20.09.05
14:31
Та значи отивам ас оният ден в аптеката и казвам на пича имаш ли кломид или костил-бегит ... и тои ми се засмя и ми каза момче ще направиш бнякои бела :shock: И ми извади една книга с наименованията на много хапчета и си пише кломид/костил-бегит и там имаше още няколко наименования,и пише,че това е само женски препарат,които зе зимал ако жената няма безплодие или нещу от тоя сорт...пишеше много глупости...не видях едно нешу свястно.Някои може ли да обясни при мажа как деиства изобщо деиства ли и т.н.Защото навсякаде го дават след цикала да се зима...И ако някои е зимал какви деиствия осеща...
20.09.05
17:13
[quote author=“vanwilder”]Та значи отивам ас оният ден в аптеката и казвам на пича имаш ли кломид или костил-бегит ... и тои ми се засмя и ми каза момче ще направиш бнякои бела :shock: И ми извади една книга с наименованията на много хапчета и си пише кломид/костил-бегит и там имаше още няколко наименования,и пише,че това е само женски препарат,които зе зимал ако жената няма безплодие или нещу от тоя сорт...пишеше много глупости...не видях едно нешу свястно.Някои може ли да обясни при мажа как деиства изобщо деиства ли и т.н.Защото навсякаде го дават след цикала да се зима...И ако някои е зимал какви деиствия осеща...
абе то в листовката си пише:
Намалява зрението и не трябва да се шофира.
Действа на рецепторите за естрогени в яйчника и хипофизата.
По този начин те не могат да “познят” получения при ароматизацията на тестостерона естроген.
Спира/намаля ефектите на естрогена в тялото като Нолвадекс/Тамоксифен. И как така отиваш да си купуваш нещо без да знаеш за какво служи то?
rewave ае човек мноо добре знам за ко служи да е...ама ти ако отидеш в 1 аптека и питаш и ти кажат,че няма нищу общо,а служи за жената да забременява как ще реагираш :?:
21.09.05
13:42
[quote author=“vanwilder”]kpo ае ако можеш да препишеш листовката...че ми е много интересно
е не може ли да идеш в някоя аптека и да искаш да ти я дадат?