16.03.13
22:54
.......
Темата беше редактирана от Didi на 02.10.13 23:07.
казано от Даяна Драгомирова на 16.03.13, 22:54:
следобед: фитнес - 2 часа, главно кардио и упражнения за бедра и пръсец
Почни да клякаш(понеже съм сигурен че не го правиш),може и напади да вкараш - първите стъпки по посока целта ти.След време като почнеш и да тренираш за цяло тяло( и не няма да станеш с рамена на културист от малко раменни преси примерно,мускул не се качва от днес за утре) може и да се получат нещата.
Общо взето отваряй дамските дневници и почвай да четеш.
17.03.13
15:15
това мляко от 0,1 процента е пълен боклук или си купувай 3,2 -3,6 % или най-добре откажи изцяло купешкото,а вместо това си взимай кисело 3,6 БДС слагай му малко вода,разбий го с блендер,или просто го разклати или в кофичката или в шейкъра
За тези купешки пресни млека не съм сигурен дали е говорено в форума,но с пастьоризация или не, не е възможно да седи 5 месеца на 5-10 градуса без да му стане нищо,има само вкус на разтворена лактоза във вода със малко мазнини за окраска
Аз лично си купувам това на Верея 0,1%...Ще го сменя с някое от 2% - 2,5% най - много, защото 3,2 - 3,6% вече ми се струват доста мазнини. Мисля, че приемам достатъчно на ден със зехтина от салата и месото.
Подкрепям горното мнение!Почни да правиш клекове и упражнения, които да натоварват цялото ти тяло иначе с това кардио нищо няма да направиш.Не го ли проумяхте жените, че само с кардио не става! Прегледай другите дамски дневници и виж как тренират почни и ти да вкарваш базови многоставни и някои изолиращи упражнения и ще влезнеш в правия път
За днес: 18.03.2013г.
08:30 закуска:4 с.л. Овесени ядки с прясно мляко и стафиди
към 10:30ч. кафе с мляко и стевия
Обядът беше малко възпрепятстван, тъй като съм навън от 10ч.
14:10 обяд: Кофичка кисело мляко 2% и ябълка
към 17:00 300мл. фреш от портокал
19:00 вечеря: печено на скара пилешко филе и салата с маруля, краставица,зехтин и 3/4 домат :D и 4 парченца салам
след 15мин. чаша ментов чай с лъжичка мед
Тренировката:
10 мин. скачане на въже с малки почивки
20 squats
30 lunges
40 calf raises
50 wall squats
60 jumping jacks
50 wall squats
40 sumo squats
30 leg raises
20 squats
Вакуумки от позиция 4 крака - 40
V-преса със свити колене - 40
Янда сгъвания с кръстосани ръце - 25
Още 10 мин. скачане на въже и тук вече издъхнах и спрях тренировката имаше и други издъхвания малко по - рано, но от тях се съвзех някак си
Леко съм болна - имам хрема и малко кашлица с комбинация с ужасната мускулна треска от вчерашния ден..просто не бях в състояние да довърша ... Но и утре е ден :D
Мнението беше редактирано от Didi на 18.03.13 22:48.
За днес:19.03.2013
Закуска: 4 с.л. овесени ядки със стафиди и прясно мляко
Обяд: 2 бъркани яйца с настъргани 3 парченца кашкавал, 400гр. кисело мляко 4,5%, филия пълнозърнест хляб с масло, 1 парченце салам и много мъничко парченце кашкавал
след 15 мин. ментов чай с лъжичка акациев мед
към 15:00 300мл. Фреш от портокал
към 17:00 една ябълка
вечеря: малко късна след 20ч.:D 1 кюфте с лук и подправки, 1 нарязан домат и 2 парчета сирене
Изпита вода: 2л. + ментовия чай
Тренировка няма
Като си чета ми се струва много храната днеска...трябва да понамаля малко
Мнението беше редактирано от Didi на 19.03.13 22:29.
20.03.2013
8:40 закуска - Мюсли с тропически плодове с прясно мляко + 1 лъжица фастъчено масло
12:10 обяд: печено на скара пилешко филе и салата с маруля, краставица, сирене и зехтин
към 13:00 кафе със сметана
към 16:00 300мл. фреш от портокал и 60гр. орехи(ужас много калории) - много съжалявам за тях
вечеря 20:00 200гр. кисело мляко 4,5% със 4 сушени кайсии, 5гр. стафиди, 3 с.л. овесени ядки и стевия,
още 200гр. кисело мляко без нищо и салата с маруля, 4 репички, ленено семе и зехтин
Ужас много калории, много нещо като ги смятам грубо ми излизат към 1800 ;( ..трябва да внимавам с тия орехи
После ще напиша тренировката
Edit: Тренировката
15 мин скачане на въже
20 squats
30 lunges
60 calf raises
2 min wall squat
100 jumping jacks
2 min wall squat
40 sumo squats
30 leg raises
20 squats
V преса - 25
Янда сгъвания - 40
Вакуумки 4 крака - 60
Side bridge - 25
high knee 1 min
flutter kick 1 min с почивки
Планински катерач 35 сек.
Махало на земя 1 мин.
2 мин скачане на въже
Мнението беше редактирано от Didi на 20.03.13 23:28.
Съжаляваш за орехите? Недей. Много полезна храна са.
Ако много държиш да съжаляваш за нещо от изяденото, по-добре хвани мюслите примерно.
21.03.2013
Закуска 8:40 чаша прясно мляко с лъжичка мед, филия пълнозърнест хляб със сирене и салам и 4 бисквити Хогаренес( след прочетох съдържанието им разбрах, че не са толкова здравословни колкото очаквах :()
Обяд 12:00 кофичка кисело мляко 2,9%, 1 ябълка и 2 сушени кайсии
Към 14:30 400мл. фреш от портокал
Към 18:00 Ябълка
Вечеря 19:00 1 кюфте на скара, 500гр. айран и 2 филии пълнозърнест хляб
Изпита вода: около 2л.
Тренировка няма
Ох много ги обичам тия плодове :D ...Днеска е малко бедно ..менюто цял ден съм била навън
Във вторниците и четвъртъците ми е най - трудно. Излизам в 12:35 и се прибирам в 22:00. Трябва да започна да си нося повечко храна в себе си и ако не поне да знам къде продават нещо здравословно за ядене. Не ми остава никакво време за готвене. Нямам търпение да дойде ваканцията, та да си ида на село, където има стадион, където ще мога да тичам...освен това ще карам колело и ще си сготвя нещо по - вкусно от тия неща, които сега ям.
Мнението беше редактирано от Didi на 22.03.13 00:20.
закуска 8:50 Смес овесени ядки и овесени трици с прясно мляко и 10 стафидки + 1 ябълка
обяд 12:00 2 кюфтета на скара, 330мл. айран и салата с репички, краставица, маруля и малко ленено семе и сложих зехтин естествено и за десерт 1 киви
към 15:30 400мл. фреш от портокал
вечеря 19:30 печени тиквички с кисело мляко и малко чесън, чаша прясно мляко с лъжичка мед , 1 кюфте и малко парче сирене
23.03.2013
Закуска 9:10 Половин филия с мед, а другата половина с фъстъчено масло + 1 киви и ментов чай със стевия
Към 13:30 капучино със стевия и 1 парче сушено манго
Обяд 15:30 :D панирано печено пилешко бутче - беше старателно оваляно в овесени ядки, кашкавал, яйца и горчица(това му е панирането), половин домат, малко краставица и маруля със зехтин и за десерт 5 сушени парченца кокос
Към 17:00 тренировка - Осъзнах, че не мога да си направя сама програма и да тренирам в домашни условия, затова реших да си избера някоя, но още не съм взела решение коя точно :D
Вечеря 19:00 кофичка кисело мляко 4,5%, няколко хапки пилешко бутче, 1 варено яйце и ябълка
Изпити течности: над 2л.
Въпрос: Прекалявам ли с яденето на плодове?Мислех да ги намаля, защото като си гледам менюто ям поне 3 на ден.
И още един въпрос: Каква програма да избера за тренировки в домашни условия(разполагам само със собственото си тегло и 1 въже за скачане), но скоро мисля да събера пари и да си купя някакви тежести. Та мислех си за Insanity или 30 day shred, но трябва да се има в предвид, че не съм от най - издръжливите хора, но сигурно всеки е бил така в началото.
24.03.13
02:29
казано от Didi на 23.03.13, 20:57:
23.03.2013
Закуска 9:10 Половин филия с мед, а другата половина с фъстъчено масло + 1 киви и ментов чай със стевия
Обяд 15:30 :D панирано печено пилешко бутче - беше старателно оваляно в овесени ядки, кашкавал, яйца и горчица(това му е панирането), половин домат, малко краставица и маруля със зехтин и за десерт 5 сушени парченца кокос
Към 17:00 тренировка - Осъзнах, че не мога да си направя сама програма и да тренирам в домашни условия, затова реших да си избера някоя, но още не съм взела решение коя точно :D
Вечеря 19:00 кофичка кисело мляко 4,5%, няколко хапки пилешко бутче, 1 варено яйце и ябълка
Изпити течности: над 2л.Въпрос: Прекалявам ли с яденето на плодове?Мислех да ги намаля, защото като си гледам менюто ям поне 3 на ден.
По-добре махни филиите с мед и фъстъчено масло отколкото плодовете, но пресни.
В много от сушените плодове слагат захар.
казано от Petq Pavlova на 24.03.13, 02:29:
23.03.2013
Изпити течности: над 2л.Въпрос: Прекалявам ли с яденето на плодове?Мислех да ги намаля, защото като си гледам менюто ям поне 3 на ден.
В много от сушените плодове слагат захар.
Да ги махне? Ти не миждаш ли че това и е половината ядене от деня?! Тя ще трябвя са фотосинтезира направо. Почвай да добавяш а не да махаш иначе си се запътила точно натам откъдето после ще искаш много да се измъкнеш.
24.03.13
11:14
казано от Boris Angelov на 24.03.13, 10:34:
казано от Petq Pavlova на 24.03.13, 02:29:
23.03.2013
В много от сушените плодове слагат захар.Да ги махне? Ти не миждаш ли че това и е половината ядене от деня?! Тя ще трябвя са фотосинтезира направо. Почвай да добавяш а не да махаш иначе си се запътила точно натам откъдето после ще искаш много да се измъкнеш.
Да ги махне и да ги замести с нещо по-добро имах предвид.
И не виждам за каква фотосинтеза говориш?
Панирани бутчета с овесени ядки, горчица, която едва ли е от 100% хрян да не говорим колко захар, сол, не качествени растителни мазнини има в нея.
Само брашното може би “липсва”?!
Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 24.03.13 11:16.
Т.е. ти виждаш достатъчно храна в менюто ли?На бутчета и горчица да го кара? No coment
И после пак ще пусне тема: “Тренирам, но защо няма резултати”
24.03.13
11:35
казано от Boris Angelov на 24.03.13, 11:18:
Т.е. ти виждаш достатъчно храна в менюто ли?На бутчета и горчица да го кара? No coment
И после пак ще пусне тема: “Тренирам, но защо няма резултати”
Явно четеш между редовете.
Имах предвид да махне филиите с мед и фъстъчено масло и горчици и да ги замести с повече храна, но по-качествена.
И тази стевия до филиите с мед и фъстъчено масло седи нелепо.
Като девойките, които виждам всеки ден в едната ръка топлата баница, а в другата CoCa-Cola “Light” (вече Zero).
24.03.13
11:50
Аз пък не виждам нищо лошо във фъстъченото масло (има такова без съдържание на захар), в меда, в горичицата (също има такава без захар) и във филиите, ако са от пълнозърнест хляб. Не ги намирам за вредни храни, дори напротив! Но съм съгласна и, че менюто на Didi търпи значителни корекции.
24.03.13
12:12
казано от Златина Цонева на 24.03.13, 11:50:
Аз пък не виждам нищо лошо във фъстъченото масло (има такова без съдържание на захар), в меда, в горичицата (също има такава без захар) и във филиите, ако са от пълнозърнест хляб. Не ги намирам за вредни храни, дори напротив! Но съм съгласна и, че менюто на Didi търпи значителни корекции.
Да, то има, но повечето не са.
В първия коментар си написала само да махне филиите с мед и фъстъчено масло, така че няма как да разбера, че си имала предвид и да добави други храни. Поне затова сме на едно мнение - менюто на Диди има нужда от сериозно обогатяване, а лично аз не виждам нищо лошо в меда и фъстъченото масло.
фъстъченото масло е, което ям е био - без захар също така , филиите са винаги от пълнозърнест хляб, а горчицата лично съм си я взела от Франция, когато бях на екскурзия - Дижонска е, много скъпа при това и много люта. После ще и видя съдържанието да видя какво точно има в нея въпреки, че е на френски, но ще превеждам в Google…И добре щом менюто ми има нужда от обогатяване..кажете какво точно де?
Има цял раздел за храна и хранителни режими.Хващаш и почваш да четеш и накрая си избираш по какъв режим да се храниш и си определяш източниците на БМВ (Белтъчини, Мазнини, Въглехидрати).Иначе най-лесно е да ти кажа - месо, яйца, сирене, кашкавал, плодове, зеленчуци, ядки, зърнени и бобови култури