22.03.13
11:43
Здравейте,
На 16 години съм,тежа около 74кг. и съм висок 172см. . Поставил със си като цел да сваля поне 6-7кг. най-вече от корема и краката.
Говорил съм със много хора относно хранителния ми режим,но ми казват,че на моите години всеки хранителен режим е вреден не е подходящ. Обаче докато четох из форума ми стана ясно,че колкото и да тренираш,и да взимаш някакви добавки ефекта ще бъде нулев без правилния хранителен режим спрямо целта която си си поставил(качване,сваляна на кг.) .
Затова ако може да кажете какво мислите и какъв хранителен режим би бил подходящ.
П.С. Откакто правя кардио тренировки(около 2 седмици) и лостове,след тренировка си правя нещо като бананов шейк( 2 банана,0.3л. мляко и около 0.2л. вода).
Благодаря предварително на всеки дал мнението си :)
22.03.13
12:36
Според мен няма нужда да сваляш (защото после ще искаш да качваш) тренирай здраво ,4 пъти в седмицата наблягай на месото ,яйцата,ядките(храни богати на протеин).Махни от храненето си сладкото,тестените изделия и газираното.Аз съм на твоите години със същия ръст и съм 72 килограма пасват ми идеално.Това е мнението ми,ти си преценяваш.
Забравих да кажа ,ако искаш може да включиш след трен. 15-20 мин кардио.
П.С УСПЕХ.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.03.13 14:21.