24.03.13
21:34
Здравейте , тренирах година и 4-5 месеца в залата , но от началото на Януари до сега (3 месеца) не съм ходил на зала , заради финанси. Като цяло до сега не съм тренирал по сплитове .... минах тренировки за начинаещи , 10х10 , клек в 20 , 5х5. Та сега отново се връщам в залата и въпроса ми е как да започна? С програма за начинаещи ли , какво ... Последно правих 5х5 и съм доволен , може ли отново да почна по нея след такава пауза? Свалил съм 2-3 кила и силата ми доста е намаляла.
Благодаря ;)
Темата беше редактирана от instructor на 24.03.13 21:36.
24.03.13
22:26
Кръгови тренировки 3-4 пъти седмично.
26.03.13
11:32
Здравейте , искам да ви питам дали този вариант е удачен за започване. По принцип съм фен на базовите упражнения.
Клек - 3х7-8
Лег - 3х7-8
Тяга - 3х7-8
Раменна преса - 3х7-8
Набирания - 3х-7-8
Тежестите са сравнително леки.
3 пъти седмично.
Едит // Забравих да питам още нещо. Тренирам 3 пъти седмично , но имам възможност да ходя всеки ден. Мога ли 3те пъти да са ми основните тренировки (пон-сряда-петък) , а например вторник - четвъртък - събота да правя упражнения за корем , понеже нямам желание да го правя в дните в които тренирам базовите упр. Т.е нали няма да претренирам от това че тренирам 6 дни , но 3 от тях са само корем? :)
Мнението беше редактирано от instructor на 26.03.13 16:22.
31.03.13
20:38
Това дето си го описал, като за начало мисля че е добре.
———————————————
Привет! Аз съм Иван Димитров и съм родом от Троян, но живея в столицата ни от близо 8 години. В момента се занимавам с ландшафтинг във фирма, на която няма да казвам името, за да не й правя популяризация. Учех в American English Academy и съм много доволен от образованието! Как научих за нея? Седнах на компютъра и написах в търсещата машина middle school sofia и попаднах на уеб сайта им. Омъжен съм и имам две прекрасни деца – Калина, която е на шест години и Самуил, който е на три години.
Когато съм свободен обичам да тичам, а една от слабостите ми е пазаруването на дрехи или конкретно на ризи. Имам два шкафа претъпкани с дрехи, защото обичам всеки ден да съм с разнообразни, тъй като винаги ходя по срещи и желая да изглеждам отлично.
Задължително, когато имам почивка ходя до Троян, защото много тача града си. Природата е невероятна и въздухът е чист. Там живее и моята майка, която скоро трябва да отиде на преглед в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “ПЕНТАГРАМ 2012”.
С две думи това е за мен. Ще се радвам, ако споделите и малко информация за вас!
До нови срещи!
Мнението беше редактирано от zirgs zirgs на 26.08.16 14:53.