23.03.13
15:11
Scitec Pow3rd или обикновен креатин монохидрат ? Това ми е въпроса !
За мен - 18г , 183см , 77кг.
Цели - Мускулна маса , сила
Месец и половина вземах на Universal монохидрата .. силата ми се покачи , но откъм напомпване и качване ня бях доволен.Сега направих 20 дена почивка и се чудя кое от тия горните да взема , дали да се доверя отново на монохидрата или да изпробвам нова формула.
Ето ги и съставките на Scitec Pow3rd 2.0
-“DualCreatine blend” (3000mg) : Cr.Monohydrate, creatine citrate
-Arginin , beta alanin , caffeine , ginko biloba ,Acetyl L carnitine , Rhodiola Rosea , AKG , folic acid
Което и да избера от тях , ще бъде комбинирано със суроватъчен пр.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.03.13 16:48.
Креатин и азотен са 2 различни вида добавки. Не знам защо си се насочил към азотен на Scitec, разлгедай азотните има доста добри, за мен scitec не е една от уважаваните марки.
23.03.13
17:41
Който и от двата продукта да вземеш недей да очакваш чудеса, мускулната маса се изгражда с години хранене и тренировки, няма как да получиш кой знае колко забележими резултати от, която и да е добавка, често срещания проблем с добавките е че очакванията от тях са много по-големи от възможните.
Да , то е ясно,че са просто добавки и не правят чудеса , а и аз не очаквам такива.
LOSER попринцип и аз не съм фен на тази марка , особено след като знам Hot blood-а им какъв боклук е , но нали е нов продукт и затова ми стана интересно.С удоволствие бих взел някой по-доказал се бустер като Асолт , Джак или Ноу-Екслоуд , но засега няма стотинки,а за тази формула прочетох доста добри коментари , та за това попитах и тук за мнение :)
23.03.13
18:37
Съвет не само за добавките, но и като цяло. Ако нямаш пари за нещо-спести и тогава си го вземи; по-добре ще е да си дадеш парите за боклук и пак да не усетиш ефект. Относно продуктите на Scitec всички знаем, че не са топ ниво, въпроса е дали можеш да им имаш доверие, за новите формули.
Поздрави! :)
24.03.13
11:53
Вземи си чист монохидрат, доказал се е най-ефикасен. :)