Културист N1 на България умря в адски мъки. в. Шок

21.09.05
12:06

Ставам свидетел на нова ПРОСТОТИЯ! Сега бързам и не мога да копирам цялата статия, но ето някои цитати.
“Не можеха да му се опрат дори ВЪЗДЕСЪЩИТЕ ЮНАЧАГИ :lol:  :lol:  Митьо Крика и Киро Скалата.”
“Според лекари това се получило вседствие на непрекъснатия и дългогодишен прием на анаболни средства.” :lol:
“Смъртта на Цветко шокира близките и приятелите му. Според лекари тепърва ще се увеличават случаите на умрели фитнес маниаци заради употребата на всевъзможни допинги и стероиди.”
И отново авторът е жена.  :evil: Нема да престанат с простотиите ей. Това война срещу фитнеса ли е??

21.09.05
12:11

Просто незнам.....без коментар.Как може така да петнят името на покойния човек !!!Деба нещастници...

21.09.05
12:20

Просто погледнете името на вестника и си правете изводи...поредната ЖЪЛТА сензация ако смърта на 1 от най-големите деятели за развитието на бодибилдинга в България може да се нарече така! Още 1 виждам, че не бъркам като никога не си купувам вестници!

SP

21.09.05
12:28

[quote author=“Mr_Muskul”]
Това война срещу фитнеса ли е??

Няма значение дали е война или не! Никой, който би се захванал с фитнес вероянто не чете Шок, просто да си пишат за стероидите и за фитнеса и за каквото и да е изобщо, каквото си искат. Но грозното е, че си позволяват да пишат жълти истории за покойник. За жалост това не е първия и сигурно няма да е последния случай.
Дано Слави успее да ги осъди най-после!

21.09.05
13:16

абе хора престанете да си купувате такива вестници! аз никога не съм си  купувал и  няма и да  купя , освен ако не съм много на зор а на близо няма тоалетна хартия

RH

21.09.05
15:02

:evil: аз предлагам да отидем във офиса им и да ги изпотрошим веднъж завинаги, че да се свърши най-накрая, тия са абсолютни боклуци печелят пари от хорското нещастие, да еба майка им грозна.  :evil:  :evil:

21.09.05
15:11

Да им е.. м....... на тея оФчари от Шок... то бива,бива простотия ама това вече е прекалено !

21.09.05
15:15

rhcp изцяло те подкрепям :wink: не четете Шок или каквото и да е жълто издание. :wink: в жълтите издания освен лъжи ипростотии друго няма да прочетете. :wink:

1) Абе, Mr_Muskul, ти да не си абониран  :lol:
2) Киро Скалата .. туй Вълчев ли е?
3) Тая кучка за разлика между трибои и културизъм дали е чувала, а?

21.09.05
16:45

Седнала другарката Х и се чуди каква статиика да напише днес за жълтурестия вестник, статииката трябва да бъде пикантна може да не е истина важното да хвърли бомбата в обществото и изведнъж на другарката Х и свента блестящата идея да напише статия за културизма никой не бе писал или ако бе то бе малко и незначително а нашта ще бъде на първа страница бомбастична не разбира другарката Х от културизъм но какво ли не бе измуквала от пръстите си бяха станали като чируси от хилядите скалъпени истории на които и Айзък Азимов би завидял.Важното е редактора на жълтината да е доволен и да се вдигне тиража и да се избият загубите от престоящите дела на комплексара Трифонов.Хоп няма и 10 минутки и статията е готова на първа страница има малко каре което ни прехвърля в средната страница дето има и снимки на починали билдери (Беназа,Менцерите и др.) и гръмки изречения отдолу,другарката Х беше доволна че и днес изкара хляба

QK

21.09.05
19:21

момци има по-лесен начин да се избавим от тоя прост “вестник”,за какво да си трошим ръцете,я се замислете колко пожарни трябват за да угасят една печатница,и то ако е на в.шок ще трябват доста.Леле как ще изгори тва с толкова много хартия вътре,а е нужно толкова малко бензин.

21.09.05
20:33

поредната гнустна лъжа на тези вестници които стават само за тоалетната на баба ми на село!!!!!!!!!!!!!българският език според мен е най-пъстрият от към псувни но този път противно на нрава си няма да псувам щото иначе ще има бан :evil:

21.09.05
21:03

[quote author=“Mr_Muskul”]
“Не можеха да му се опрат дори ВЪЗДЕСЪЩИТЕ ЮНАЧАГИ :lol:  :lol:  Митьо Крика и Киро Скалата.”

Ми как ще го бият като те никога не са били кутуристи! Юначаги... Никога няма да достигнат и нивото му!!!!!!

21.09.05
23:45

[quote author=“YODA”][quote author=“Mr_Muskul”]

Ми как ще го бият като те никога не са били кутуристи! Никога няма

Е тука си в малка грешка поне за крика.Крика има 3 то място на състезание по културизъм преди 5-6 години.Имам снимки.

21.09.05
23:51

Господ да ги накаже тия! Да се гаврат със смъртта... Ако научите кои са тия да им направим една акциика и да видим очи в очи виновника за статията. И тая дето я писала кажете каква е и коя е.
по-здрави

22.09.05
07:07

[quote author=“MisHkiN”][quote author=“YODA”][quote author=“Mr_Muskul”]

Ми как ще го бият като те никога не са били кутуристи! Никога няма

Е тука си в малка грешка поне за крика.Крика има 3 то място на състезание по културизъм преди 5-6 години.Имам снимки.

Едно състезание и ако се нарича културист!

22.09.05
09:41

няма как да се докопоме до офиса,защото май нямат такъв.няма истински имена няма нищо,затова Слави беше проучвал толкова да намери кой да съди.иначе просто не купувайте тези вестници.дори да ги купувате за ползване в WC,те са доволни защото стоката им се купува

22.09.05
15:28

Слави-то малко и от комерсиална и от PR гледна точка ги съди

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Слави-то малко и от комерсиална и от PR гледна точка ги съди

Той без полза нищо не прави.  :evil: Може все пак косвено и на другите оплювани от вестниците да помогне, знае ли човек  :roll:

22.09.05
15:56

[quote author=“The_scouser”]няма как да се докопоме до офиса,защото май нямат такъв.няма истински имена няма нищо,затова Слави беше проучвал толкова да намери кой да съди.иначе просто не купувайте тези вестници.дори да ги купувате за ползване в WC,те са доволни защото стоката им се купува

просто изках да кажа че единствено за там стават и дано най-сетне ги осъдят щото не пишат нито едно вярно нещо-само гнусни лъжи и както се убедихме дори срещу покойници-не само Цветко а и Емил Димитров(мир на праха им).издателите на тези вестници заслужават най-сериозното наказание не само от закона а и от бог!

22.09.05
19:35

Ами те за това са и жълти издания който не ги харесва да не ги чете.Българина избива комплеки по тоя начин защото вижда че и другите (звездите) са зле.Важи с пълна сила Вуте да е зле
А и в Англия жълтите не са по надолу какви ли глупости не пишат и там но там хората не им обръщат сериозно внимание

22.09.05
19:39

затова сън е един от най-тиражираните вестници

23.09.05
00:03

На мен ми беше най кофти като почина Иван Колев (легенда на ЦСКА от 60те) и пишеше разни идиотщини.А между другото да ви кажа има
и некой верни неща,примерно за евгени минчев и за други пендели дето съм ги видел с очите си.Но педалите са едно,а достойните хора друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1