Стак за покачване на мускулна маса - мнения и препоръки.

24.03.13
00:19

Здравейте, на почти 21 години съм, 177 висок и 64 килограма с много малък процент мазини, имам близо 2 години стаж в залата, постигнах хубава симетрична и изчистена физика, но съм в застой и мисля да спестя малко пари за качествен стак в който да няма нищо безполезно. Досега съм приемал креатин (монохидрат), протеини всякакви видове... трибестани (от които нямаше много ефект) и т.н. Креатина е супер добавка, наистина се радвам на доста повече сила с него, протеина също ми действа благоприятно след тренировка, възстановява ме добре.

Чувал съм много положителни коментари за Animal Stack-a и Animal M-Stack. Чудех се дали да направя цикъл с едниния от двата като взема 2 опаковки и ги приемам без прекъсване - 42 дена  +  2 чувала по 10 либри на ON Whey Gold или PHD Pharma Whey, и още някое креатинче, доволен съм от този на Scitec, само, че не съм запознат със всички съставки в стак-а на енимъл и се чудя креатина дали няма да е излишен. Ще имам временна работа с помоща на която искам да спестя пари за тези продукти и да подобря физиката си за топлите сезони.

Ще се радвам изключително много на всякакви критики,мнения и съвети.
Общо взето не ме интересува колко ще ми струват необходимите продукти, искам само по-опитните да допълнят или да предложат някакъв стак, който ще ми помогне да кача едно 5/6 кила минимум.

24.03.13
11:20

Нищо не си казал за хрането си.Ако смяташ да даваш 500 лева за добавки и да ядеш само хляб и маргарин /образно казано/ то няма да постигнеш никакъв ефект.Тука из наште среди има един израз “Маса се прави на маса” сиреч или ядеш както трябва или чакай резолтат по Великден ама през 2025 година.Иначе за стака ти Креатин ,амино , протеин и витамини другото ти е храна .За лятото зимаш един азотен бустер и си бонбон.

Мнението беше редактирано от NiKolay на 24.03.13 12:04.

БО

24.03.13
11:43

Опитай следния стак: PhD Amino Drive 650g., AMIX Anabolic Monster Whey ®, UNIVERSAL ANIMAL Animal Pak 44 Packs, AMIX Leu-HICA ™ Pure 90 Caps., DRIVEN SPORTS Craze 45 Serv. Гаранция че ще те изстреля напред. :)

С тези пари, които ще дадеш за добавките, ще можеш да си оправиш храненето за доста време напред, като се има предвид, че след 2 години стаж + употреба на добавки си само 64 кг каквото и да си говорим то няма как да е на ниво.

25.03.13
01:33

Прави сте, храненето ми е под всякаква критика... храня се много лошо,защото не се задържам вкъщи и като се прибера си правя някой сандвич набързо,хапвам и пак бягам. Ям предимно сандвичи и бързо/лесно приготвени храни... Ако да речем се храня правилно с разни меса,млечни продукти,яйца,зеленчуци,плодове и т.н. за какво са ми добавки ? Мислех,че протеина на прах и другите добавки ще компенсират скапания ми режим на хранене. Нали за това иде реч, да си добавим нещата, които не можем само от храната, която приемаме. Все пак ще си съставя някакъв хранителен режим и ще се старая да ям по 5/6/7 пъти на ден с равно време между храненията, ще се опитам да ям и повече качествена храна, да видим до къде ще я докарам.

Благодаря на всички, които отговориха по темата ми, ще взема под внимание всичко, което казахте и се надявам да изплувам...
Целия ми прогрес като килограми е само 9кг за близо 2 години, смея да твърдя, че са чиста ММ, тъй като мазнини не успявам да запазя никъде, от малък си имам плочки, краката ми бяха малко мазни преди 1 година, но пих едни аминокиселини от които не качих май нищо, но ми стопиха всички мазнини от краката, странно, но пак имаше някакъв положителен ефект.
Мисля, че съм ектоморф или екто-мезоморф или нещо от типа...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1