Малко помощ за свалянето.

23.03.13
21:32

Добър ден, на 19 години съм тежа 80 килограма 172 висок. Живял съм заседнал начин на живот последните няколко години и за мое съжаление качих прекалено много процента на подкожните мазнини докато се осетя и да започна да тренирам. Тренирам силово от 3 месеца, като засега целта ми е да сваля подкожните мазнини и да изглеждам добре.
Засега за последната половин година съм свалил 10 килограма (бях 90), целта ми е не дотолкова да свалям килограми отколкото % мазнини подкожата, но явно едното върви ръка за ръка с другото.Тренирам силово 5 пъти в седмицата(не си падам по кардиото)
Ночина ми на хранене е простичък
8:30 3 яйца
9:20 1 Банан
10:30 Тренировка силова
12:30 Пиле с ориз
Интервала тука и доста голям, понеже нямам къде да ям около училището ми има само дюнерджииници и подобни няма къде да се наяде човек, затова ям повечко на обяд.
19:00 Пиле с ориз
Пък и според мен не е важно колко често ядеж, важното е количеството.
Вижте начина ми на хранене е енообразен защото нямам особено много ресурси, а това го сметнах за оптималния начин за мен, да се храня.
Моля ви дайте някакви напътствия и препоръки за по бързо сваляне на подкожните мазнини, целта ми е до края на лятото да се изчистя.

23.03.13
22:45

Най- малкото за сега което можеш да направиш е да ядеш по често през деня, но по малко. За да засилиш метаболизма.
И да включиш кардио, без него не си мисли, че ще придобиеш исканата от теб фигура.
Бих ти предложил НВД и три пъти седмично кардио по 20мин. след тренировка.

23.03.13
23:38

Знам че яйцата и месото се вписват супер в НВД, но кво да кажем за ориза?За кардиото естествено, че няма да мина без него и да мерси за отговора. Ще го направя както ти каза 20 минути след тренировка. И ще почна да си взимам в купи за училище, за да ям по-често.

23.03.13
23:58

Приятел,време е да започнеш да си падаш по кардиото,защото само така ще изгориш мазнини.
Е има и 1 друг начин ,но аз няма да ти го препоръчам,защото с него ще изгориш и друго покрай тлъстинките.
Грешиш като казваш,че не е важно колко често се храниш.Както каза avitohol ,започни да ядеш по-често ,но по по-малко.
Хранителния ти режим също е лош,затова те посъветвам да прочетеш за НВД.
Надявам се да приемаш това като съвет ,не като критика.
Успех.

24.03.13
00:21

Критика, не естествено, дори и да ме критикуваш, аз съм си за критикуване.Проблема обаче с правилната диета и храненето е, че диетата изисква ресурси, а аз не разполагам с тях за съжаление.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1