23.03.13
00:32
Вдъхновен от Мила и нейното прекрасно резюме на ББ-тийм събитията напоследък - защо няма седмичник(под формата на статия или важна тема във форума) с най-интересното от последната седмица във форума и свързано с неговите членове :) Би било забавно, а от други форуми, в които го е имало смятам, че ще има интерес от аудиторията :)
Интерес определено ще има.Даже мисля, че вече има интерес още преди да се е случило :)
Аз лично гласувам с две ръце “ЗА”
Би било забавно. Какво все пак, какво по-конкретно ще се включва в този седмичник като съдържание? Кой ще преценява кое е интересното?
казано от Стоянчо на 23.03.13, 00:57:
Би било забавно. Какво все пак, какво по-конкретно ще се включва в този седмичник като съдържание? Кой ще преценява кое е интересното?
Радвам се, че попита Стоянчо.Аз не претендирам да съм от най-запознатите или от специалистите, но относно организационния процес на седмичникът мисля, че мога да предложа нещо хубаво.
Забелязвал съм много пъти, че сложните системи обикновено не поднасят най-добре информацията и също така правилната информация.Затова предлагам модела “Симплисити” .Демек седмичника да е разделен на групи, както е и с форума на бб-тийм.И за всяка отделна категория да се избират най-интересните неща от редакторите.Съответно ще трябва да се изберат и редактори, които може би са ясни вече :D Също накрая както във вестниците се включват кръстословици за разнообразие, в седмичника може да се включва някакъв тест.И също така да се публикуват постижения на седмицата.И разбира да се отразяват събитията :)
Надявам се да ви е допаднало предложението ми :)
23.03.13
01:11
Пример : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60136/P1080#p-897416 :)
О, да. Постижения на седмица като: най-бърз бегач за седмицата, най-добър маратонец/ с най много кардио, най-много повторения в лег,клег,тяга, най-много вдигнат тонаж на седмица.. :) Ще бъде доста интересно. Когато се открои някой, останалите в стремеж да го задминат ще се развиват по-добре, а номинираният ще има мотив да си държи мястото.
Хареса ми доста, както и съм споделил, резюмето на Мила, но като цяло може би ми идва една идея прекалено клюкарско и жълто подобно начинание :). Да не говорим, че не знам кой от потребителите би отделил толкова време за преглеждане и синтез на информацията от чуждите дневници...Но ако има мераклии - дерзайте :) Така или иначе със сигурност ще е забавно :)
23.03.13
07:55
Keep calm and продължавайте дискусията. По нещо такова се работи и обсъдените идеи са добре дошли. :)
Виждал съм такива издания по форумите,в които пиша и съм писал,интересно е да...особено,когато някой го представи мaалко по-специфично и пикантно,и малко преувеличено ако щете :) абе нещо като текстова,описателна карикатура на различните хора...мисля,че на Мила и се е получило много добре.. :)
:) Идеята е симпатична, а това, че леко “жълтее”, според мен не е недостатък, а даже напротив. Има разлика между това да четеш клюки за някакви измислени попвеличия и за хора, с които общуваш, пък било то и онлайн. :) Точно това според мен прави идеята осъществима.
24.03.13
19:04
Тц Тц... ще ме клюкарите нали... :D
keep calm and подай виното там...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.03.13 19:06.