече от 8/10. Кг, с които работя специално на машините било то лег преса или за сгъване и разгъване са около 29 (така вървят в този фитнес) , 35; кляканията/ напади с 10/15; на глутеус машина 17. За горната част на тялото са доста по-малко,нормално. Но както казах днес беше изключение. Ще изчакам някое друго одобрение за новата програма и почвам по график. :)

Ето и някои нови снимчици, за да видите как върви развитието на гърба и ръцете :)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 21.03.13 20:47.

22.03.13
23:07

22.03
Честита първа пролет на всички! :):):)

Днес се събудих с приятна мускулна треска и си мислех, че днес ще пропусна тренировката, но намерих достатъчно сили да се справя с Zwow 43 , макар и малко да поолекотих нещата :
10мин леки подскоци на въже
3кръга:
side step ups 15 each leg
one leg tricep dips 10 each leg
one leg elevated lunges 10 each leg
chair climbers 10 reps (като последния 2рия кръг правех лицевите опори на колене, а на 3тия кръг не правех изобщо лицеви, само подскока)

Храната:
undereating
-кафе
-лимон
-2 ябълки

overeating
-салата от зеле, майонеза и царевица
-100гр пилешко филе
-bake rolls многозърнест
-тахан халва
Не съм доволна от храната днес.... умишлено не пиша количества.Нищо, утре ще съм по-скромна и ще компенсирам днескашното похапване в повече.

24.03.13
09:17

23.03
Тренировката беше ZWOW 44 като малко я промених:
3 кръга
high knees 100 reps
squat jump 15 reps
leg lift berpee 10 reps
wood chop lunge 15 each side
twisted sit up 20 reps

Храната
undereating
-кафе с мляко

overeating
-салата от зеле
-2 яйца направени като палачинка с 15 гр фини пшеничени трици ;вътре я напълних с 60 гр пил. филе маслини печени чушки и кисели краставички
-100гр пил стек
-100гр извара

24.03.13
21:47

24.03
Тренировката ми беше по-скоро подготвителна за новата програма. Направих по 1/2 серии от упражненията, които са важни а не съм правила досега(а и някои от тези, в които може да се сбърка) , за да съм убедена в правилното им изпълнение. Естествено имах и човек, по-вещ от мен, който да ме следи какво правя, защото от тук насетне продължавам сама :) Няма да описвам всичко, само ще допълня, че включих кардиото в края на тренировката, а не в началото както досега. Утре ще я опиша наново тук, с корекциите които направих, след като включих дадените ми съвети :)

Храната:
undereating
-ябълка
-40 гр бадеми

overeating
-салата Айсберг
-руло стефани (майка го беше приготвила, не знам колко кайма имаше точно, но съм сигурна, че изядох 3 яйца :D )
-2 филийки пълнозърнест хляб “Вита” 60гр
-100гр пилешки стек с 10тина маслини и 2л домашна лютеница
-шейк- 250мл прясно мляко + 1 банан (беше малък) + 1/2 супена лъжица мед

Мнението беше редактирано от mimzityy на 25.03.13 22:16.

25.03.13
14:47

25.03 - нетренировъчен

Храната:
undereating
-кафе
-ябълка

overeating
-100гр пълнозърнести макарони с печени чушки,маслинки  , 100гр пилешко месо поръсени с настърган кашкавал
- 1 кофика кисело мляко с домашно сладко от праскови (уникален йогурт, но прекалих, както се и очакваше, така че с храната до тук :) )

Мнението беше редактирано от mimzityy на 25.03.13 22:16.

25.03.13
21:43

Ето и редактираната програма:
Ден 1 - гърди + бицепс
1.Повдигане на дъмбели от лег 3 х 8
2.Повдигане на дъмбели от полулег 3Х8
3. Флайс 3х8
4.Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж 3х8
5.Бицепсово сгъване на скрипец 3х8
6. Коремни преси 3х20
7.Повдигане на краката от вис 3х20

Ден 2 - гръб + трицепс
1.Вертикално придърпване на  скрипец 3х8
2.Хоризонтално придърпване на скрипец 3х8
3.Едностранно гребане с дъмбел 3х8
4.Мъртва тяга 3х8
5.Френско сгъване с дъмбел от седеж 3х8
6.Полу кофички 3х8

Ден 3 - крака и рамо
1.Клякане на смит машина 3х15
2.Римска тяга 3х15
3.Бедрено разгъване 3х15
4.Повдигане на пръси за прасец 3х15
5.Раменна преса от седеж(с дъмбели) 3х8
6.Раменно разтваряне встрани 3х8
7.Коремни преси 3х20

Като допълнение да кажа, че фитнеса няма да го сменям, тъй като в този, който ходя ми е доста изгодно, но пък няма да мога да имам пълен достъп, тоест няма да мога да правя кардио в дните, когато нямам силова тренировка, затова ще го правя след тренировка, като в третия ден или ще го намаля на 15/20 мин или изобщо ще го махна.Другото нещо е, че ще вдигна кг, с които правя упражненията, но тях ще опиша като почна, за да видя кой е моя максимум в тежестите.
По-нататък може да опитам следното: започвам с по-леки кг с повече повторения и вървя надолу с поветоренията и качвам килограмите. Това е за сега :) Утре почвам с ден 1, да видим каква ще я свърша :)

27.03.13
08:22

26.03 Тренировка- от горния пост ден 1.Много добре се получи, оказа се че не съм се възползвала от пълния капацитет на тялото си- правих бицепс с 7.5 кг , докато преди правех с не повече от 4/5 кг. Доволна съм :)

Храната:
undereating - към 12
-злена салата
-чаша доматен сок

overeating - 17:30
-салата от марули
-ориз с пилешко (хапнах на крак, нямах много време- не повече от 4/5 вилички)
-2яйца със 100гр извара, 20гр кашкавал поръсено с микс от семена
-100гр филе от бяла риба

Заспах в 9 часа, бях ужасно уморена :(

27.03.13
17:19

27.03
Тренировката беше описаната по-горе Ден 2 + 30 мин кардио, в края й.
Храната :
undereating
-1 ябълка с много канела
-кафе
-чаша доматен сок

overeating
Тук се поизложих малко, защото много ме заболя корема докато бях в университета и просто прибегнах към : belvita + bakerolls (поне съм честна )
-1 парченце руло стефани (1 яйце с много малко кайма)
-2 яица на омлет с 60гр сирене и 20 грама кашкавал
-около 150гр многозърнест хляб
-1 кофичка кисело мляко с 1 лъжица тахан

Много храна... апетита ми пак се обажда :(

28.03.13
21:21

28.03
Много интензивен ден. Успях да се прибера за около час вкъщи, колкото да хапна и да излезна пак. Утре ме очаква същото нещо повторено 1:1. Тренировките ще останат за събота и неделя, а сега съм се отдала на научна дейност :Д

Храната:
undereating
-кафе

overeating
-сандвич (70 гр многозърнест хляб, яйце, извара, маруля, маслини, масло) -290кал
-40гр бадеми - 240кал
-2 варени яйца - 142кал
-зелена салата
-млечен шоколад без захар 50 гр - 240кал

Течности: около 1,5л вода, чай, nestea (140 кал)

29.03.13
23:25

29.03
Тренировката беше доста късно, имайки в предвид кога се прибрах и че цял ден бях на упражнения.
25мин скачане на въже
ZWOW 45 с малко промени:
2 кръга
competition berpee with knee hug 20 ( и двата кръга)
push up 10 ( като включих клек с подскок и завъртане на 360)
jump squat 20
row knee tuck 10
jump lunge/side kick 10

Храна:
undereating
-кафе

overeating
-сандвич 200гр (купих го от магазина, но това беше най-ужасното нещо, което съм яла и никога няма да го повторя)
-50гр бадеми
-голяма зелена салата
-200гр пилешки дробчета на тефлон с 2 печени чушки
-100гр кисело мляко с 1л овесени ядки и 1л тахан
-120гр пълнозърнести (пшеница, овес, сусам,ленено семе) бисквити с натурален шоколад

30.03.13
21:50

30.03
За пръв път от 3 месеца насам ми се случи да се успя :Д По принцип ставам не по-късно от 7 часа, а днес станах в 8:30 и плана ми се пообърка, имах супер много за учене (курсови задачи, изпити идват и тн) и тренировката ми остана за късните часове ОТНОВО, което изобщо не ми се нрави, но се надявам, че като мине тази седмица ще ми е по-спокойно.
Тренировка:
Първата част е една от тренировките на Кат (идеално разнообразих принципните 20 мин скачане на въже) :
20 min; 50/10 intervals:
1.Jump rope
2.Jump rope
3.Burpees
4.Jump rope
5.Jump rope
6.4 mount. climbers + 2 jumping jacks
7.Jump rope
8.Jump rope
9.High knees
10.Jump rope
11.Jump rope
12.Burpees
13.Jump rope
14.Jump rope
15.Butt-kick jumps
16.Jump rope
17.Jump rope
18.Burpees
19.Jump rope
20.Jump rope
Скоците бяха от типа “high knees”

Източник: Kath.. gathering smiles (strength) in a box called “diary”

Втората част беше ZWOW 46 пак с малко промени
3 кръга
-Strict Mountain climbers - 20
-Side lunge jump with weight - 30
-Side plank/knee tuck - 10 for each side
На пръв поглед много лека и кратка тренировка, но като приключих изглеждах сякаш някой ме е залял с кофа вода :Д

Храната
Undereating
-кафе
-лимон  (цял)

Overeating
-150гр пилешко филе ; печени чушки ; 3 яйца + (100 гр извара,която добавих допълнително)запечени във фурната - изядох половината с идеята по-късно да хапна другата половина , НО
- около 150гр шоколад + 2 топки сладолед И това сложи край на днескашната ми храна, като другата половина от горната порция остава за утре.

Мнението беше редактирано от mimzityy на 30.03.13 21:55.

31.03.13
20:47

31.03
Днес направо се размазах ! 3 упражнения за крака ме натовариха повече отколкото 10 други.
1.Клякане с лост + 2 диска от по 5 кг (лоста е 10 кг май, но не съм мн сигурна)
2.Римска тяга 3х8
3.Бедрено разгъване 3х10
4.Повдигане на пръси за прасец 3х10
5.Раменна преса от седеж(с дъмбели) 3х8
6.Раменно разтваряне встрани 3х8
7.Коремни преси 3х20

За краката се оказа, че трябва по програма да правя 15 повторения, но така или иначе така се изморих, че колената ми почнаха да треперят и повече от 10 нямаше как да направя без някой да ме пази :Д

+ 20 мин бързо ходене да разпусна малко

Храната:
undereating
-кафе
-ябълка
-половин лимон

overeating
-салата от марули
-остатъка от вчерашната порция (имаше 1 яйце и по-малко от 100гр месо) като добавих още 100 гр месо
-картофено пюре (3 средни картофа= 260гр; 100гр извара; 40гр сирене; малко масло; много малко кашкавал; чибрица)
-1 ябълка = 250 гр
-мляко с ориз (не повече от 50/60 грама приготвен)
-40гр бадеми

01.04.13
22:35

1.04
Честит 1-ви април! Почва любимия ми месец (sun) (F)
От вчера имам доста силна мускулна треска на краката и кръста. Но когато съм в такова положение, никога не се отпускам напълно, защото мускулната ми треска се засилва, затова днес си направих кардиото и беше изключително приятно. По-късно се разходих и в хубавото време и като цяло много разходки много нещо :D
Днес много се изнервих във фитнеса.... отидох нарочно по-рано за да избегна навалицата, а то се оказа, че има още повече хора. Ходя в един от най-големите фитнеси тук и все пак трябва на моменти да се пребориш с хората за дъмбели,лежанки и тн. Много ме стресира такава обстановка.(dull)

Тренировка:
Ден 1 - гърди + бицепс
1.Повдигане на дъмбели от лег 3 х 8
2.Повдигане на дъмбели от полулег 3Х8
3. Флайс 3х8
4.Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж 3х8 (тука голям зор беше за дъмбели 5кг и 7.5кг ужас просто... )
5.Бицепсово сгъване с лост 3х8
6. Коремни преси 3х20
+ 5км крос (38 минути) малко по-бавничко беше в началото

Храната:
undereating
-кафе

overeating
-салата от марули
-100гр пълнозърнести макарони. Добавки към тях:
100гр пилешко филе на кубчета
чушки(печени), маслини (5/6), кашкавал (не повече от 20 гр)
- натурална “активиа” (290гр.- 107,3 кал) + домашно сладко от праскови (пак оказах работите, но тук мога да кажа смело, че баба е виновна, защото знае, че не мога да се въздържам от нейното сладко и все ми го бута пред очите :D:D:D под претекст, че съм много слабичка бла бла.... а аз и казах да си го крие, че видя ли не прощавам :D )
-200гр кисело мляко с 1 ябълка (около 300гр), 1л тахан, 50гр стафиди и мноооооооого канела. Това се получи много много много добро. След като си го изядох, мисля че повече няма да гледам сладката на баба  :D

02.04.13
21:46

2.04 - нетрнировъчен

Храна:
undereating
-кафе
-към 12 салата от марули и 2 варени яйца

overeating
-170гр пилешко с печени чушки, кисели краставички и маслини
-80гр многозърнест хляб с малко домашна лютеница и извара
-200гр кисело мляко (2%); 200гр настъргана ябълка;30 гр тахан ; 50гр стафиди + много канела (УНИКАЛНО!!! мога да изям мн от това нещо :Д )
- и малко по-късно... 110гр от същото кисело мляко; 30 гр овесени ядки;20гр тахан поръсено с ленено семе
След груби изчисления : 1642.9кал.

Мнението беше редактирано от mimzityy на 02.04.13 21:49.

03.04.13
13:35

03.04
Много исках да направя една бърза тренировка, но не се събирам във времето. Утре имам изпит и днес цяла сутрин се занимавам с учене, а по-късно ще се събираме специалността (от 1ви до 4ти курс) и сега ще падне  голямото контене :D та чак и една колежка ще ходя да правя. Относно храната... ще гледам вечерта да не налитам особено много на традиционните  хапки, панирани и пържени храни. Те така или иначе не ме съблазняват особено.
Храната преди това е:

undereating
-кафе (но доста голямо, защото днес ще е голямо приключение :Д )
-1 белена ябълка

overeating
-200гр кисело мляко + 50гр стафиди + 1 белена ябълка + 2/3 лъжици сладко от праскови (този път скромно :Д )
-още 50гр стафиди

Планът ми беше да хапна пилешки дробчета, но още вчера разбрах, че хладилника се е развалил и изхвърлих доста месо :@ Много ме е яд... как никой не се усети по-рано, че тъпия хладилник е спрял.... нямам думи просто :(

04.04.13
08:52

Снощи беше изкючително забавно, 3ти курс (организаторите) се бяха справили много добре  (sun) Имаше цяла програма, която да забавлява всички, а имаше и преподаватели, които се включиха в нея и направиха всичко още по-забавно :D
Нооо краката ми са много зле... не съм ходила на висок ток от бала ми сигурно, и като подкарах от 7 ... до 4 сутринта краката ми станаха двойни ... като вмъкна и хората, които се играеха нон стоп и танците до сутринта ... ДА, днес ще имам проблем с ходенето :D
Що се отнася до хапването бях доста скромна :D : салатка (домати, краставици и още някакви неща :Д ) ,която дори не доизядох; пилешко филе около 150 грама; имаше и още нещо, което в момента не мога да се сетя и за десерт имаше разкошна торта и да си кажа честно не знам как се сдържах от нея (само я опитах). Изпила съм около 100 мл мента с 1 спрайт, бейлис (малък) и повечко минерална вода.
Ето и снимчици точно преди да тръгнем. Абстрахирайте се от кочинката :Д Правихме се все пак 3 момичета на 1 място :)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 04.04.13 08:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1