Момиче съм на 13 моля ви за помощ

24.03.13
19:33

Да реална съм и съм на 13 висока съм 1.61 и тежа 68 кг. не е нормално знам и затова ви моля за помощ !!!
опитах да не ям 2 -3 седмици но започва да ме боли глава и ми се вие свят ако вие знаете някакви диети моля ви за помощ

24.03.13
20:03

А защо не правиш коремни преси да тичаш или да скачаш на въже ? :)

С неядене не става, разгледай форума има сума ти диети.

24.03.13
21:54

Само едно ще ти кажа...на твоята възраст гладът е абсюлотно забранен, а това,че те боли главата или ти се вие свят е най-малкото зло.По-добре си избери някакъв спорт,който да ти носи удоволствие, и който ще те разтоварва от училище. :)

24.03.13
22:20

Здравей,

Не мисля, че трябва да се лишаваш от нещо на тези години! Хубаво ще е да следваш 3 семпли неща, които да направиш част от ежедневието си и да не представляват диета, режим, а просто навици!
- Намаляш рафинираните въглехидрати! Тоест единственото, което е хубаво да елиминираш или редуцираш в храненето си са въпросните непитателни, но за сметка на това бързи въглехидрати! Под тях разбирай прости захари, тестени изделия, хлебчета, закусчици и брашна! Трудното е,че рафинирана захар има и в много продукти, които се промотират за здравословни или не ни прави много впечатление: Плодовите млека, натуралните сокове в кутии и безалкохолните са именно такива продукти! Научи се как да гледаш състава на нещо в целуфан преди да го хапнеш. За глада просто забрави!
- Активност! Физическа такава! Дали ще е спорт, дали ще е малко тичане, игра, футбол с приятели, разходка, каране на колело, танци ,тренировка във фитнеса или на някоя площадка и още , и още...малка си още, имаш време да си харесаш толкова много неща!
- Повече вода!
Когато намираш време прочети статийките драснати тук или в чужди сайтчета! Интернет е пълен с информация. Разбира се не приемай всичко от написаното за чиста монета, проверявай, анализирай и взимай сама решения!
И нека кантара да не е мерило за това как изглеждаш! Има огледало и приятели, които да питаш за тая работа!
Поздрави и Успех!

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 24.03.13 22:20.

RA

24.03.13
22:47

Сигнатурата ми виждаш ли я? Трябва да се упражнява физическа дейност иначе те чака “пълно” телце на 20

25.03.13
18:40

Благодаря на всички :) ще следвам съветите ви :)

25.03.13
19:39

Много си хубава даже.
Тренирай си за здраве и тонус.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1