21.03.13
22:52
Добър ден! Ежедневно чета форума и реших и аз да създам своя дневник - надявам се на Вашата оценка и градивна критика :)
На 25 години съм,165 см , 48кг , мерки : 80/64/80см .
Винаги съм била физически активна,но ми липсваше постоянство,както и хранителен режим. От началото на годината промених драстично всичко това. Започнах на шега да ходя на групови тренировки ( Степ аеробика,Тотал боди ефект,Тае бо ) и започнах да мисля над това с какво се храня - резултат имаше още първия месец...от там нататък всички знаем какво се случва - МАНИЯ ! (blush)
Консумирам : цвекло,моркови,целина,картофи,киви,ябълки,банани,авокадо,пилешко месо,риба,яйца,маслини,сирене,мюсли,сурови ядки и много вода ! Естествено съм наясно със съдържанието на всичко което изредих и съответно в кое време е най-ефикасно и удачно да се консумира , но мисля,че е излишно да го вмъквам.
Отказах да консумирам : Всякакви тестени изделия,газирани напитки,алкохол,сладки изкушения,мазни храни и като цяло всичко неблагоприятно за организма.
Реших,че вече нямам нужда от стимули като групови тренировки,за да продължа да тренирам. Сутрин преди кафето правя упражнения у дома - стречинг и коремни преси.Започнах сутрешно бягане и катерене на стълби,закупих си ролели - редувам,една сутрин бягане,на другата сутрин ролери - отразява се страхотно на тонус и физика.В дните в които не е подходящо за това или нямам време - ходя във фитнеса или на някоя групова тренировка (макар,че ги разредих доста,защото там се свалят килограми,а аз нямам нужда).
Какво да ви споделя...не съм се чувствала така добре! Стремя се към т.нар отрицателен калориен баланс,зареждам ежедневно тялото си с всичко необходимо за да изглеждам добре както отвън,така и отвътре. Мислех,че ще е трудно да се огранича от “вкусотии” ... но се оказа,че не е така, в момента предпочитам да се храня с храна,която знам,че ще се отрази добре на тялото ми.
Цел : долна преса ! Изчистила съм достатъчно за да имам приятен релеф в горната част на корема,но поради проблем с гърба,всякакви упражнения за долната част са ми проблем. Има ли нещо което бихте ме посъветвали,изчетох форуми,изгледах клипчета и какво ли не ... но до сега не съм намерила упражнение или “магия” ,която да помогне за тази част,без да натоварва кръста.
Надявам се не съм се увлякла с писането :) Скъпи дами,моя съвет е : НЕ ГЛАДУВАЙТЕ , както всеки компетентен в тази област ще ви каже,че трябва СПОРТ + ПОДХОДЯЩ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ , но през това време се опитайте да го приемете като ежедневие и удоволствие,а не задължение :)
22.03.13
00:23
Извинявам се,че съм ви подвела Дани,това не съм аз,а просто снимка,колкото да сложа някаква на аватара,но това определено ми е бъдеща цел :)