[quote author=”Питона”]
Офтопик:
Айде, дайте инфо и от републиканското, и Емо, недей вика много :)
Хе, хе и от мене оффтопик: Емо е несериозник и въобще не дойде на финала да го гледа! От тука една клюкичка - с Мартин запиваха в кръчмата до Универсиада!!! :lol: :lol:
22.09.05
16:54
Да мислят ме за луд и ми се смеят като си нося ориз и яйца на даскало ама то си личи кой е балака като застанем едни до др.Не ми дреме.Който не му изнася да се изнася ! 8)
25.09.05
15:45
Според мен си е чиста завист тяхното :). Някой ги хваща яд. Нестига , че са мързели и нямат воля ами и с притенции. За такива :twisted: ПОСТО НИКВО ВНИМАНИЕ
[quote author=“Rock_acdc”]Повечето хора около мен маи не ме имат за нормале. Понеже , вече имам волята да не ям “боклуци” като тях , да не се наливам с алкохол и да не пуша. Прекарвам и доста време с железата. Викат , че било безсмислено. Според вас дали завиждат , че фигурата ми става по атлетична и спортна от тяхните или просто са прави.
Аз няма да ти отговоря директно, а ще ти задам няколко въпроса само, на които естествено не е нужно да отговаряш, защото сигурна съм всеки ще се досети как ще отговориш.
И така:
На тебе харесва ли ти това, което правиш?
Чувстваш ли се добре?
Доволен ли си от постигнатите резултати? ...
Мога да питам още, но и тези три въпроса са достатъчни. Ако отговорът и на трите е “да”, а аз съм сигурна, че е така то в такъв случай КАКВО ТИ ПУКА КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА? 8)
Дерзай и не обръщай внимание на приказки и подмятания, важното е ТИ какво искаш! И аз като теб смятам, че те просто ти завиждат на волята и резултатите, които постигаш.
Успех и не се отказвай! 8)
26.09.05
20:06
Пичове какво им се връзвате на тия коментари и обсъждания :) човек който не е направил нищо за себе си през целия се живот и ми обяснява как фитнеса бил за комплексари ми пада в очите :D бодибилдинг-а може да ти е хоби,може да ти е мания,а може и да ти е професия,всеки сам си решава до каква степен да го вкара в живота си.Въпросът с пушенето и пиенето също опира до личен избор.
А темата за стероидите е единственото оправдание на слабоумниците,че си по як от тях.Например исказването. “Предпочитам да съм си слаб,но да не се тъпча с хапове”
28.09.05
15:50
Искам да благодаря на Lady in Black , мисля че тя е много права. Дано всички мислят като нея. Мерси , и успехи и на теб във всичко :)
И аз благодаря. :D
Дано това, което съм написала в предния пост спести по-нататъшните притеснения по този въпрос на всички, които ги имат. 8)
/’превода’ на кирилица извършен от програма/
Аз какво да ви кажа... :) При мен е ненормална историята... Ще направя сравнение със заобикалящите ме. Често ми се случва да виждам яко неудомение.
Прмерно, в момента съм в квартира със съквартирант, пича французин междодругото, просто му падна чейнето като вкарах 2 кутии протеин и аминокиселини в стаята. Още не съм се засилил да ги ползвам, но и това ще стане заради недостатъчната храна в столовете тук... Сигурно ме смята за откачен химик. А същия тоя човек не му стига силата да си отвори бутилката с минерална вода./в буквалния смисъл :)/
ВЪв същото време да други мои познати хич не им е ясно защо всяка вечер в стола не си взимам някакви десерт и антре, ами всимам двойно от основното ядене/месо, ориз, картофи/ и повече млечни храни вместо сладкишчета и плодови млекца.
Във същото време много се изненадват, като ме засичат системно на стадиона. Струва им се нечовешко да тренираш, приемат го като адско измъчение. :)
Такива ми ти работи при мен... чак за луд не ме смятат, евентуално за леко откачен...
От цялата работа обаче позе да направим само един ‘смислен извод, а именно: ‘Нема безнес нема парИ’
:)
Поздрави
Не знам, приятелите ми се чудеха доста, когато отказвах да пия кола или да ям пици или вафли! Мислеха си, че съм на някаква зверска диета, а това просто вече ми беше станало принцип на хранене или навик - пица може само веднъж месечно по изключение (ако празнуваме рожден ден в пицария :) ), а колата е само Lite (въпреки, че не обичам много кола и пия други неща (като бира ;)).
А ако ме закарат в Макдоналд се чудя какво да си взема, защото там има само боклуци! Другите нагъват пържени картофи и чизбургери!
Вчера примерно ходихме на кино, и половин час се чудих какво да си взема за ядене, докато другите нагъваха пица и сладолед и ме подпитваха ехидно няма ли да си взема и аз нещо! Един ми каза, че много съм се глезил и съм ядал само пържолки! Накрая си взех фъстъци (е, и бира ;) (ама малка ;)).
И много се чудят как така не ям хляб! Все едно в хляба има нещо кой знае какво, дето е незаменимо!
Веднъж ядох в една Тропс къща, и автоматично ми сложиха хляб към пилешките бутчета (и даже ми го калкулираха в цената ;) )! Останаха много учудени, когато им казах, че не искам хляб и им го върнах ;)! Не, че съм против хляба, ама ми остана навик да ям без хляб, от както бях на НВД миналата година. А и ако прекаля с въглехидратите, веднага качвам мазно.
Не, че съм много стриктен, и на мен ми се прияждат разни вкусни неща (сладолед, шоколад и други), но се старая да не прекалявам, с моят метаболизъм не мога да си го позволя. Днес примерно бях на фирмен коктейл, ама се ограничих до местните продукти (е, и 4 бири, ама те не се броят ;) )
За хората примерно е нормално да нагъваш вафли за вечеря, така че, понятието луд е доста резтегливо ;)
Ако се водите по мнението на мнозинството, никога няма да успеете! Хората, които са успели и са направили нещо, никога не са се водили по акъла на другите! Повечето хора обичат лесните неща и се водят по течението. Предпочитат да дадат куп пари за някакви таблетки, дето ще им помогнат да отслабнат с 5 кила за 5 дена, отколкото да не ядат пица за вечеря!
Затова нашите занимания може да изглеждат странни за някой, по същият начин и на мен ми изглежда странно да се напиваш до безпаметност или да се дрогираш или да ядеш всякакви боклуци.
С една дума - да не ви пука какво мислят другите, не сте длъжни да държите сметка на никого! 8)
30.09.05
15:58
[quote author=“Rock_acdc”]Повечето хора около мен маи не ме имат за нормале. Понеже , вече имам волята да не ям “боклуци” като тях , да не се наливам с алкохол и да не пуша. Прекарвам и доста време с железата. Викат , че било безсмислено. Според вас дали завиждат , че фигурата ми става по атлетична и спортна от тяхните или просто са прави.
Гле са пич....въобще не трее да ти дреме какво говорят другите...могат само да ти завиждат...важното е приятелите ти(истинските приятели) да те уважават...не вярвам да има момиче което да смята тва че не пиеш и пушиш и се поддържаш за лошо...така че....
01.10.05
09:36
Абе има си някой мацки , които се присмиват , щото явно не го намират за мноо актоално. Ама на мен не ми пука мноо. Важното е аз да се чуствам добре , а това е така. 8)
——————————————————————————————————————————-
На руската машина и на жената единствения начин да затвориш устата понякога е ритник.
[quote author=“Rock_acdc”]Абе има си някой мацки , които се присмиват , щото явно не го намират за мноо актоално. Ама на мен не ми пука мноо. Важното е аз да се чуствам добре , а това е така. 8)
:wink:
А иначе жената държи да си поддържан, нали? хахаха
Да си имаш мускулчета там, и да си бацнат - тва е вече мания бате!
Чувствай се добре в своята кожа и тва е! По-добро казано няма! Бъди сеже си, също :wink:
;) ясно... аз пък имам подобен “казус” - много от моите познати им е смешно и необяснимо защо ставам в 6 без 10, за да тичам и тренирам...
Всеки си го прави за себе си!
01.10.05
20:38
[quote author=“galant”];) ясно... аз пък имам подобен “казус” - много от моите познати им е смешно и необяснимо защо ставам в 6 без 10, за да тичам и тренирам...
е тва и за мене е необяснимо... 8)
01.10.05
22:50
за мене пък е обяснимо сутрин ми е най кеф да тичам а като ъм 1 ва смяна това е единственото възможно време + това тогава е и най - силното горене на калории
02.10.05
12:32
аз луд?!!!!!!!! :shock:
ТЕ СА ЛУДИ! :lol: :lol: :lol: 8)
[quote author=“largozol”][quote author=“galant”];) ясно... аз пък имам подобен “казус” - много от моите познати им е смешно и необяснимо защо ставам в 6 без 10, за да тичам и тренирам...
е тва и за мене е необяснимо... 8)
Аз не съм фитнесМЕН, а джудист... трябват здрави тренировки, воля и хъс. Първя смяна съм, а трябва да тичам. Няма как да го направя, ако не стане рано - сега разбра ли :wink:
Да е то и в мойто е така, ама първо , че съучениците ми почти всички абсолютно нищо не разбират а и не ми пука тяхното мнение ....
08.10.05
10:05
Аве точно така , няя ви пука. Те онея ги е яд , че те нямат волята и се подиграват и говорят точно за това. ДА НЕ ВИ ПУКА. :twisted: Аз на един му казах , добре ве като знаиш мно ай в залата и ши та видим що за стока си. Като говориш мно значи тря си мно компетентен. И ТОй млъкна сухаря
25.10.05
23:10
Абе и в мойто е така.....
аз на тия яките момчета само им се подигравам , викам им
абе ти докат седиш по тия потни зали аз кфо правя.....
знам че донякъде съм прав, ама пък от друга страна искам и мойто тяло да е такова, ако може без да тренирам най-добре... Са съм се мобилизирал да ставам як , така че приказки от сорта на по горните си ги спестявам..... :lol:
Да се похваля , за 3ти път в ижовота ми тръгвам на фитнес..
1вия издържах 1 месец = 12 тренировки
2рия 2 месеца = 18 тренировки и сега ,
3тия вече 2 седмици, ама тоя път си подготвям програма , хранителен режим и ще тренирам поне до Юли месец, пък ако ми хареса продължавам....
02.11.05
22:29
...бро да не ти пука. Поздрави.
02.11.05
23:07
Дали ще е възможно първо да си казваш мисълта на ум и после да я изразяваш писмено?
бтв тва на аватара ти ли си?
02.11.05
23:50
Сори, наистина голяма безмислица се е получило. Не не съм аз (все още).