08.08.05
19:47
Нещо имам проблеми с разтварянето на тоя нов суроватъчен протеин на Нутрим.... всички казват, че трябва да се разтваря за секунди, ама при мен не е точно така.... като го разтварям във вода и става на парцали.. и трябва да го бъркам по 10мин докато се разтвори както трябва..... естествено, говорим за бъркане с лъжица или вилица, с миксер/блендер е ясно, че става... :)
Та питам вие как го бъркате и какви са резултатите...
не мога дати отговоря защото още не съм си го взел :) мързи ме да отварям нова тема ама искам да питам тея които са го ползвали какъв е ефекта и колко са качили от него.абе изобщо дали е добър :D
08.08.05
23:44
Ами защо не го правиш с миксера ще ти отнеме 20 секунди и ще е 100% разбит :)
Успех
Щот кат съм на работа и малко ще е идиотско да мъкна И миксера с мене ;)
А от работата директно отивам към залата :)
Иначе чувам само как суроватката се разтварял за норматив..... ама аз нещо бъркам като изоглавен...
Сипваш в един буркан, затваряш плътно и почваш да го лашкаш с всичка сила :) Разбива се за секунди, не ти трябва миксер ;) :)
Виж ти..... е, нормално е да има и по-умни от мене..... :D
Утре ше го пробвам.... :)
09.08.05
15:09
Ей тия от малките лютеници дето ги продават са мн добри за тая работа. Аз пък имам пак нещо като бурканче ама е пластмасово и е с капачка на винт... екстра е :wink:
има и такива фирмени кутийки за разтваряне на протеини и др.
аз съм виждал на мусаши и нутрим.може и ако имаш у вас такова същото за фрапе също става.ако имаш малко излишни пари... вземи си.ефекта като при миксера ... гладко разбито
21.09.05
15:19
Много трудно се разтваря - това ми е впечатлението на мене!
[quote author=“manson”]Много трудно се разтваря - това ми е впечатлението на мене!
Тва ми е много чудно нали пак си е на прах с какво е по различен от другите ???
21.09.05
15:36
[quote author=“Kang”][quote author=“manson”]Много трудно се разтваря - това ми е впечатлението на мене!
Български е! :lol: :lol:
21.09.05
15:45
[quote author=“Sportex”][quote author=“Kang”][quote author=“manson”]Много трудно се разтваря - това ми е впечатлението на мене!
Български е! :lol: :lol:
Хаххаах и това. Степен на разтворимост не ти ли е познато. Не всички протеини се разтварят еднакво. Например на Оптимум суроватката има едно листче с две снимки - дадени Оптимум и “обикновен” протеин как изглеждат след 20 сек. разбъркване с лъжичка... там ще видиш разликата.