19.03.13
21:10
За мен- 24г. 182см. 72кг. Не много голям опит с хранителните добавки.Целта е максимална сила и физическа издръжливост по време на високоинтензивни кардио тренировки.Тренировките са веднъж дневно, 5-6 седмично + една разпускаща.
До момента избраните добавки са: Азотен бустер стария чичо Джак с ДМАА -2 дози,Креатин монохидрат креапюр -5гр. преди и след тренировка, Бета-аланин 4-5гр. преди и след тренировка,Инозин- 2х0.5гр. сутрин и 4х0.5гр. преди тренировка.Чудя се дали да добавя и Йохимбин, както и аминокиселини за още по-добро възстановяване.Включил съм и забранените хапове за разширяване на бронхите на белия дроб.
Цел1:14.03.2013г. 150м. за 30 сек. 50м за 35сек. -30 повторения и спринт 6х40м. за под 5.1 сек. постигната
Цел2:11.04.2013гл 3400м. за 12 мин.
Цел3:16.05.2013гл Совалка 20на20м. за 20 сек. със 5на5м. за 10 сек.- около 65-70 повторения.
Ще съм благодарен за мнения и препоръки за добавяне на нови,или заместване на сегашните добавки.Идва малко натоварване за ЦНС,но ще мога да понеса още някоя и друга добавка.
Поради високия интензитет,драстично съм завишил приема на белтъчини,въглехидрати и мазнини,като основни източници са свинско месо,млечни,яйца и овесени ядки.Но въпроса ми е насочен изцяло към добавките.
Според мен няма нужда да се вживяваш чак толкова, че да се тъпчеш с толкова много неща. Да не говорим за забранените...толкова са вредни за сърцето. Все пак не си професионален лекоатлет и няма смисъл да се тровиш. Освен това, което взимаш (след като махнеш лекарствата за болни хора), едни аминки най-много да добавиш. Включвай повече почивки: интервалните ги прави през ден, а не всеки ден.