много енергия за кратко време

17.09.05
00:38

препорачайте нещо за енергия защото имам изпит тичане.нещо което да повиши енергията за кратко,само за тичането
10x предварително

SL

17.09.05
09:53

Креатин, Best и Carboenergy na Nutrim, кофеин, кленбутерол;)

17.09.05
10:32

кленбутерол ще има ли ефект от едно зимане?

17.09.05
10:36

ПРосто изпий едно силно кафе с някакъв шоколад+1 ч.л. креатинче около час преди.

SO

17.09.05
11:06

клена прави чудеса ако не си пил до сега взимаш 3 и ще излетиш направо има го в аптеките ще ти подейства добре изпии ги около 30 мин преди тичането обаче не прекалявай да не се стопиш и ако имаш сърдечни проблеми не го взимай.Ако намериш ефидрин пък направо 6+ ще изкараш ефидрина се пие по 1хапче 45 мин преди тичането

17.09.05
14:48

абе с едно хапче яко ще изрие  :D .а з съм взимал по половин и във фитнеса правя чудеса.

17.09.05
19:44

Половин час преди изпита “добрата, стара” изпитана комбинация: едно кафе, два аспирина и 30 mg ефедрин. Трите съставки имат една и съща цел, но я постигат по различни пътища. Получава се синергичен ефект - тоест ефекта на трите заедно се сумира. Повишава се адреналина, оттам сърцебиенето и леко зачервяване и изпотяване. Направо си готов за атака! Не се учудвай, ако видиш и други в това състояние, това е известна “рецепта”, която се употребява за изпити на полицаи, пожарникари и т. н. Всички съставки са разрешени, дори и ефедрата я разрешиха отново в САЩ.
  Но не трябва да имаш проблем със сърцето. Това го пише изрично на всички суплименти, съдържащи ефедра!

SO

17.09.05
20:27

миналата година момчетата от нашия клас пиха клен и ефедрин за първенството по футбол и да ти кажа направо избухнаха от енергия токва много сила имаха!!!!  :shock:  на края на мача даже не бяха задъхани

17.09.05
21:10

[quote author=“Sourcemag”]миналата година момчетата от нашия клас пиха клен и ефедрин за първенството по футбол и да ти кажа направо избухнаха от енергия токва много сила имаха!!!!  :shock:  на края на мача даже не бяха задъхани

колко пари струва тоя ефедрин и в какви разфасовки е?а не може ли таурин+кафе+креатин?

SO

17.09.05
21:26

ефедтина е 20 хапа 8 лева на черно в стара загора(1 блистер)но само на черно се намира

17.09.05
21:28

Ефедрина можете да си го намерите само на черния пазар.В България вече е забранен.Аз си бях взел некав смачкан ефедрин за 20 кинта.Но вместо ефедрин ти предпорчвам кофеин+креатин+едно дълго кафе+1 асперинче.Това е моя савет.

17.09.05
21:32

[quote author=“SteeL”]Ефедрина можете да си го намерите само на черния пазар.В България вече е забранен.Аз си бях взел некав смачкан ефедрин за 20 кинта.Но вместо ефедрин ти предпорчвам кофеин+креатин+едно дълго кафе+1 асперинче.Това е моя савет.

само че вместо кофеин таурин пак става нали?

_V

17.09.05
21:40

За какъв изпит говориш за НСА ли :lol:  Ако не ти е минал пиши едно ЛС и щи шитна няколко хапа ефедра :twisted:  Тя ще ти помогне 100% политаш в небесата от един хап :lol:

SO

17.09.05
21:52

то ефедрина си е направо като наркотик “летиш” от него и гориш много мазнини

18.09.05
00:56

добре де ама тоя ефедрин си е стероид и аз искам само за 2пъти доза.а и не знам от къде да си го намеря

SP

18.09.05
01:33

[quote author=“SteeL”]Ефедрина можете да си го намерите само на черния пазар.В България вече е забранен.Аз си бях взел некав смачкан ефедрин за 20 кинта.Но вместо ефедрин ти предпорчвам кофеин+креатин+едно дълго кафе+1 асперинче.Това е моя савет.

Кафе+креатин= много лоша комбинация!

SO

18.09.05
09:50

като търсиш питай из залите ама внимавай че ако някой който не трябва те чуе ще имаш проблеми, а ако ти трябва за 2 пъти вземи се един блистер кленбутерол 3 хапчета ще са ти достатъчни, за какво ти трябват?

_V

18.09.05
11:55

[quote author=“ridddick”]добре де ама тоя ефедрин си е стероид и аз искам само за 2пъти доза.а и не знам от къде да си го намеря

не ефедрина не е стеройд както и клинбутерола! Казах ти ако си от СФ пиши ми щи продам 2-3 хапа щом те трябват. Щом ти трябва за взривна енергия той не се пие в цекли. Пиеш го и след 40мин. незнаеш къде си. Може и да пробваш и с кленбутерол де ама незнам дали ще го усетиш. Аз съм пел по 5-6 хапа клен. и не ги усещам

18.09.05
12:16

Sportex на мен ми действа много добре креатин+кофеин(много пъти изпробвано).Понеже и на мен ми трбваше енергия и въздух,търсех един продук на УЕЙДЪР който разширява кръвоностните съдове и така позволяваш на организма ти да вкарваш повече въздух.Т.е. това върши същатата работа като кленбуерола но ефекта ще е минимален няма да имаш толкова енергия и много въздух кат клена!Ако не искаш да са тъпчеш с химии по добре си купи този продукт.Аз съм го пробвал и има ефект но не е като клена.Забравих му името на този продукт.А пак ако го смесиш и с кофеин ще стане много добре.Предпоръчвам ти кофеина на СкайТек.

_V

18.09.05
13:57

[quote author=“SteeL”]Предпоръчвам ти кофеина на СкайТек.

тва къде се продава в аптеките ли? Каква разфасовка как се пие и кви пари е?

18.09.05
14:01

[quote author=“_VIP_”][quote author=“SteeL”]Предпоръчвам ти кофеина на СкайТек.

тва къде се продава в аптеките ли? Каква разфасовка как се пие и кви пари е?

Аз съм обиколил сума ти аптеки и никъде нямаше кофеин на таблетки, имало преди време само на ампули....

18.09.05
14:33

благодаря на всички за отговорите

18.09.05
17:18

[quote author=“Sourcemag”]като търсиш питай из залите ама внимавай че ако някой който не трябва те чуе ще имаш проблеми, а ако ти трябва за 2 пъти вземи се един блистер кленбутерол 3 хапчета ще са ти достатъчни, за какво ти трябват?

[quote author=“_VIP_”][quote author=“ridddick”]добре де ама тоя ефедрин си е стероид и аз искам само за 2пъти доза.а и не знам от къде да си го намеря

не ефедрина не е стеройд както и клинбутерола! Казах ти ако си от СФ пиши ми щи продам 2-3 хапа щом те трябват. Щом ти трябва за взривна енергия той не се пие в цекли. Пиеш го и след 40мин. незнаеш къде си. Може и да пробваш и с кленбутерол де ама незнам дали ще го усетиш. Аз съм пел по 5-6 хапа клен. и не ги усещам

трябват ми за един приятел.не съм от софия така че нз от къде ще му ги намеря ама ще потърся.пък и не са много скъпи

20.09.05
13:53

За този кофеин дето писах малко по горе може да се намери само в магазина на СкайТек, струва 20 лв. 90 таблетки(страхотна работа).Също Оптимумнутришън продават много хубав кофеин(ее...поне така сам чувал много хора са доволни от него) и цената е същата както и разфасовките.Кофеина също може да се използва за стапяне на мазнини(поне така пишеше).

20.09.05
14:08

[quote author=“Sourcemag”]като търсиш питай из залите ама внимавай че ако някой който не трябва те чуе ще имаш проблеми, а ако ти трябва за 2 пъти вземи се един блистер кленбутерол 3 хапчета ще са ти достатъчни, за какво ти трябват?

ти нещо не си добре !!! аз съм зимал половинка и имах чуството че ще обиколя града за 10 минути тичане :twisted: чуствах си пулса кат се едно сърцето ми е в главата.... а ти му казваш да си земе 3 хапа наведнъж !!! ти не си добре !!! а земи ти 3 хапа и тогава ми говори .... най добрия ми приятел понеже той е повече кила от мен ... (85) и испи 1 хап и после цел ден беше нервен и раздразнителен а ти ми говориш за 3 хапа наведнъж !!! я се скрии някаде !!! за кво ги подвеждаш хората !!! земе някои да се трупяса заради тебе :evil:  после форума ще е виновен :evil:  :x :evil:

иначе за енергия ... се зима таурин+кофеин+аспирин+някви прости въглехидрати а може и ефедрин ама тва не е шега работа ! тва се пак не е дъвчащи бомбони за деца :lol:

SO

20.09.05
20:10

[quote author=“hollowlife”][quote author=“Sourcemag”]като търсиш питай из залите ама внимавай че ако някой който не трябва те чуе ще имаш проблеми, а ако ти трябва за 2 пъти вземи се един блистер кленбутерол 3 хапчета ще са ти достатъчни, за какво ти трябват?

ти нещо не си добре !!! аз съм зимал половинка и имах чуството че ще обиколя града за 10 минути тичане :twisted: чуствах си пулса кат се едно сърцето ми е в главата.... а ти му казваш да си земе 3 хапа наведнъж !!! ти не си добре !!! а земи ти 3 хапа и тогава ми говори .... най добрия ми приятел понеже той е повече кила от мен ... (85) и испи 1 хап и после цел ден беше нервен и раздразнителен а ти ми говориш за 3 хапа наведнъж !!! я се скрии някаде !!! за кво ги подвеждаш хората !!! земе някои да се трупяса заради тебе :evil:  после форума ще е виновен :evil:  :x :evil:

иначе за енергия ... се зима таурин+кофеин+аспирин+някви прости въглехидрати а може и ефедрин ама тва не е шега работа ! тва се пак не е дъвчащи бомбони за деца :lol:

къде са модераторите?кво ми се караш бе!!!говоря за кренбутерол не за ефедрин пътво прочети после ми говори познавам хора които взимат 1 ефедрин с 6 кленбутерола!!!от 3 хапчета клен не може да ти стане нищо но от 3 хапа ефедрин може да умреш.Настоявам да се извиниш защото не си прав и не подвеждам никой!

20.09.05
22:12

ХаХа .. по голяма тапня не бях чувал, да умреш от 3 кленбутерола...хахахахахаха..!!!! Аз лично съм зимал 10 кленбутерола наведнъж, и нищо ми няаше! Както виждаш ся сам още жив!!

SO

20.09.05
23:00

Доказано е, че при жените се постигат оптимални резултати с 3-4-мкг (1,5-2 таблетки), а при мъжете идеалната дозировка е в областа от 5-6 мкг (2,5-3 таблетки) дневно, като е за препоръчване да се взимат по различно време на денонощието, примерно едната сутрин след ставане, а втората доза следобед.
това е цитат от сайта www.bb-team.org
и сега кажи че не съм прав!!!!!!!!!аман от многознайковци :evil:  :evil:

21.09.05
10:16

Соурсемаг няма смисал от краници според мен Хололифе не те разбра правилно човека те е разбрал за ефедрин затова е повиши тон-а,секи греши човешко е това спора се изясни !!!

SO

21.09.05
11:30

не не се е изяснил след като ти можеш да го прочетеш и да разбереш защо той да не може!очаквам да се извини!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1