Протеин + какво?

22.03.13
23:23

Значи взех си протеин AMIX monster beef protein.

Въпроса ми е само протеин достатъчно ли е да пия или трябва и нещо друго. В смисъл не искам да вземам от ” тежките” добавки като креатин.. Казаха ми да си взема аминокиселини но нямам идея какво да правя, нов съм в занаята.

Благодаря предварително.

22.03.13
23:29

Щом си нов нищо не ти трябва засега.Направи си хранителен режим, тренировки и добра почивка.Креатин не е изобщо тежка добавка.Освен че не е тежка според мен стака  ти трябва да започне с нея а не с протеин.Протеин и аминокиселини се пият според хранителния ти режим.Неможе да се каже дали е достатъчно, но ако нямаш хранителен режим не очаквай резултати само от добавките.

23.03.13
00:36

Храната преди всичко.Направи си добър хранителен режим.После ако той е наред включи и добавки.Естествено трябва да си и постоянен в залата. :)

23.03.13
00:55

Нов и вече си направил първата си голяма грешка - взел си си протеин.И самата грешка не е, че си си купил протеин като добавка, а това че очакваш само от добавки да станеш супермен.Няма да стане!Ако искаш нещо да направиш първо си оправи храненето и програмата за трениране.Не очаквай, че като си вземеш добавка и готово ставаш Рамбо.

23.03.13
01:01

Ако протеинът не те възстановява достатъчно, при положение, че не го пестиш, то купи си ВСАА.

23.03.13
12:12

Не ме разбрахте, нов съм само в областта на добавките. Ходя на фитнес от близо 2 години и не видях почти никакъв ефект затова питам. Иначе за хранителния режим, не съм си изготвил чак толкова стриктен, просто гледам да ям 5-6 пъти на ден и предимно месо и т.н.

БО

24.03.13
12:01

Протеин, амино, бцаа, аргинин, креатин, цитрулин - все неща, които ще ти помогнат да се възстановяваш. И храната най-вече.

24.03.13
13:30

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52904/P1120
Ето тук виж последния коментар на Димитър за Родиола, Тестамакс и Таурин.

BT

25.03.13
17:09

Щом си се насочил към Амикс, може да пробваш аминокиселините им. По мое мнение те са едни от най-добрите Амино Хидро-то

07.04.13
15:20

Ако може мнение само за аминокиселини..? В смисъл без нищо друго, защото протеина ми свърши а нямам пари за протеин + амино и мисля само 1-то от двете, та какво е мнението само за аминокиселините..?
p.s. от 2 кг протеин от 64 станах 70 кг (party)

07.04.13
15:41

казано от Werewolf на 07.04.13, 15:20:

Ако може мнение само за аминокиселини..? В смисъл без нищо друго, защото протеина ми свърши а нямам пари за протеин + амино и мисля само 1-то от двете, та какво е мнението само за аминокиселините..?

БРАВО !

BT

13.04.13
18:09

казано от Werewolf на 07.04.13, 15:20:

Може и само амино, но гледай да са с по-висока концентрация. Тези на Амикс са такива. Поздрави!

15.04.13
23:18

Значи взех си AMIX Amino Pills 330 tabs
Значи продавача ми каза да вземам 3 хапчета като стана, 3 преди тренировка и 3 след тренировка.
Та въпроса ми е, на опаковката пише “препоръчителна доза на ден - 5 хапчета”  и по надоло “да не се превишава препоръчаната доза”
И ся кой да слушам в крайна сметка, продавача ми каза тия неща и добави да добавя още едно пиене на ден ако не ме възстановява достатъчно, преди сън и пак 3 хапчета.. Как да ги приемам?

16.04.13
03:54

казано от Werewolf на 15.04.13, 23:18:

Значи взех си AMIX Amino Pills 330 tabs
Значи продавача ми каза да вземам 3 хапчета като стана, 3 преди тренировка и 3 след тренировка.
Та въпроса ми е, на опаковката пише “препоръчителна доза на ден - 5 хапчета”  и по надоло “да не се превишава препоръчаната доза”
И ся кой да слушам в крайна сметка, продавача ми каза тия неща и добави да добавя още едно пиене на ден ако не ме възстановява достатъчно, преди сън и пак 3 хапчета.. Как да ги приемам?

Ти шегуваш ли се прием на аминки по 3 хапа (3 грама) ? Доста си се набутал/набутали с аминки със съдържание на соев протеин. Луда работа.

Препоръчителна дозировка:
Приемайте 5 таблетки 2 или три пъти на ден между храненията с много течности. За максимален ефект добавете една доза преди сън.

16.04.13
11:04

Защо, не трябва ли да е със соев протеин? Затова питах тук, ако може малко да ми разясните.. Взех ги защото бяха 35 лева а в момента не мога да отделя повече.. Ако може също така да ми препоръчате някои ( + линк) за следващия път.

Тоя протеин на AMIX, Monster Beef е много добър действително. Аз съм пил 2 кофи от него и определено възстановяваше доста добре. Има много протеин в доза - понеже е изолат. Имаше два минуса - 1. никаква гъстота, което пак е нормално за изолатите, все едно пия разтворимо сокче и 2, отвратителен вкус. Да не говорим, ако случайно забравиш да си измиеш шейкъра - започва да гние за 2-3 часа, направо е ужас. Това ти го казвам, защото за мен не си сбъркал с избора на протеин. Даже ако имаш пари, пак си вземи такъв, ще видиш файда някаква.
Що се отнася до аминокиселините, на добра цена мога да ти препоръчам пак на Amix Beef Amino, много добър продукт, или Amix amino Hydro, 68 лева идват с намаление 550 хапа. Пиеш по 15-20 на ден, инак си в сферата на дозите за “настинали”.

17.04.13
16:48

Какво значи в сферата на дозите за настинали? На опаковката пише 3 таблетки дневно, значи някой ми казва да пия колкото пише на опаковката а сега ми казвате 15-20 на ден... Взех си Amino Hydro и сега крайна сметка по колко да пия..?

17.04.13
19:11

казано от Werewolf на 17.04.13, 16:48:

Какво значи в сферата на дозите за настинали? На опаковката пише 3 таблетки дневно, значи някой ми казва да пия колкото пише на опаковката а сега ми казвате 15-20 на ден... Взех си Amino Hydro и сега крайна сметка по колко да пия..?

3 таблетки ти е едната доза и ги пиеш 3 или 4 пъти дневно.
Може да направиш така:
В нетренировъчни дни - 3 сутрин , 3 обед и 3 с последното хранене
В тренировъчен (зависи кога тренираш) 3 сутрин , *3 преди трен , 3 след трен и 3 с последното хранене.

това са аминокиселини и НЯМА максимум дозировка.Може ако искаш и по 25 да пиеш.Въпроса е да намериш границата на която хем ще ти действат и възстановяват , хем няма да се набутваш с повече таблетки

18.04.13
00:22

Мерси, това исках да знам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1