Като цяло водещите и организацията им против стероидите бе абсолютно не на ниво ...
23.09.10
13:07
СПАМ
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 23.09.10 13:36.
23.09.10
13:53
Моля Ви за по-конструктивно и зряло поведение. СПАМ-ът не се толерира, както и грубият език.
Абсолютно няма файда от такива предавания и репортажи. Който знае за какво става въпрос, няма какво да научи от тях, а който не знае няма да разбере...
23.09.10
14:29
Масово използвана на Gh?????????????Те направо ме уби честно!!! Имаш ли представа колко струва един цикъл със Gh????
А сега и аз да кажа нещо по въпроса
Мисля трябва да се обясни на хората че за beach body не е нужно да се взимат стероиди
Виж за професионалният спорт вече е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 23.09.10 14:31.
23.09.10
14:46
казано от korpusito на 23.09.10, 14:12:
Абсолютно няма файда от такива предавания и репортажи. Който знае за какво става въпрос, няма какво да научи от тях, а който не знае няма да разбере...
Страшна логика... Мисли малко, когато пишеш.
23.09.10
14:52
Да файдата е никъква! Повече уплашени родители и повече въпроси от рода “Тея про хормони ще работят ли при мен? И мога ли да кача 10 кг. мускулна маса за седмица”. Водещите се правят на интересни, гостите неадекватни и смях за запознатите. Пълен цирк.
23.09.10
14:57
мда Ани Цолова когато усети, че госта ще каже нещо което незначи ‘’Анабол = смърт’’ и го прекъсва.. пф тва’ си е чиста манипулация на обществото
23.09.10
17:32
И после искат да се развива спорта. Доста хора почнаха да ходят на фитнес и направиха предаване, в което да кажат, че едва ли не прекрачиш ли залата те бодат с всякакви стероиди, химиии и най-различни. Еми то е нормално родителите, които не са запознати с фактите, да забранят на децата си да ходят на фитнес. Оплакват се, че децата не спортуват, а след като те започнат да спортуват - казват, че това е грешно. Същото беше и с Бербатов. Казваха, че не може да играе и не бележи за Юнайтед, а след като вкара 3 гола с/у Пул Прическата даде интервю, в което каза, че това, че е вкарал 3 гола не го прави добър. Е КАК ДА ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ.
Доста слабо интервю от страна на водещите, които бяха тотално неинформирани по въпроса и прекъсваха Жоро, който се опитваше да им налее малко акъл в главата и да им обясни аджеба за какво става въпрос.
23.09.10
18:35
90 процента от народето децата му лежат пияни на пейки в борисовата пък тия за стероиди са почнали да се тревожат. Тъпизми пълни. 13-14 годишни деца шмъркат и ядат бонбонки та изобщо не ми се вярва гибелта на младежта да дойде от стремежа към перфектно тяло породен от комплекс за малоценност бутащ ги към ХИМИЯ ]:) :D
23.09.10
20:16
казано от everytime we touch на 23.09.10, 18:35:
90 процента от народето децата му лежат пияни на пейки в борисовата пък тия за стероиди са почнали да се тревожат. Тъпизми пълни. 13-14 годишни деца шмъркат и ядат бонбонки та изобщо не ми се вярва гибелта на младежта да дойде от стремежа към перфектно тяло породен от комплекс за малоценност бутащ ги към ХИМИЯ ]:) :D
Хax доста точно казано! х2
Introducer…много силен и резонен пост...отново...адмирации май френд...
Ами грешен подхода мамка му...аз говоря от опита си по злаоте, пистите...лапетата идват и първия им въпрос е какво взимам...не как тренирам, не от колко време,а...какво взимам...е това е жалкото...те искат от първия месец да бягат 10.5, да имат бицепс като Тони Фриймън и да клякат с 200…еми няма да стане, но пък те идват като манна небесна за търговците на боклуци по залите...веднага ги налзават и почват...”я ела да ти дам нещо...за 3 месеца си чук, после малко трибестанче, прегнилче и пак ще си момченце”...е ДА, ама НЕ...аз съм виждал много тежки случаи и зависимости...и оня пича от предаването е прав...това е най-гадния наркотик...взимаш да пробваш...харесва ти...взимаш нещо мааааалко по-силно, но тялото ти привиква с него...ти си привикнал да си “животно” и така, такаааа...до Анадрола, Анавара и други тежки андрогени и хормонални препаратаи...без акъл, без изследвания, без протектори...и...изведнъж...може да се окаже, че няма да си мъж вече...да да...не се смейте, защото съм виждал поне 5-6 такива случаи, сега ходят да си лекуват някои работи и наринаха сума ти пари...е ЗАЩО...да ми разправят как са вдигали 140 от лег...преди 5 години, и как са бягали 10,8 на 100м....хахах...еми добре аз и сега ги вдигам, и сега не съм много бавен....и няма и да стана...и нямам нужда от стероиди...въпреки,че с тях щях да си реша много проблеми с възстановяването, което всъщност им е основното предназначение...
И не мога да кажа и друго...стероида е ЛЕКАРСТВО...поне така е замислен, не говорим за модифицираните, така че ако се спазват минималните дози и всичко се прави с МНОГО акъл и под компетентен лекарски контрол...спомагат за възстановителните процеси на организма и не са ЧАК такова зло...вече за строго био-химичната им структура и медицинска обосновка не твърдя, че мога да изказвам мнение...чел съм ,чувал съм, тренирал съм с елитни атлети, които много взимаха, но с много знания и хора около тях, които да им казавт за какво иде реч и да ги наблюдават...
Истината е, че стеродите са за хора, които най-малкото си изкарват парите със спорт и са стигнали на много високо ниво, което стероида им помага да повишат...кой, как го хващат, защо...също е дълга тема...свързано е с много пари...тва е ясно!
Питайте, четете, изследвайте се...и тогава боц...че иначе е мъка голяма после...ВЕРВАЙТЕ МИ!!!
Славко, общо взето си прав, но по-големите проблеми не идват само от препаратите, а както си написал в края - от незнание и безхаберие и глупост.
24.09.10
15:15
Харесаха ми две концепции в по-горни постове : Журналистите манипулират хората ; че стероидите под лекарски контрол са удачни. Тук ще добавя нещо и от мен- под строг контрол мога да се съглася, че са дори необходими. Не знам до колко сте запознати, но тук мога да включа и друг аналогичен пример- ” За “и “Против” Антибиотиците. Всеки от вас има поне 1 роднина, който ако сте на легло с температура ще ви каже “Ууу, тия химий, тоя антиБЬОТИК дет го пийш само си увреждаш черния дроП, знаеш ли как чичо ти ........ пиеше чай от жълт кантарион с отвара от кайсиеви костилки и се оправи пък ти само пари даваш....” Ми ще кажа - НЕ, да го еба (с ударение на А). С жълт кантарион освен възпалено гърло, друго не може да ти мине (а и то сливиците ти се лекуват от горещата вода, а не от кантариона). Тук ще направя следната аналогия- един спортист в дупка откъм постижения и съсипано здраве от режими и тренировки, разбира се, че ще е по-добре да направи някакъв цикъл и да стане най-малкото конкурентно способен, отколкото да се трепе излишно. Защото никой професионален спорт не щади тялото, даже и без допинг! Споменавам отново уговорката, че всичко е под наблюдението на специалист- разбира се, че ще е по-удачно да си направи един цикъл, та поне да знае за кво си троши здравето. Ще кажете ся “Едно време как са тренирали” - Едно време си е за едно време. Едно време колите и влаковете са развивали макс 40км/ч, а сега го могат и хората по олимпийските писти. Трябва да спре да се гледа “едното време” , понеже само допреди 15 години в БГ имаше 200 мобифона, сега има 6-7 млн реално активни мобилни устройства. Медицината може би се разви почти паралелно, така че представете си в съзнанието какво може да очакваме от днешните спортисти.
п.с.
Тоя доцента от НСА напрао не спря с това “ИЗРИЧНО”-това- ИЗРИЧНО онова :D Трябва да се примиря явно, че какъвто и професор и академик да е в тая държава- никой не го ее за езиковата култура и богатия речник :D
Мнението беше редактирано от introducer на 24.09.10 15:18.
@introducer,твойте мнения са ми едни от любимите да си ги препрочитам по няколко пъти!
Иначе,предаването за нищо не става,тия който разбират няма какво да научат,а тези който не разбират,само ще се объркат още повече.
24.09.10
16:13
Oсвен, че може да обереш банка, като си на дека. :Д
24.09.10
16:18
интраексела е по силен от деката не знаеш ли?
Сега ще го гледам предаването, но не бива да се учудвате. Не забелязвате ли, че през последните седмици все по-често уж случайно изникват съобщения срещу хранителните добавки като цяло, та какво остава за стероидите. Явно някой на високо ниво в държавата има интерес от цялата тази кампания с цел облагодетелстване на определени кръгове...
04.10.10
17:01
Възможно ли е тия медии да са толкова прости?! Нали уж главната философия на медиите е да ВЪЗПИТАВА?! Типично по байганьовски обръщане всичко на “скандал” и “сензация” без никакъв повод, а най-важното е че никой не се всушва в отсрещния, дори да е милиааардии пъти по-по-най от него, а си прави тва което му е на генеталния орган!
24.03.13
15:24
Мъжете а и жените някои (те по-малко) ми стават смешни, когато отричат и крият употребата на стероиди. Защо?
24.03.13
15:30
Може би защото не са болни, т.е. при тях няма болестно състояние, изрично налагащо приемането на лекарства от този клас.
“Събуждаш” втора такава тема.
Припомням, че тази дискусия се движи много близо до границата на правилата на форума.
24.03.13
15:30
казано от Катя Мичева на 24.03.13, 15:24:
Мъжете а и жените някои (те по-малко) ми стават смешни, когато отричат и крият употребата на стероиди. Защо?
Защото употребата на стероиди за собствено удоволствие е тъпо, глупаво, абсурдно и т.н. с оглед на това, какво можем да си причиним....
24.03.13
15:35
Аз сега се хванах да почета малко неквалифициран източник на информация отностно стероидите в България и се стреснах... камоли ако получа информация от квалифициран такъв.. говоря за стероидите ментета... :D
24.03.13
19:54
Аз съм за стероидите и не го крия, защото всички мъже, които съм харесвала и с които съм била са били елитни спортисти на стероиди. А пияндетата не ми харесват, защото са много сбръчкани и неприятни като хора.
казано от Катя Мичева на 24.03.13, 19:54:
Аз съм за стероидите и не го крия, защото всички мъже, които съм харесвала и с които съм била са били елитни спортисти на стероиди.
Това е щото си мислиш с катерицата! Интересно ми е ако обаче бъдеш поставена ти пред дилемата да имаш деца или релефен корем кое би избрала...
24.03.13
20:39
Харесва ми да съм много красива. Влюбена съм.
казано от Катя Мичева на 24.03.13, 20:39:
Преди да спиш с някой, питаш ли дали е взимал стероиди и ако ти каже не - режеш ли го :D :D
казано от Катя Мичева на 24.03.13, 19:54:
А пияндетата не ми харесват, защото са много сбръчкани и неприятни като хора.
Е..сбъркала си тука...нашето Пиянде не е такова :)
Мнението беше редактирано от Jikata на 24.03.13 20:52.
Мъжете на стероиди биха е*али и куче в пола, така че не говори добре за теб, че само с такива си била :D
24.03.13
20:54
казано от Наталья Заболотная на 24.03.13, 20:52:
Мъжете на стероиди биха е*али и куче в пола, така че не говори добре за теб, че само с такива си била :D
Чудя се за бисерите или за полезните мнения си....но понеже ме разсмя - бисери :D (с най-добро чувство, просто избухнах в див смях като прочетох какво си написала :D )
24.03.13
21:18
Уууу,бейбе,от къде си?
24.03.13
21:22
казано от ~ Sir Lordinov - Duc de Stara Zagora a hedonist,erudite,philanthropist,intellectual and playboy ~ на 24.03.13, 21:18:
Уууу,бейбе,от къде си?
99% бях сигурен, че ще пишеш :D